Flexpool Jeugdzorg | Rotterdam

Pameijer


Datum: 3 weken geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Salaris: € 2.127 - € 3.535 per maand
Contract type: Voltijd
Pameijer

Pameijer zoekt flexibel inzetbare jeugdbegeleiders in Rotterdam-Rijnmond. Ben je op zoek naar een leuke (bij)baan in Rotterdam en omstreken? Hou je van afwisseling en uitdaging? Kom dan werken bij de Flexpool Groeit Op van Pameijer!

Wat ga je doen?

Wil jij een verschil maken in het leven van kinderen en jongeren met diverse beperkingen? Als Flexpool Medewerker bij Pameijer Groeit Op ben jij de steunpilaar op verschillende locaties, waar je met empathie en professionaliteit kinderen en jongeren begeleidt en ondersteunt bij wonen, dagbehandeling of logeren. Door jouw stimulerende aanpak en goed afgestemde reacties, voel je precies aan wat zij nodig hebben en help je hen bij hun individuele hulpvragen. Sluit je aan en maak deel uit van ons gepassioneerde team dat elke dag het verschil maakt!

Waar kom je te werken?

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team bij Pameijer Groeit Op, waar je de vrijheid hebt om te 'flexxen' en je eigen agenda te beheren? Op onze diverse locaties in Rotterdam en omgeving werk je samen met toegewijde teams van pedagogisch medewerkers, terwijl je waardevolle ervaring opdoet met diverse doelgroepen en dienstverleningsvormen. Als Flexpool Medewerker heb je de mogelijkheid om door te groeien naar een vaste locatie en zelfs (in de toekomst) meer vaste uren te bespreken. Doe mee en ontdek de mogelijkheden voor jouw carrière!

Wat doet Pameijer?

Pameijer coacht mensen bij het versterken van hun eigen kracht en het omgaan met belemmeringen. Zelf dingen doen is namelijk heerlijk! Vanuit onze nuchtere mentaliteit zorgen we niet; we doen. Zo dragen we bij aan een samenleving waarin iedereen ertoe doet.

Wat bieden wij?

 • Een flexibele baan met professionele en leuke collega's.
 • Een jaarcontract voor 2 uur per week met uitzicht op een vaste aanstelling. Je krijgt uitbetaald op basis van daadwerkelijk gewerkte uren.
 • Een brutosalaris tussen €2.127,- en €3.535,- (CAO Gehandicaptenzorg, FWG 30/40) op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van diploma en relevante werkervaring.
 • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%.
 • Uren kopen/verkopen, fietsplan, bedrijfsfitness.

Ben jij onze nieuwe Invalkracht Pedagogisch medewerker

 • Je hebt een agogisch mbo 3 of mbo 4 diploma (bijvoorbeeld Social Work, medewerker maatschappelijke zorg, specialistisch pedagogisch medewerker).
 • Je hebt werkervaring met jeugdigen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking met bijkomende problematiek, denk hierbij aan motorische beperkingen, moeilijk verstaanbaar gedrag, verbale en non-verbale agressie, autisme, visuele beperkingen en prikkelverwerkingsproblematiek
 • Je kunt je goed inleven in de belevingswereld van kinderen of jongeren met een laag ontwikkelingsniveau en vindingrijk in het bedenkingen van oplossingen.
 • Ook kun je methodisch werken en ben je bekend met het competentiemodel. Je bent in staat zowel in teamverband als zelfstandig te werken.
 • Je bent bereid om noodzakelijke trainingen te volgen.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.

Ben je enthousiast?

We horen graag van je! Nieuwsgierig? Bel of app dan met Vivien Sparreboom op 06-81911633. Als je via Zorgwerk bij Pameijer hebt gewerkt neem dan eerst even contact met ons op.


Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Frank van Oord, Recruiter, +31641788379.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Adviseur Kwaliteit met ervaringsdeskundigheid | Rotterdam

Pameijer, Rotterdam, Zuid-Holland
3 dagen geleden
Iedere dag mensen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische achtergrond coachen om te werken aan zelfstandigheid en herstel. Dat is wat de zorgmedewerkers van Pameijer doen. Afdeling Toerusten & Kwaliteit (T&K) biedt hier vanuit Team Kwaliteit ondersteuning in. Het team is op zoek naar een Adviseur Kwaliteit met ervaringsdeskundigheid. Wat ga je doen als Adviseur Kwaliteit met ervaringsdeskundigheid? Team Kwaliteit...
Pameijer

Belastingadviseur (aangiftepraktijk)

Moore DRV, Rotterdam, Zuid-Holland
1 week geleden
OVER DE VACATURE Young professional (2-8 jaar) HBO/WO 32-40 uur Rotterdam DIT KRIJG JE VAN ONS Flexibele uren en tijd voor jouw studie Bedrijfsfitness- en leasefietsregeling Studiekostenvergoeding en trainingen Doorontwikkelen met trainingen en programma’s Krijg jij er energie van om ondernemers concreet verder te helpen met praktische fiscale adviezen? Wil jij het aanspreekpunt zijn voor diverse klanten in de échte...
Moore DRV

Allround Plaatwerker

Technicum Rotterdam, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 2.900 - € 3.300 per maand
1 week geleden
Wat je gaat doen Streef jij naar een carrière in een branche die niet alleen uniek is, maar ook grensverleggend? Als jij bekend bent met de kunst van het werken met de freestafels Sabre-408 en Rover JFT, dan zou de rol van CNC frezer wel eens perfect bij jou kunnen passen. Met het vooruitzicht van het naderende pensioen van onze...
Technicum Rotterdam