Adviseur Marketing & Communicatie

Deltion College


Datum: 3 weken geleden
Stad: Zwolle, Overijssel
Salaris: € 2.740 - € 4.069 per maand
Contract type: Voltijd
Deltion College

Wij zoeken ter versterking 2 Adviseurs Marketing & Communicatie (28-32 uur)
Geen vak boeit en bloeit meer dan dat van communicatie en marketing. Elke minuut van de dag kan anders zijn. Jij komt als ervaren professional altijd met het beste advies en de juiste uitvoering als het gaat om uiteenlopende communicatie- en marketingissues. Kunnen we jou om een boodschap sturen? Solliciteer dan naar de functie van Adviseur Marketing & Communicatie bij Deltion.

Wat ga jij doen?
Met al jouw ervaring in het communicatie- en marketingvak, weet jij maar al te goed wat jou te doen staat. Je bent een adviseur en uitvoerder in één. Als adviseur ondersteun je een Senior Adviseur Marketing & Communicatie bij complexe marketing- en communicatievraagstukken die spelen binnen één van onze colleges.
Daarnaast ga je in jouw rol ook vaak zelfstandig te werk. De ene keer richt je je meer op communicatie, dan weer op marketing. Je stelt een werkbaar communicatie- of marketingplan samen, pakt vervolgens de uitvoering voortvarend op en stuurt ondertussen bij. Als Adviseur Marketing en Communicatie creëer je ook content. Voor de website, voor social mediakanalen en voor het medewerkers- of studentenportaal. In alles wat jij doet, klinkt de juiste tone of voice door en alles wat je creëert, voldoet aan onze huisstijl. Hebben we een open dag, open avond of een ander groot event, dan ben jij er bij! Ook al betekent dat, dat je buiten kantooruren werkt.

Samen het beste waarmaken bij Deltion
Deltion zorgt voor aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Dat doen we iedere dag weer voor ruim 19.000 studenten en met 1800 medewerkers. Deltion kent 45 onderwijsrichtingen met meer dan 250 beroepsopleidingen, die allemaal terug te vinden zijn op 1 locatie, in 1 campus, onder 1 dak. Dat maakt Deltion dag in en dag uit een geweldige, inspirerende en bruisende werk-, studeer-, en leerplek voor iedereen. Een schoolvoorbeeld van samen het beste waarmaken.

Of je nu student bent die zich voorbereidt op de arbeidsmarkt of je eerder opgedane kennis wilt verdiepen, verbreden of actualiseren. Ook jij krijgt iedere dag volop ruimte om jezelf te ontwikkelen met hulp van jouw collega's, onze interne specialisten en leidinggevenden.

Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Daar werken we samen dagelijks aan. Door te luisteren naar elkaar, open te staan voor ieders mening en met elkaar in gesprek te blijven. Zo levert Deltion een grote bijdrage aan de groei, ontwikkeling én toekomst van mensen in een omgeving waarin ze het beste van zichzelf kunnen geven. En dat een heel leven lang.

Jouw team
Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Communicatie. Dat is een team van 18 professionals, die elke dag het beste voor hebben met onze studenten en docenten, met opleidingsmanagers, directie, bestuur, én met elkaar. In de functie van Adviseur Marketing en Communicatie werk je veel samen met één van de Senior Adviseurs Marketing & Communicatie en ben je onderdeel van het contentteam. Elkaar ondersteunen, samenwerken en samen lachen, dat zijn de toverwoorden binnen het team.

Wie ben jij?
Je bent een denker die doet en een doener die denkt. Bij ieder communicatie- of marketingvraagstuk heb jij als Adviseur Marketing en Communicatie in je hoofd, wat er uit jouw handen moet komen. Dat betekent dat jij het werk ziet liggen, oppakt, afstemt en aan de slag gaat. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal uitmuntend en ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technologieën binnen het marketing- en communicatievak. Met jouw kennis, ervaring en gedrevenheid op het gebied van on- en offline marketing, ben jij van meerwaarde voor de hele organisatie.

