Onderzoeksassistent masterpsycholoog | orthopedagoog | GID-PD bij forensische zorg

Inforsa


Datum: 2 weken geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Salaris: € 2.451 - € 3.863 per maand
Contract type: Voltijd
Inforsa

Wij zijn per 1 september op zoek naar een onderzoeksassistent 8 uur per week die het GID-PD bij forensische zorg onderzoeksteam komt versterken!


Wat ga je doen?

In dit onderzoek zijn we een pilot aan het uitvoeren om te kijken of een behandeling voor persoonlijkheidsstoornissen (GIT-PD) toepasbaar is op een forensische ambulante doelgroep.

Tijdens jouw werkzaamheden kom je in contact met cliënten met cluster B persoonlijkheidsproblematiek en ook veel LVB. Je bent betrokken bij het goed laten verlopen van het pilot onderzoek naar de haalbaarheid van de GIT PD binnen de forensische ambulante zorg van Inforsa. Je voert baseline-, tussen- en eindmetingen uit met cliënten om de instroom en het effect van de behandeling te beoordelen. Je neemt onder andere gestructureerde klinische interviews af (o.a. SCID-5-P) en verwerkt de gegevens daarvan in het databestand. Je ondersteunt de hoofdonderzoekers bij de dataverwerking. Je komt te werken op een plek waar je ervaring kunt opdoen met deze doelgroep, met het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek en met de afname van één a twee semigestructureerde interviews per dag. Je krijgt de mogelijkheid om mee te werken aan een pilotstudie, om te onderzoeken of de GIT-PD behandeling en het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek haalbaar is bij deze forensische doelgroep.

Verder kun je verwachten dat je:

 • Deelneemt aan de CrimeLab overleggen en zo kennis maakt met een groot netwerk van onderzoekers.
 • Kennismaakt met de forensische behandelaren en ervaart hoe het is om in de forensische ambulante zorg te werken.

Wij bieden jou

 • Vanuit de CAO-GGZ de standaard arbeidsvoorwaarden en een salaris in FWG 45;
 • Per heden op basis van een jaarcontract voor 8 uur per week en de mogelijkheid tot verlenging of een vast contract;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantiegeld en je bouwt een pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Voor woon-werkverkeer en dienstreizen een 2e klasse mobiliteitskaart, ook te gebruiken voor OV-fiets of een kilometervergoeding;
 • Korting op verzekeringen bij Univé en Centraal Beheer;
 • Arkin biedt met 11 specialismen op verschillende locaties ook veel mogelijkheden op langer termijn voor jouw professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. Hiervoor hebben we een breed trainingsaanbod;
 • Een meerkeuzesysteem waarbij je brutoloon kunt gebruiken voor extra vakantie-uren, fietsaanschaf en aanvullende reiskostenvergoeding;
 • Voor jouw welzijn jaarlijks een balansbudget van € 500 (bruta naar rato dienstverband) en toegang tot het platform Nrgize voor deelname aan activiteiten zoals bootcamp, yoga en salsa dansen.
 • Je werkt in een gebouw waar meerdere specialismen elkaar vinden en samenwerken dit biedt jou de mogelijkheid om te ‘gluren bij de buren’.

Wat breng je mee?

Je houdt van de variatie in taken en activiteiten, je werkt namelijk zowel clientgericht als administratief. Jouw werkdag is heel divers, de taken variëren en het clientcontact kan ook variëren van iemand met een grote mond die geen zin heeft om te antwoorden tot een client die zijn hele levensverhaal met je wilt delen. Wat de setting van het gesprek ook is, jij laat je niet snel uit het veld slaan. Je bent goed georganiseerd, zorgvuldig en bent een meerwaarde voor het team door je proactieve houding, doorzettingsvermogen en communicatieve vaardigheden. Het team heeft veel affiniteit met onderzoek en jij past daar perfect tussen!

We ontvangen jouw sollicitatie heel graag wanneer je:

 • De (research) masterstudie psychologie of orthopedagogiek volgt of hebt afgerond.
 • Bij voorkeur heb je (bv tijdens een stage) al cliëntencontact gehad en heb je ervaring met persoonlijkheidsproblematiek.

