ADL-assistent voor mensen met een fysieke beperking

Fokus


Datum: 3 weken geleden
Stad: Haarlem, Noord-Holland
Salaris: € 14,29 - € 19,28 per uur
Contract type: Voltijd
Fokus
  • Aantal uren: 80-100 uur per maand
  • Dienstverband: scholingscontract

Functieomschrijving

Wil jij ervoor zorgen dat onze cliënten, ondanks hun fysieke beperking, zelfstandig en vrij kunnen leven? Dan is de functie ADL-assistent bij Fokus iets voor jou! Ook zonder zorgachtergrond kun je bij ons aan de slag. Wij zorgen er namelijk voor dat je intern wordt opgeleid, zodat je bevoegd bent en jij je bekwaam voelt voor de werkzaamheden.

Als ADL-assistent assisteer jij onze cliënten bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). De werkzaamheden zijn veelzijdig; zo assisteer je bijvoorbeeld bij aan- en uitkleden, verplaatsingen, wassen, toiletgang en eenvoudig verpleegtechnische assistentie (EVA). Onze cliënten wonen zelfstandig en hebben zelf de regie. Dat betekent dat zij aangeven wanneer en wat voor assistentie ze nodig hebben.

Manon van den Heuvel woont in een aangepaste woning met assistentie van Fokus. Ze heeft een vlog gemaakt over haar ochtendroutine met Fokus, die een goed beeld geeft van ons concept.


Fokus vraagt

Door onze interne opleiding is een achtergrond in de zorg geen vereiste voor de functie. Het is belangrijker dat jij een dienstverlenende instelling hebt, goed je grenzen weet aan te geven, gemotiveerd en communicatief vaardig bent.

Daarnaast ben je fysiek fit in verband met de fysiek belastende werkzaamheden en inzetbaar voor alle voorkomende diensten tussen 06:30 uur en 00:30 uur.

Fokus biedt

  • Een contract van één jaar met aansluitend al de kans op een vast dienstverband.
  • Een salaris volgens Fokus cao (schaal 5) tussen €14,29 en €19,28 bruto per uur, exclusief eventuele toeslagen. Inschaling is op basis van het aantal jaar relevante werkervaring.
  • Een parttime dienstverband voor 80 tot 100 uur per maand (gemiddeld 18 tot 23 uur per week). De uren worden in onderling overleg vastgesteld.
  • Een rooster dat minimaal een maand van tevoren bekend is, zodat je weet wanneer je moet werken.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: in het eerste jaar van jouw dienstverband krijg je een interne opleiding tot ADL-assistent.

Wil jij ons team versterken?
Dan komen we graag met jou in contact! Solliciteer direct via het online sollicitatieformulier.

Meer informatieT: 050 521 72 00
E: [email protected]

  • Vacaturenummer: v24.0066
  • Sluitingsdatum: 14 april 2024

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Receptie Medewerker

Start People Almere, Haarlem, Noord-Holland
€ 12,4 - € 17,48 per uur
3 weken geleden
Over de functie Ben je op zoek naar een dynamische rol als receptionist(e) in Haarlem? Ben je assertief en wil je een bijdrage leveren aan een veiligere samenleving? Dan is dit jouw kans om je carrière een boost te geven! Stichting Reclassering Nederland zoekt een receptionist/receptioniste voor minimaal 8 uur tot maximaal 20 uur per week, voor een periode van...
Start People Almere

Verkoopmedewerker BOL

PLUS, Haarlem, Noord-Holland
3 weken geleden
PLUS Haarlem Plaats: Haarlem Type baan: Parttime Uren: 8 - 32 uur Beschikbaarheid: Doordeweeks Werkervaring: geen specifieke werkervaring nodig Opleiding: bol opleiding Vereiste leeftijd: Minimum leeftijd 16 jaar Wat ga je doen? Alles draait bij jou om producten en om klanten. Je leert om verantwoordelijk te zijn voor verkoop en voorraadbeheer. Denk daarbij ook aan de presentatie, verzorging en bereiding...
PLUS

Verkoopmedewerker

Hans Anders Nederland, Haarlem, Noord-Holland
€ 2.228,87 per maand
3 weken geleden
Laat je commerciële skills shinen in een branche waar altijd werk is. Bezorg onze klanten dagelijks een glimlach met jouw advies en enthousiasme. Groei verder in ons eigen Hans Anders College. Hans Anders is onderdeel van nexeye met 400 winkels in Nederland en België. Sinds 2018 is eyes+more onderdeel geworden van nexeye met maar liefst 170 winkels in Duitsland, Nederland,...
Hans Anders Nederland