Gebiedsondersteuner Geuzenveld, Slotermeer

Gemeente Amsterdam


Datum: 3 weken geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Salaris: € 3.317 - € 4.752 per maand
Contract type: Voltijd
Gemeente Amsterdam
Uren per week 28-28 uur
Plaatsingdatum 06-02-2024
Vacaturenummer CA10038996
Werk- en denkniveau HBO
Salarisniveau € 3.317,- tot € 4.752,-
Sluitingsdatum 25-02-2024
Aantal fte 0.78
 • Het gebiedsteam ondersteunen bij de verschillende werkzaamheden om community building, en opbouw van ondernemersnetwerken en programmering te faciliteren. Hierbij een specifieke focus op de winkelpleinen in Geuzenveld, Slotermeer
 • Vormgeven en ontwikkelen van een aantrekkelijk en leefbaar Amsterdam.
 • Werken in een gemotiveerd team waar je een belangrijke spil bent in een dynamische omgeving.

De functie

In de functie van gebiedsondersteuner draag je bij aan het goed functioneren van het gebiedsteam. Samen met de gebiedsmakelaars winkelgebieden werk je specifiek aan de opbouw van bewoners- en ondernemersnetwerken die bij het Lambertus Zijlplein en Plein 40-45 betrokken zijn. Je faciliteert en geeft uitvoering aan het organiseren van programmering en activiteiten in het gebied op deze winkelpleinen. Je ondersteunt en organiseert (complexe) overleggen van het gebiedsteam met andere afdelingen of het netwerk buiten. Verder draag je zorg voor de administratieve en financiële afhandeling van facturen voor het gebiedsteam als ook het agenderen van notities voor het dagelijks bestuur.

Voor stadsdeel Nieuw-West zijn we op zoek naar een nieuwe gebiedsondersteuner voor 0,78 fte (28 uur) voor het gebied Geuzenveld, Slotermeer. Wel verwachten wij flexibiliteit en waar nodig ook gebied overstijgende inzet.

Dit doe je op een gemiddelde dag

 • Je bent zichtbaar en met regelmaat aanwezig in de buurt om (samen of namens de gebiedsmakelaar) gesprekken met ondernemers, bewoners en organisaties te voeren of te ondersteunen. Je voert praktische opdrachten voor de gebiedsmakelaar uit en werkt mee aan het faciliteren en uitvoeren van programmering en activiteiten in de buurt.
 • Je beheert de verschillende systemen voor facilitaire zaken zoals budgetbeheer/financiën (AFS - onder andere maken inkooporders, adviesgesprek manager en financieel adviseur, ondersteuning bij goedkeuren van facturen, bewaken budget);
 • Je organiseert samen met collega’s bijeenkomsten voor medewerkers en of bewoners (plannen, versturen agenda/stukken en eventueel notuleren / maken verslag of actielijst);
 • Je werkt en helpt mee aan de participatie het ophalen van de input voor de gebiedsopgaves en uitvoeringsplannen en de activiteiten daarin;
 • In overleg ben je trekker van (inhoudelijke) projecten (zoals bijvoorbeeld uitvoering van kleine projecten voor gebiedsmakelaars in het gebied);

Hier ga je aan de slag

We willen een goede werkgever zijn die ervoor zorgt dat alle collega’s zich gezien en gewaardeerd voelen. We koesteren verschillen tussen collega’s, al die verschillen zorgen voor betere resultaten voor onze organisatie én onze stad. We streven daarbij naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam. Dus wie jij ook bent: bij ons ben je van harte welkom!

