Begeleider

's Heeren Loo


Datum: 3 weken geleden
Stad: Ermelo, Gelderland
Salaris: € 2.127 - € 3.535 per maand
Contract type: Voltijd
's Heeren Loo


Jij als Begeleider

Samen met cliënten ontbijten en hen voorbereiden op een nieuwe dag. Zorg jij voor structuur en een prettige sfeer op de groep? En help jij cliënten verder door hen te stimuleren en te motiveren? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Hoe ga je helpen?

Jij bent er voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Jij brengt duidelijkheid, want de wereld om hen heen vinden zij vaak lastig te begrijpen. Naast een verstandelijke beperking hebben zij soms ook fysieke of psychische beperkingen. Als begeleider ondersteun jij cliënten in de dingen die zij zelfstandig kunnen. Je focust op kracht, aanleg en zelfstandigheid van de cliënt. Hierbij werk je nauw samen met familie, je collega's en andere disciplines.

Dit ben jij:

Begeleiden is jouw talent. Je hebt een afgeronde zorg- of mensgerichte opleiding op minimaal mbo-niveau 3.

Dit bieden wij:

  • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2127 euro en 3535 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Over 's Heeren Loo

’s Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Wij leren jou graag kennen!

Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen ’s Heeren Loo. Laat dan even je gegevens achter!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Financieel Administratief Medewerker parttime

Start People Apeldoorn, Ermelo, Gelderland
€ 2.800 - € 3.400 per maand
2 weken geleden
Over de functie Facturatie, crediteuren, debiteuren, bankverwerking, rapportage, archiveren, administreren, het klinkt jou als muziek in de oren! Dankzij jouw secure werkwijze en cijfermatig inzicht, is de functie van Financieel Administratief Medewerker jou op het lijf geschreven. Dit is je kans, lees snel verder. Voor een verpakkingsproductiebedrijf zijn wij op zoek naar een Financieel administratief medewerker. Tot jouw takenpakket behoren...
Start People Apeldoorn

Accountmanager diervoeding

Agriwerker, Ermelo, Gelderland
€ 2.250 - € 3.500 per maand
2 weken geleden
Heb je ervaring met diervoeding en voel je je thuis in de landbouw? Ik ben namelijk op zoek naar iemand die de sector snapt en in een zelfstandige rol wil werken aan de groei van het bedrijf. Je gaat het bedrijf zowel als vertegenwoordiger en adviseur helpen om een redelijk nieuw product in de markt te laten doorgroeien. Het bedrijf...
Agriwerker

Doktersassistent(e)

's Heeren Loo, Ermelo, Gelderland
€ 2.617 - € 3.535 per maand
3 weken geleden
Heb jij affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking? Heb jij ruime ervaring als doktersassistent(e)? Ben je flexibel, enthousiast en denk je in kansen en mogelijkheden?Waar ga je werken?Expertisecentrum Advisium Ermelo is een behandelcentrum voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij bieden zorg aan cliënten van woonzorgpark Ermelo en de regio daaromheen. De medische dienst fungeert niet alleen als een...
's Heeren Loo