Regiomedewerker bedrijfshoreca Nederland

Compass Group


Datum: 2 weken geleden
Stad: Lelystad, Flevoland
Contract type: Voltijd
Compass Group

Werken als Regiomedewerker draait niet alleen om het eten, maar ook om mensen. Je stapt met veel plezier op onze gasten af, begroet ze met een warme glimlach en biedt hen een verrassende service aan. Als Regiomedewerker bij Compass Group heb je een afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is. Je verzorgt de catering op verschillende kleine locaties binnen jouw regio, zoals scholen, bedrijven en zorginstellingen. Op die manier kan je diverse cateringomgevingen ervaren. Dit zorgt voor afwisseling en uitdaging in je werkzaamheden.


Wat ga je doen?

Natuurlijk maak je de lekkerste broodjes, soepen en salades en zorg je ervoor dat alles er top uitziet, maar dat is niet alles. Als Regiomedewerker bij Compass Group heb je een brede functie met veel afwisseling. Je houdt je o.a. bezig met:

 • Bedienen van onze gasten, je biedt uitstekende service met een glimlach;
 • De kassa- en kassasystemen kennen voor jou geen geheimen;
 • Je zorgt ervoor dat jouw restaurants schoon en netjes zijn;
 • Je draagt bij aan een goede sfeer binnen het team.

Het Team

Samen met onze medewerkers kunnen we uitstekende service bieden en goede resultaten neerzetten. Daarom werken we bij Compass Group graag samen met getalenteerde mensen. Mensen die van elkaar verschillen en op die manier waardevol zijn voor de organisatie. En mensen die plezier beleven aan samenwerken. Omdat samenwerken dé manier van werken is bij Compass Group.Op jouw locatie kan je rekenen op de samenwerking met jouw team. Andersom kunnen zij op jou vertrouwen.

Wat bieden we jou?

Een baan bij een organisatie die elke dag op zoek is naar hoe het beter kan. En hier werk van maakt. Daarom kan je altijd rekenen op onze aanmoedigingen om jezelf te ontwikkelen. Als mens en in jouw vak. Ook bieden we je:

 • Een contract van 25 uur. Wil jij minder dagen werken, dan is dat ook mogelijk!
 • Een bruto uurloon van €13,28.
 • Een arbeidsmarkttoeslag van 10% bovenop het eerder genoemde bruto uurloon, omdat wij vinden dat jouw flexibiliteit beloont moet worden.
 • Een contract van 8 maanden waarvan 1 maand proeftijd met daarna de mogelijkheid tot een vast contract.
 • 25 vakantiedagen per jaar, op basis van 38 uur per week.
 • 8% vakantiegeld, dat je elk jaar in mei krijgt.
 • Een vergoeding voor jouw reiskosten volgens de Hospitality CAO van €0,19 per km.
 • De mogelijkheid tot een aantrekkelijke lunchregeling waarbij je elke dag kan genieten van een gezonde en gevarieerde lunch.
 • De kans om deel te nemen aan ons talententraject, zodat je verder kan groeien en jezelf kan blijven ontwikkelen. Bij ons kan je dus niet alleen werken aan jouw carrière, maar kan je ook genieten van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede balans tussen werk en privé. Heb jij zin om deel uit te maken van ons team? Wij maken graag kennis met je!

Wie ben jij?

Als jij super gemotiveerd bent om het beste uit jezelf te halen en je voldoening haalt uit het verzorgen van heerlijke maaltijden en uitstekende service, dan is de functie van Regiomedewerker in de catering bij Compass Group iets voor jou!

Ben jij de Regiomedewerker die wij zoeken? Dan ben je in het bezit van doorzettingsvermogen, stel je je flexibel op, ben je bereid te reizen, ben je bij voorkeur in het bezit van een auto en heb je een hospitality mindset. Je bent een echte teamplayer, maar kunt ook goed zelfstandig werken. Mocht je nog geen ervaring hebben in de catering maar wil je dit wel heel graag leren dan leiden wij jou graag op in de praktijk.

Over Ons

Compass Group is de grootste van de wereld in catering en ondersteunende diensten. In 45 landen leveren en ontwikkelen we originele en vernieuwende oplossingen. Dit doen we samen met meer dan 500.000 collega’s. Elke minuut van de dag leveren we onze services aan letterlijk miljoenen mensen uit de hele wereld. Dat doen we met plezier en zo goed mogelijk.In Nederland werken we samen met ongeveer 2.700 verschillende collega’s. Dit doen we op 700 plekken door heel het land. Van bedrijfsrestaurants tot horecagelegenheden. Van universiteiten tot overheidsinstellingen. Tijdens sportwedstrijden en culturele evenementen.

Sollicitatieprocedure

 • Solliciteer Wat leuk dat je bij Compass Group wil solliciteren! Upload je CV en motivatie om de procedure in gang te zetten. Je ontvangt een sollicitatiebevestiging per mail van ons. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk een terugkoppeling te geven. Succes!
 • Kennismaking Zien wij een match op papier? Dan maken we graag nader kennis. Dit kan via een telefonische intake, een online selectiemoment of een persoonlijk gesprek. In sommige gevallen zal ook een tweede gesprek plaatsvinden. Compass Group houdt je goed op de hoogte van wat er in jouw situatie geldt.
 • Aanbod Zijn beide partijen enthousiast? Dan zal de locatiemanager de arbeidsvoorwaarden met je doornemen en de overeenkomst opstellen. Deze ontvang je via een aangetekende e-mail. Welkom bij Compass Group!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Klantenservice medewerker Lelystad

Manpower, Lelystad, Flevoland
€ 1.750 - € 2.500 per maand
1 dag geleden
Hier ga je werken Licht hier toe wie de opdrachtgever is en wat ze daar doen. En waarom is het zo leuk om aan Onze opdrachtgever streeft naar samen naar optimale zorgverlening. Dit doen zij door middel van een breed scala aan medische gassen, apparatuur en diensten voor verschillende zorginstellingen, ziekenhuizen, gezondheidscentra, thuiszorg en andere medische professionals. We kunnen op...
Manpower

Allround Service Medewerker

GO! Kinderopvang, Lelystad, Flevoland
€ 2.356 - € 3.016 per maand
2 dagen geleden
Ben jij de enthousiaste handige servicemedewerker die onze locaties up-to-date houdt? Dan zijn we op zoek naar jou! Wat houdt deze toffe baan in? Binnen ons enthousiaste facilitaire team zijn we op zoek naar een allround service medewerker. Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het up-to-date houden van onze locaties. Samen draag je er zorg voor het uitvoeren...
GO! Kinderopvang

Business Unit Manager - Oxygen

Air Liquide, Lelystad, Flevoland
4 dagen geleden
Hoe zal je bijdragen en groeien in deze functie? Als Business Unit Manager is jouw doel het beheren van de continuïteit en groei van onze verkoop. Dit doe je samen met het team door middel van het werven van nieuwe klanten en creëren van commerciële kansen. Daarnaast draag je zorg voor de stabiliteit en uitbreiding van de bestaande business door...
Air Liquide