Amsterdam Nieuw-West is een van de zeven stadsdelen van Amsterdam. Stadsdeel Nieuw-West is met 170.000 inwoners het grootste stadsdeel van Amsterdam. De aanwezigheid van ruim 160 nationaliteiten karakteriseert de rijke verscheidenheid van onze inwoners. Werken voor Nieuw-West betekent werken in een organisatie waarin iedereen de kans krijgt zijn/haar/hun eigenheid, creativiteit en verantwoordelijkheidsgevoel tot zijn recht te laten komen. Het stadsdeel is volop in ontwikkeling en heeft een grote, meerjarige opgave om de levensomstandigheden van bewoners te verbeteren. Deze ontwikkelingen zijn ook merkbaar in de interne organisatie. Wij zijn als collega’s ook in ontwikkeling. We richten ons op de toekomstbestendigheid van het stadsdeel. Vanuit de stadsdeelorganisatie leveren we een belangrijke bijdrage aan het Nationaal Programma Samen Nieuw-West. Jongeren uit Nieuw-West groeien vaker op in een omgeving met armoede, criminaliteit, discriminatie en kansenongelijkheid dan jongeren uit de rest van Amsterdam

Nieuw-West is groen en kent meerdere stadsparken. Het gebruik van deze parken is de afgelopen jaren geïntensiveerd. De verwachting is dat het gebruik van deze gebieden verder zal toenemen.

Het stadsdeel is volop in ontwikkeling, er wordt de komende decennia veel gebouwd. Dit betekent dat er in Nieuw West verdicht wordt en dat er voor de bewoners voldoende maatschappelijke voorzieningen en openbare ruimte beschikbaar moeten zijn. Nieuw West kent veel wijken en buurten die allemaal hun eigen karakter hebben. Opvallend is dat er relatief veel jongeren wonen in het stadsdeel. De ontwikkeling van Nieuw-West heeft volop de aandacht omdat het stadsdeel op een aantal indicatoren lager scoort dan het stedelijk gemiddelde.

Een belangrijke opgave voor stadsdeel organisaties is om optimaal aan te sluiten bij de kracht van de lokale samenleving en dit in een snel veranderende netwerksamenleving waarbij de (lokale) overheid niet meer als vanzelfsprekend een voortrekkersrol heeft maar steeds meer facilitator en procesbegeleider is. Gebiedsgericht aanwezig zijn, denken, luisteren en doen is een belangrijke manier van werken om complexe opgaven in gebieden, wijken en buurten te kunnen realiseren.

Een alliantie van overheden, maatschappelijke organisaties, bewoners en ondernemers werkt voor ruim 20 jaar samen aan het oplossen van deze problemen. Zodat iedereen in Nieuw-West fijn kan wonen en leven met gelijke kansen, nu en in de toekomst.

Dit breng je mee

Voor de functie van Gebiedsondersteuner Nieuw-West beschik je over:

 • Een hbo werk- en denkniveau;
 • Ten minste drie jaar ervaring met het werken en communiceren met bewoners/ondernemers in diverse omstandigheden;
 • Ten minste drie jaar ervaring met het werken met administratieve en digitale systemen;
 • Ten minste drie jaar ervaring met werken in een politiek bestuurlijke omgeving;
 • Ten minste drie jaar ervaring met economische ontwikkelingen, community building; werken met ondernemers en bewoners.

Aan competenties breng je mee:

 • Plannen: Plant en coördineert activiteiten efficiënt om doelstellingen te behalen binnen een gegeven tijdsbestek, waarbij de middelen optimaal worden benut.
 • Omgevingsbewustzijn: Laat blijken goed geïnformeerd te zijn over vakinhoudelijke, organisatorische, maatschappelijke, politieke ontwikkelingen of andere omgevingsfactoren en weet deze effectief te benutten voor de eigen functie of organisatie.
 • Samenwerken: Levert een constructieve bijdrage aan een gezamenlijk resultaat, in het bijzonder aan de sfeer en de relaties binnen de groep of het team.
 • Stressbestendig: Blijft effectief werken onder druk, bij tegenslag en/of in een hectische omgeving.

