Banquetingmedewerker

JMW


Datum: 2 weken geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Salaris: € 13,27 per uur
Contract type: Voltijd
JMW

Wij zijn op zoek naar

Banquetingmedewerker

Het Erasmus MC in Rotterdam is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland. Met een team van gepassioneerde professionals wordt er elke dag opnieuw de beste zorg verleend aan patiënten. Binnen dit ziekenhuis staat gastvrijheid en service centraal. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste Banquetingmedewerker om ons team te versterken!

Wat bieden wij jou
 • €13,27 per uur
 • Banquetingmedewerker
 • Tijdelijk met uitzicht op vast
 • Erasmus MC, Rotterdam
 • Werkplezier staat hier voorop!
 • 40 uur per week, lekker hoor!
Wie ben jij


Als Banquetingmedewerker bij het Erasmus MC ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van een optimale ervaring voor onze medewerkers, patiënten en bezoekers. Je zult werken in een dynamische omgeving en hebt oog voor detail en service. Je bent fit en vindt het niet erg om gemiddeld 30.000 stappen per dag te lopen. Daarnaast ben jij doordeweeks van 07:00-20:00 uur beschikbaar en sta je ervoor open om af en toe in het weekend te werken.

 • Beschikbaar van 07:00 uur tot 20:00 uur
 • Je bent fit en vindt het niet erg om gemiddeld 30.000 stappen per dag te lopen.
 • Je bent gastvrij
 • Je hebt al ervaring in de catering of banqueting
 • Je bent flexibel en staat ervoor open om in het weekend te werken
Wat ga je doen


Je gaat aan de slag bij het Erasmus MC in Rotterdam als banquetingmedewerker. Elke dag is anders en dat vind jij alleen maar leuk! Jouw rooster wisselt wekelijks en jij bent hierin flexibel. Door het hele pand verzorg jij de banqueting; dit betekent dat je enorm veel stappen zet op een werkdag. Je houdt je bezig met evenementen en feesten en leidt alles in goede banen. Daarnaast ben jij een belangrijk aanspreekpunt en tegelijkertijd de gastheerof -vrouw op dat moment. Dat maakt het ook juist leuk, er is onwijs veel variatie en vrijheid!

 • Je verzorgt de banqueting door het hele gebouw
 • Je bent een belangrijk aanspreekpunt
Waar ga je werken


ISS is toonaangevend voor workplace experience en facility management. We bieden oplossingen die bijdragen aan betere bedrijfsprestaties van onze klanten. We maken het (werkende) leven fijner, productiever en gemakkelijker.

Bij ISS zeggen we: Connecting people and places to make the world work better. We zorgen vol passie voor mensen, plaatsen en de planeet. Voor ons betekent dit dat we je de mogelijkheden en omstandigheden bieden om invulling te geven aan onze waarden verbondenheid, eerlijkheid, verantwoordelijkheid, kwaliteit en ondernemerschap. Tegelijkertijd bieden we je een gezamenlijke omgeving waarin je je kunt ontwikkelen, bloeien en echt een verschil kunt maken. Een werkomgeving dus waarin enthousiasme wordt beloond en waar innovatieve ideeën op waarde worden geschat.

Sollicitatie


Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Rotterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Amy Ouwerkerk
Tel: 0104047337
E-mail: [email protected]
Referentie: 627183
Solliciteren via Tempo-Team

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Accountmedewerker maatschappelijk vastgoed

HLS Personeeldiensten, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 4.500 - € 5.000 per maand
2 dagen geleden
gemeente Beschrijving functie Als accountmedewerker bij Vastgoed ben je samen met de assetmanager en mede-accountmedewerker(s) verantwoordelijk voor het beheren van onze objecten in de portefeuille Zorg, Welzijn en Veiligheid. Je bent het eerste aanspreekpunt voor huurders en collega’s met betrekking tot de objecten in beheer. Je zorgt voor een kwalitatief goede administratie en het op orde brengen en houden van...
HLS Personeeldiensten

Jeugdprofessional voor jeugd met een beperking (24 tot 36 uur)

MEE Rotterdam Rijnmond, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 3.217 - € 4.712 per maand
2 dagen geleden
Een verschil maken voor jongeren met een beperking? Kom een Rotterdams wijkteam versterken als Jeugdprofessional voor Jeugd met een beperking. Binnen de Gemeente Rotterdam heet deze functie Jeugd- en Gezinscoach Wijkteam Rotterdam. Je kan aan de slag tussen de 24 en 36 uur per week. Bij MEE hoef je niet in het weekend te werken. Je bent SKJ-geregistreerd of je...
MEE Rotterdam Rijnmond

HR adviseur

ShoreTension B.V., Rotterdam, Zuid-Holland
6 dagen geleden
HR adviseur Voor 16-24 uur per week, flexibel in te vullen! De beste uitvindingen komen uit Rotterdam! ShoreTension is een revolutionair hydraulisch cilindersysteem dat flexibel kan worden ingezet in iedere haven of terminal waar containers, vracht en bulk wordt overgeslagen. ShoreTension reduceert scheepsbewegingen, veroorzaakt door harde wind, stroming of passerende schepen, tot wel 90%. Wil jij meegroeien met de doorontwikkeling...
ShoreTension B.V.