Ambulant gezinsondersteuner IAG

's Heeren Loo


Datum: 2 weken geleden
Stad: Enschede, Overijssel
Salaris: € 2.986 - € 4.264 per maand
Contract type: Voltijd
's Heeren Loo
"Zie jij wie ik echt ben? Snap jij dat je oog moet hebben voor onze gezinsstructuur? Kun jij samen met ons bepalen wat er echt nodig is?"

Jij als Ambulant gezinsondersteuner IAG in de regio Twente

Thuis hoort een fijne plek te zijn waar gezinnen tot bloei komen. Dat is niet bij elk gezin vanzelfsprekend. Wil jij gezinnen ondersteunen in hun thuissituatie en ben jij de professional waar zij op kunnen bouwen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Hoe ga je helpen?

Als ambulant begeleider IAG help jij gezinnen waar minimaal één gezinslid een (lichte) verstandelijke beperking heeft. De hulp is intensief en gericht op het versterken van de krachten en mogelijkheden van de gezinsleden en hun netwerk. Dit gebeurt in de eigen omgeving van het gezin. Jij bent als gezinsbehandelaar verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de behandelplannen. Je werkt zelfstandig, maar stemt op inhoud af met het specialistische team. Je werkt samen vanuit een plan, waardoor de hulpverlening vanuit de verschillende vakgebieden op elkaar zijn afgestemd.

Dit ben jij

 • Je beschikt over een afgeronde zorg gerelateerde hbo-opleiding aangevuld met een IAG
 • opleiding en een SKJ registratie.
 • Je hebt inzicht in gezinssystemen en kennis van een systeemgerichte benadering.
 • Je hebt kennis van sociale kaarten, verhoudingen, maatschappelijke ontwikkelingen en
 • problematiek.
 • Je bent zelfredzaam en zelfsturend, maar schakelt hulp in waar nodig.
 • Je schakelt moeiteloos over van het ene naar het andere niveau (en begeleidingsbehoefte).

Naast dat wij een Ambulant gezinshulpverlener IAG in de omgeving van Twente zoeken zijn wij ook op zoek naar een nieuwe collega in het werkgebied Salland en Vaassen. Ben je woonachting in deze omgeving en ben je geïnteresseerd neem dan vooral contact op met mij op telefoonnummer 06-22685930.

Dit bieden wij

 • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2986 euro en 4264 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
 • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Over 's Heeren Loo

’s Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Wij leren jou graag kennen!

Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen ’s Heeren Loo. Laat dan even je gegevens achter!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Pedagogisch medewerker 24 uur in Enschede

Humankind kinderopvang en -ontwikkeling, Enschede, Overijssel
€ 2.489 - € 3.421 per maand
3 dagen geleden
Bij KDV/BSO Eigenwijs zijn we het liefst de hele dag buiten. Binnen is buiten. En andersom. We spotten die roofvogel hoog in de lucht, speuren met onze neus over de grond op zoek naar rupsen. Van takjes, gras en blaadjes maken we een kunstwerk. En daarvan brouwen we een pan moddersoep. Wij zijn niet bang voor een regenbui. Een dag...
Humankind kinderopvang en -ontwikkeling

Cateringmedewerker B (19 uur)

Ministerie van Defensie, Enschede, Overijssel
4 dagen geleden
Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een enthousiaste cateringmedewerk(st)er als aanvulling op ons team. Als cateringmedewerk(st)er bij het Ministerie van Defensie ben je werkzaam bij dé Defensiecateraar ""Paresto"". Je beschikt over een servicegerichte en volwassen houding, goede communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling. Je doel is om de dienstverlening altijd weer te verbeteren. Kandidaten met ervaring in de horeca en/of...
Ministerie van Defensie

Productiemedewerker Food | Enschede

HetUitzendBureau.nl, Enschede, Overijssel
€ 13,27 - € 14 per uur
6 dagen geleden
Productiemedewerker Food | Enschede 19-02-2024 Referentie: 598b3fbe-982c-4e4e-b05e-d5804bea9f3f Regio Enschede Salarisindicatie € 13.27 - 14 per uur Werkuren 40 uur Opleidingsniveau MBO Dienstverband Fulltime Provincie Overijssel Vakgebied Overig Productiemedewerker Voor onze opdrachtgever in Enschede zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste productiekrachten die het team komen versterken. Het bedrijf, dat al meer dan 50 jaar bestaat, is een bekende naam...
HetUitzendBureau.nl