Toezichthouder

Adecco


Datum: 2 weken geleden
Stad: Maastricht, Limburg
Salaris: € 14,38 per uur
Contract type: Voltijd
Adecco

Altijd al een kijkje achter de camera's willen nemen? In deze functie houd jij toezicht op diverse parkeergarages in Nederland. Ben jij iemand die doeltreffend actie onderneemt? Lees dan snel verder!


Als toezichthouder / security center medewerker ga je parttime (minimaal 32 uur) aan de slag bij een bekende parkeergarage in Maastricht. Het is een baan waarin je de kans krijgt om je te ontwikkelen.


Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Jij houdt je elke dag bezig met het controleren van de camerabeelden. De beelden zijn van parkeergarages door heel Nederland. Jij signaleert als eerste als je iets afwijkends op een camerabeeld ziet. Ook schakel je dan direct over tot 'actie'. Deze actie kan zijn dat je aanwezige parking host op de hoogte brengt, of zelfs schakelt met bewakingsdiensten en/of hulpdiensten. Een zeer belangrijke en verantwoordelijke functie dus! Jij creëert voor de bezoekers een veilig gevoel.


Uiteraard houd jij ook alles keurig bij in een rapportage.


Het betreft een nieuw project bij onze opdrachtgever. De eerste 2/3 maanden zal jij werken op basis van een vast rooster met de werktijden 14.30 - 23.00 uur. Na deze periode zal de nachtdienst worden toegevoegd, circa 23.00 - 6.00 uur. Na ongeveer een half jaar komt ook de ochtenddienst er bij. Uiteraard ontvang je een toeslag als je buiten kantoortijden werkt.


Toezichthouder l security center medewerker l front office l centralist meldkamer


Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een bekende parkeergarage met diverse parkeerlocaties in binnen- en buitenland. De ambities zijn groot, want de groei zet gewoon door met nieuwe parkeerlocaties. Je komt te werken in een moderne omgeving waarbij hoge kwaliteit en gemak centraal staat voor de klanten. Dit mag jij als medewerker ook van jouw opdrachtgever verwachten en zie je terug in de secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ook beschikbaar gestelde middelen.


Wat vragen wij?

 • Beschikbaar voor 32 á 40 uur per week;
 • Jij kunt goed zelfstandig werken en laat je niet afleiden
 • Je bent flexibel inzetbaar (dag-, avond- en nachtdiensten);
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en een goed woordje Engels;
 • Jij kunt een VOG overhandigen.


Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan binnen een snelgroeiende organisatie die volop in beweging is.

 • Een aantrekkelijk salaris van minimaal € 14,38 bruto per uur incl. 13e maand à 8,33% (wekelijks uitbetaald);
 • Een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer van € 0,23 per km of 100% OV vergoeding;
 • Toeslagen van 50% op zaterdag en zondag, 25% tussen 19:00 en 23:00 uur en 35% tussen 23:00 en 07:00 uur;
 • 8,33% vakantietoeslag en 25 vakantiedagen (op fulltime basis);
 • Een collectieve zorgverzekering;
 • Deelname aan de pensioenregeling na 8 gewerkte weken;
 • Toegang tot de Adecco Academy, een online systeem met 150+ trainingen en cursussen.


Interesse? Solliciteer dan via de solliciteer button! Eerst graag meer weten? Bel of e-mail dan met 043-3218151 / [email protected]. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

kinderfysiotherapeut (i.o) Fysio+ Horst

RVFK, Maastricht, Limburg
3 dagen geleden
Ben jij een kinderfysiotherapeut, of hiervoor in opleiding? Heb jij passie voor je vak en ben je op zoek naar een nieuwe baan waarin je kunt doen waar je goed in bent? Bij ons kom je werken in een gezellige, warme praktijk met een team van enthousiaste, gespecialiseerde en ervaren therapeuten. Wij staan bekend om onze betrokkenheid, flexibele en patiëntgerichte...
RVFK

Persoonlijk begeleider bij Scharwyerveld in Maastricht

Sevagram, Maastricht, Limburg
€ 2.391,72 - € 3.754,41 per maand
3 dagen geleden
Intensieve begeleiding elke dag opnieuw zo persoonlijk mogelijk maken: Jij maakt er jouw missie van! Jouw nieuwe werkplek bij Scharwyerveld in Maastricht Je komt te werken bij Sevagram locatie Scharwyerveld. Scharwyerveld is een levendige locatie met veel gezelligheid. Onze locatie heeft twee grote afdelingen waarbij onze huiskamer centraal staat. Bij ons wonen mensen die door een lichamelijk probleem niet langer...
Sevagram

Oproepkracht brandstore

by-bar Amsterdam, Maastricht, Limburg
4 weken geleden
Voel jij je thuis binnen de dynamische omgeving van by-bar in de brandstore in Maastricht? Ben je sociaal, een teamplayer en wil je graag de klant inspireren en informeren? Reageer dan snel op onderstaande vacature en kom ons team versterken als oproepkracht! over de functie Als verkoopmedewerker in de brandstore ondersteun je het team van by-bar op de winkelvloer. Je...
by-bar Amsterdam