Verder zien we ook graag op je cv:
 • een hbo-opleiding communicatie, media, marketing of journalistiek;
 • minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • voorbeelden van de manier waarop jij creatief kan denken.

Wat hebben wij voor jou
Wij zijn blij dat jij ons komt versterken en verder helpt. Daar mag ook het nodige tegenover staan. We leggen je een tijdelijk dienstverband voor met uitzicht op een vaste aanstelling.

Verder krijg jij op basis van een 40-urige werkweek van ons:
- een bruto maandsalaris tussen € 2.740 - € 4.069 (schaal 8)
Daarbij kijken wij naar je vorige salaris en de werkervaring die je hebt;
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 10 weken verlof per jaar;
 • een thuiswerkregeling die in balans is en hybride werken faciliteert,
zoals een laptop;
 • een flexibele reiskostenregeling, afgestemd op jouw situatie.
Ook heb je fiscaal voordeel als je een (elektrische) fiets aanschaft;
 • een prima pensioenregeling en gunstige verzekeringsvoordelen
(ziektekosten en arbeidsgeschiktheid);
 • een gevarieerd opleidingsaanbod van onze eigen Deltion Academie
met volop mogelijkheden je te kunnen blijven ontwikkelen;
 • gratis gebruik van onze sportvoorzieningen op de Campus.
Werk zo dagelijks individueel of in groepsverband aan je eigen
gezondheid;
 • gratis ICT-ondersteuning voor je eigen smartphone en laptop.

Hoe nieuwsgierig ben jij geworden?
Is je interesse gewekt? Solliciteer dan zo snel als mogelijk maar in ieder geval voor zaterdag 17 februari 2024. Dat kan door je motivatiebrief/videosollicitatie en cv te richten aan Agnes Sweitser, teamleider Marketing & Communicatie. Wil je vooraf toch wat inhoudelijke informatie? Bel dan ook met Agnes Sweitser. Dat kan op 06-23823961.

Goed om te weten
Tot slot. De eerste gesprekken vinden (onder voorbehoud) plaats op maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 februari 2024. De vacature zetten wij op hetzelfde moment in- en extern uit. Is een interne kandidaat geschikt, dan heeft dat onze voorkeur. Na publicatie gaan wij direct over tot selecteren.


  Whatsapp Mail Facebook Linkedin Instagram

Sluitingsdatum
16 februari 2024
Contactpersoon

Agnes Sweitser
Afdeling

Marketing & Communicatie

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Teamleider KOT Zwolle

Toeslagen, Zwolle, Overijssel
1 week geleden
Functieomschrijving Werk verrichten van groot maatschappelijk belang? Binnen de missie van Toeslagen heeft de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT) één duidelijk doel: zorgen dat we het financieel onrecht van gedupeerden herstellen. Voor het cluster KOT (Kinderopvang Toeslag) zoeken we teamleiders die ervoor zorgen dat de door de organisatie opgestelde doelen binnen het team behaald worden. Een teamleider bij UHT is enerzijds...
Toeslagen

Productiemedewerker dagdienst

Tempo-Team, Zwolle, Overijssel
€ 13,53 per uur
2 weken geleden
Functieomschrijving Als productiemedewerker lekker in de dagdiensten werken en ook nog eens vanaf €13,53 per uur verdienen? Dit kan bij Stegeman! Help mee aan de productie van de heerlijke Stegeman producten. Korting op de lekkerste producten? Krijg jij gewoon! Lees snel verder, dan vertel is je meer over deze toffe vacature! Wat bieden wij jou Lekker uurloon van €13,53! Een...
Tempo-Team

Vulploegmedewerker

Aldi, Zwolle, Overijssel
2 weken geleden
Echte ALDI medewerkers die dagelijks onderdeel zijn van kleine, simpele momenten die ertoe doen, momenten die het werk betekenis geven. Die voor iedereen anders zijn. Wat doe je als Vulploegmedewerker Werken als vulploegmedewerker bij ALDI in de winkel betekent, werken aan goedgevulde schappen. Zodra de vracht binnen is ga jij aan de slag met het vullen van de winkel. Dit...
Aldi