HR Officer

Sweegers en de Bruijn


Datum: 2 weken geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Salaris: € 3.000 - € 3.500 per maand
Contract type: Voltijd
Sweegers en de Bruijn
 • HBO werk- en denkniveau in de richting van Personeel en Arbeid, HRM of soortgelijk

 • Affiniteit met recruitment en recruitmentmarketing

 • Enige ervaring met HR administratieve taken, ervaring met AFAS is een pre

 • Een zelfstandige werkhouding

Word HR officer bij TAG: maak werk van ontwikkeling!

Bij TAG zijn we ervan overtuigd dat een positieve, betrokken werkomgeving de sleutel is tot succes. Het draait bij ons om aan gezamenlijke doelen bouwen en het realiseren van voortdurende ontwikkeling. In de nieuwe rol van HR officer ben jij de drijvende kracht achter het verwezenlijken van deze visie.

Samen met het beleidsteamlid dat HR in de portefeuille heeft, maak jij je hard voor een omgeving waarin medewerkersbetrokkenheid centraal staat. Het is jouw taak om de basis binnen HR op orde te hebben en te houden. Een van je belangrijkste prioriteiten is ons werving- en selectieproces , waar je niet alleen zoekt naar de beste kandidaten, maar ook actief bijdraagt aan het versterken van ons werkgeversmerk op de lange termijn. Daarnaast ben je betrokken bij diverse verbeterprojecten op het gebied van HR.

Hoe jouw dag als HR officer er uitziet?

Tussen 08.00 en 09.00 uur start jouw dag op kantoor of thuis. Na een kort praatje met je collega’s begin je met het checken van je mail. Welke vragen zijn er binnengekomen waar je nog antwoord op wilt geven? Daarna ga je in Afas kijken welke openstaande acties er zijn en plant deze voor jezelf in.

Om 10 uur staat er een sollicitatiegesprek gepland met een Engineer Werktuigbouwkunde. Je voert dit gesprek samen met een van de senior projectleiders binnen de organisatie. Na het gesprek komen jullie tot de conclusie dat deze engineer perfect past binnen de waarden van de organisatie en jij onderneemt snel actie voor een vervolg! Rond 11.00 uur staat er voor iedereen die wil taart klaar. Dit moment dat maandelijks plaatsvindt om alle verjaardagen van die maand te vieren, wil jij niet missen…

Voorafgaand aan de lunch heb je nog een kort overleg met de preventiemedewerker om de voortgang van het RI&E actieplan te bespreken. Dat was een afwisselende en productieve ochtend!

Om 13.00 uur werk je de administratie bij, hetgeen betekent dat je de indiensttreding van 2 nieuwe collega’s voorbereidt en alle wijzigingen van bestaande medewerkers doorvoert. Daarna ga je aan de slag met het project rondom werkdruk waar je aan meewerkt. Dit doe je samen met een van de leidinggevenden binnen de organisatie en een vertegenwoordiger van de OR.

De laatste uren van de middag staan in het teken van het werving- en selectieproces. Je start met de opvolging van het contact met een aantal kandidaten via LinkedIn. Een ervan heeft eindelijk interesse, dus je maakt een belafspraak. Ook ga je aan de slag met de voorbereiding van een presentatie over werken bij Sweegers en de Bruijn, Adviesbureau Becks en Toets+Bouw op de opleiding HIT waar je binnenkort te gast bent. Je kijkt daar enorm naar uit.

Rond 17.00 uur sluit je voldaan je laptop en kijk je terug op een dag met ontwikkeling!

Wat hebben we jou te bieden als HR officer?

Je komt terecht in een organisatie waar passie voor het vak ervan af spat. Onze kennis en expertise komen samen in de mooie projecten die wij voor onze klanten mogen doen. Samenwerken en betrokkenheid is voor ons vanzelfsprekend. Daarbij is veel aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Verder kun je rekenen op:

 • Een goed salaris tussen de € 3.000,- en € 3.500,- bruto per maand op basis van 38 uur.
 • Deelname aan onze pensioenregeling.
 • 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, telefoon en laptop en diverse andere regelingen.
 • Veel aandacht voor vitaliteit, waaronder een afwisselend aanbod aan sportieve workouts, zoals yoga, kickboxen, HIIT, bootcamp, padellen en vers fruit op de werkvloer.
 • Regelmatig een leuke personeelsactiviteit.

Wat breng jij mee?

We zijn op zoek naar een betrokken en initiatiefrijke HR officer die het leuk vindt om met technische professionals samen te werken en verder inhoud te geven aan een positieve medewerkersbeleving. Verder beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau richting Personeel en Arbeid, HRM, of soortgelijk.
 • Affiniteit met recruitment en recruitmentmarketing.
 • Enige ervaring met HR administratieve taken, ervaring met Afas is een pre.
 • Een zelfstandige werkhouding.

Interesse?

Ben jij klaar om bij te dragen aan een inspirerende werkomgeving bij TAG? Solliciteer nu en word de drijvende kracht achter ons succes! Mocht je vragen hebben, bel dan gerust met Manon van Steenpaal op nummer 06 48 58 23 35.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Planner

Tempo-Team, Den Bosch, Noord-Brabant
4 dagen geleden
Functieomschrijving Ben jij klaar voor de uitdaging om als planner, voor 32-40u, aan de slag te gaan? Wij bieden niet alleen een baan, maar een avontuur vol groeimogelijkheden en voordelen die jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen. Je gaat werken in een dynamische en professionele omgeving waarin specialisten werken voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van afvoer en leidingen....
Tempo-Team

Administratief Medewerker M/V

Adecco, Den Bosch, Noord-Brabant
6 dagen geleden
Op zoek naar een leuke parttime baan voor 24 uur? Wil jij graag in een ondersteunende functie bij een leuk bedrijf werken ? Pas jij in een informele bedrijfscultuur en houd je van een open communicatie? Ben jij dé allesdoener die we zoeken? Lees dan snel verder! (Telefonische) vragen beantwoorden. Het retourneren van pakketten. Administratieve taken. Labels verzorgen/klaarmaken voor verzending....
Adecco

Medewerker steriele medische hulpmiddelen (MSMH)

Centrale Sterilisatie Afdeling, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 2.129 - € 3.120 per maand
2 weken geleden
Sta jij stevig in je schoenen en kan je fysiek en uitdagend werk goed aan? En wil jij jouw steentje bijdrage zodat operaties en behandelingen goed uitgevoerd kunnen worden? Lees dan snel verder! Wat ga je doen? Jouw werk is cruciaal voor veilige en betrouwbare zorg aan patiënten. Je bent met circa 46 collega’s verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige...
Centrale Sterilisatie Afdeling