Doktersassistent(e)

's Heeren Loo


Datum: 2 weken geleden
Stad: Ermelo, Gelderland
Salaris: € 2.617 - € 3.535 per maand
Contract type: Voltijd
's Heeren Loo
Heb jij affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking? Heb jij ruime ervaring als doktersassistent(e)? Ben je flexibel, enthousiast en denk je in kansen en mogelijkheden?

Waar ga je werken?

Expertisecentrum Advisium Ermelo is een behandelcentrum voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij bieden zorg aan cliënten van woonzorgpark Ermelo en de regio daaromheen. De medische dienst fungeert niet alleen als een eerstelijnspraktijk voor de mensen van het woonzorgpark, maar ook als specialistisch (poliklinisch) centrum voor mensen uit de regio.

Advisium Ermelo heeft een grote diversiteit aan medische, paramedische en gedragswetenschappelijke expertise. Het team van de medische dienst bestaat uit doktersassistenten, het secretariaat, een laborant, het verpleegkundig team, een praktijkondersteuner, huisartsen, verpleegkundig specialisten, a(n)ios-en, artsen VG, een manager medische dienst en een manager Advisium.

Lees hier meer over ons expertisecentrum Advisium en onze kennisketens.

Hoe ga je helpen?

Als doktersassistent(e) ga je werken bij de medische dienst op het woonzorgpark in Ermelo. Je wordt onderdeel van een team met vier collega-doktersassistentes. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat onze cliënten de beste zorg krijgen.

Je bent het eerste aanspreekpunt en daarmee het visitekaartje van het gezondheidscentrum. Als doktersassistent(e) zorg je ervoor dat de artsen en verpleegkundig specialisten optimaal ondersteund worden. Het verschil met een reguliere huisartsenpraktijk is dat de triage veelal plaatsvindt met begeleiders van de cliënten.

Medische triage, het plannen van afspraken en overige administratieve taken vormen het grootste deel van je takenpakket. Daarnaast voer je als het nodig is medisch technische handelingen uit, bijvoorbeeld het verrichten van venapuncties, injecteren, wondverzorging en het maken van ecg’s. Ook denk je mee over de werkprocessen van het team en krijg je de ruimte om medische projecten en protocollen zelfstandig op te zetten en uit te voeren. Heb je interesse in laboratorium werkzaamheden, dan hebben we hier ook mogelijkheden voor in jouw functie!

Dit ben jij

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding tot doktersassistent(e) niveau 4. Daarnaast:

  • heb je affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking;
  • is het een pre als je ervaring hebt met laboratorium werkzaamheden of je hier in wilt ontwikkelen;
  • ben je een teamspeler, gericht op optimale samenwerking, die het geven van feedback niet uit de weg gaat;
  • ben je flexibel en kun je snel schakelen in allerlei situaties;
  • heb je ervaring met het opzetten en uitvoeren van protocollen en weet je de juiste prioriteiten te stellen.

Dit bieden wij

  • Een contract voor 27 uur voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2617,- en maximaal € 3535,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten, balansverlof naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.

Sollicitatieprocedure

De gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature. Wij zouden het prettig vinden als je een dag(deel) meeloopt om te kijken of je in het team past. Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met de manager van de medische dienst, Linda Hölzel, via 06 – 58 94 29 13 of "Om te solliciteren, klik op de Monsterboard - solliciteerknop".

Voor overige vragen neem je contact op met de afdeling recruitment door even te bellen of een WhatsApp berichtje te sturen naar Wouter van Os 06 - 10 11 75 22 of Chantal van Veldhuizen 06 - 20 84 80 72, wij helpen je graag verder!

#LI-WV1

Wij leren jou graag kennen!

Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen ’s Heeren Loo. Laat dan even je gegevens achter!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Financieel Administratief Medewerker parttime

Start People, Ermelo, Gelderland
€ 2.800 - € 3.400 per maand
2 weken geleden
Over de functie Facturatie, crediteuren, debiteuren, bankverwerking, rapportage, archiveren, administreren, het klinkt jou als muziek in de oren! Dankzij jouw secure werkwijze en cijfermatig inzicht, is de functie van Financieel Administratief Medewerker jou op het lijf geschreven. Dit is je kans, lees snel verder. Voor een verpakkingsproductiebedrijf zijn wij op zoek naar een Financieel administratief medewerker. Tot jouw takenpakket behoren...
Start People

Accountmanager diervoeding

Agriwerker, Ermelo, Gelderland
€ 2.250 - € 3.500 per maand
2 weken geleden
Heb je ervaring met diervoeding en voel je je thuis in de landbouw? Ik ben namelijk op zoek naar iemand die de sector snapt en in een zelfstandige rol wil werken aan de groei van het bedrijf. Je gaat het bedrijf zowel als vertegenwoordiger en adviseur helpen om een redelijk nieuw product in de markt te laten doorgroeien. Het bedrijf...
Agriwerker

Assistent begeleider verzorgend

's Heeren Loo, Ermelo, Gelderland
€ 2.093 - € 2.911 per maand
3 weken geleden
Ben jij verzorgend, geduldig en wil jij 16 uur per week ondersteuning bieden aan onze begeleiders? Dan is de functie voor assistent begeleider in de verzorgende begeleidingsstijl wellicht perfect voor jou.Jij als Assistent begeleider verzorgendBen jij verzorgend, geduldig en wil jij ondersteuning bieden aan onze begeleiders? Dan is de functie voor assistent begeleider in de verzorgende begeleidingsstijl wellicht perfect voor...
's Heeren Loo