Dit bieden we jou

Als Gebiedsondersteuners Nieuw-West kom je ons voor 28 uur per week versterken en kun je rekenen op onderstaande arbeidsvoorwaarden:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 3.167,- tot maximaal € 4.537,- (schaal 9) op basis van een 36-urige werkweek. Het exacte salaris wordt afgestemd op de opleiding, kennis en ervaring die je meebrengt.
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden, met daarna de mogelijkheid op een overeenkomst voor onbepaalde tijd indien je op dit moment nog geen, of een tijdelijke, arbeidsovereenkomst hebt bij Gemeente Amsterdam.
 • Indien je al een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd hebt bij de Gemeente Amsterdam, dan behoud je deze en word je overgeplaatst.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Ons interne opleidingscentrum, de Amsterdamse School, biedt verschillende opleidingen, ontwikkeltrajecten en begeleiding in het werk waardoor je jezelf kan blijven uitdagen.
 • Een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van jouw salaris dat je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld extra pensioenopbouw of extra verlofdagen.
 • Een pensioenregeling bij ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,10 per kilometer, tot 45 kilometer enkele reis woon-werkafstand voor het aantal dagen dat je op kantoor werkt en/of een thuiswerkvergoeding van € 3,- netto per werkdag dat je thuis werkt.
 • Een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering.
 • Een mobiele telefoon en werklaptop.

Nieuwsgierig naar al onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk de Personeelsregeling Gemeente Amsterdam (PGA).

Solliciteren naar deze baan

 • Spreekt deze vacature je aan, dan ontvangen we je sollicitatie graag uiterlijk 25 februari 2024 via de ‘direct solliciteren’ button.
 • Deze vacature staat uitsluitend intern en extern uit. Interne vacatures zijn opengesteld voor gemeentepersoneel en uitzendkrachten die minimaal 6 maanden achtereenvolgens voor de gemeente Amsterdam werken.
 • Wij ontvangen graag je motivatiebrief, waarin je in maximaal 1 A4 pagina toelicht waarom jouw werkervaring en competenties aansluiten bij deze functie.
 • De selectieprocedure start meteen na de sluitingstermijn en bestaat uit maximaal twee selectierondes, namelijk een sollicitatiegesprek en mogelijk ook een adviesgesprek. Hierna volgt het arbeidsvoorwaardengesprek.
 • Sluit je cv aan op de functie-eisen, dan nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek.
 • De gesprekken vinden in de week van 4 maart 2024 fysiek plaats op onze kantoorlocatie aan Plein 40-45, nummer 1 te Amsterdam.
 • Van elke collega die ons komt versterken vragen wij een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ongevraagde acquisitie door bemiddelingsbureaus stellen we niet op prijs en kan leiden tot uitsluiting bij onze andere wervingsacties. Ook het ongevraagd sturen van cv’s door bureaus aan onze medewerkers zien we als acquisitie. Deze cv’s nemen we niet in behandeling.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Financial Data Analyst

Altum Consulting, Amsterdam, Noord-Holland
€ 55.000 - € 60.000 per jaar
1 dag geleden
LOCATION: AMSTERDAM, NORTH HOLLAND PRACTICE AREA: ACCOUNTANCY-AND-FINANCE JOB TYPE: PERMANENT SALARY: €55,000.00 - €60,000.00 PER ANNUM BENEFITS СONSULTANT: ERIN WILSON DATE POSTED: 28/02/2024 FINANCIAL DATA ANALYST - AMSTERDAM Altum Consulting are excited to be once again, partnering exclusively with our client in their search for a Financial Data Analyst to join their high performing finance team. Our client is backed...
Altum Consulting

Fysiotherapeut

OLVG, Amsterdam, Noord-Holland
€ 3.434 - € 4.842 per maand
3 dagen geleden
Over de functie Als fysiotherapeut houd je je bezig met diagnostiek en behandeling van klinische en poliklinische patiënten binnen OLVG. Je komt op vrijwel alle verpleegafdelingen om patiënten te ondersteunen bij hun fysieke herstel. Dit past helemaal bij jou: je werkt zowel samen met je collega fysiotherapeuten, als multidisciplinair omdat je regelmatig alleen naar een verpleegafdeling gaat, is het belangrijk...
OLVG

Accountmanager New Business

DPG Media, Amsterdam, Noord-Holland
3 dagen geleden
Nederland– Ben jij die commerciële topper die wil werken voor het grootste mediahuis van Nederland? Heb jij al wat verkoopervaring en ben je toe aan de volgende stap? De afdeling New Business sales van DPG Media, zoekt een Accountmanager. De rol Jij gaat ondernemers adviseren om hun doelstellingen te verwezenlijken. Dit doe je door samen met hen te kijken hoe...
DPG Media