Werken bij Inforsa

De Forensisch Ambulante Zorg (FAZ) van Inforsa in Amsterdam biedt hoogstaande forensische behandelingen vanuit een historie in de forensische verslavingszorg. Daarnaast hebben wij een unieke combinatie gemaakt door een forensische poli te integreren in een forensisch FACT-team. Daarnaast maak je deel uit van het Crimelab! De academische werkplaats van Inforsa.

De FAZ behandelt zowel cliënten op verwijzing van de reclassering met een forensische titel als cliënten in een vrijwillig kader met een forensisch profiel. Het doel van de behandeling is het terugdringen van het risico op herhaling van delict gedrag, door het behandelen van psychische en/of verslavingsproblemen en het verbeteren van sociaal-maatschappelijke factoren. De FAZ is een veelgevraagde zorgaanbieder die een onmisbare bijdrage levert aan het behandelen en begeleiden van forensische en ontwrichtende cliënten. Daartoe wordt intensief samengewerkt met gemeentelijke instanties, reclasseringsorganisaties, andere GGZ-aanbieders en Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI).

Jij werkt samen met vooraanstaande onderzoekers van het Crimelab! dit is het wetenschappelijk onderzoekscentrum van Inforsa. Het Crimelab! van Inforsa richt zich op onderzoek naar de behandeleffectiviteit van cliënten met ontwrichtend en crimineel gedrag. Vaak is er ook sprake van comorbiditeit, zoals bijvoorbeeld verslaving, persoonlijkheidsstoornissen en psychotrauma. Ook richt het Crimelab zich op het effect van de naastbetrokkenen op de behandeling van de cliënt. Hiermee staat onderzoek hoog op de zorgagenda van Inforsa en heeft het de ambitie om toe te werken naar een TopGGZ keurmerk.

Inforsa is één van de specialismen van Arkin. Samen zijn we de expert op het gebied van de psychiatrie en verslavingszorg en maken we ons sterk voor de mentale veerkracht van onze cliënten.

Meer weten over deze vacature?

Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Madelein van Woerkom, Datamanager en klinisch psycholoog i.o. 06- 50589172 of David Koppers, Senior onderzoeker 06-44910135

Je kunt refereren aan vacaturenummer 24221.

Solliciteer nu

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Accountmanager Team Equipment

OneXillium BV, Amsterdam, Noord-Holland
€ 2.500 per maand
1 dag geleden
Vacature Accountmanager Team Equipment Of je nu je talenten inzet binnen de sales-, logistiek- of de marketingafdeling, bij OneXillium staat één ding vast. We gaan met jou samenwerken aan de ontwikkeling van jouw carrière. In welk team kom je te werken? Je komt te werken in het Digital Sales Equipment team van salesmanager Roger Sanders. Het Team Equipment richt zich...
OneXillium BV

Junior inkoper

Rochdale, Amsterdam, Noord-Holland
€ 4.088 - € 5.376 per maand
3 dagen geleden
Amsterdam Noord-Holland hbo Inkoop Contract 32 - 36 Hallo junior inkoper! Bouwen, bouwen, bouwen. De buurten verduurzamen. Kwetsbare buurten sterker maken. Dat doen we van puntje Zaandam tot diep in Amsterdam Zuidoost. Rochdale zet zich in voor sterke buurten, waar inwoners meer kansen hebben. Als junior inkoper ben je werkzaam voor alle afdelingen binnen Rochdale. Waar veel ruimte is om...
Rochdale

Director Product Management (Cybersecurity)

Acronis, Amsterdam, Noord-Holland
4 dagen geleden
Acronis is a world leader in cyber protection—empowering people with cutting-edge technology that enables them to monitor, control, and protect the data that their businesses and lives depend on. We are looking for a Director Product Management (Cybersecurity) who is ready to join us in creating a #CyberFit future and protecting the digital world! We are looking for a Director...
Acronis