Ambulant objectleider

Victoria Schoonmaak B.V.


Datum: 3 weken geleden
Stad: Alkmaar, Noord-Holland
Salaris: € 15,49 - € 18 per uur
Contract type: Voltijd
Victoria Schoonmaak B.V.

Zoek je een afwisselende baan in de schoonmaak? Solliciteer dan als ambulant objectleider bij Victoria!

Voor diverse objecten in Alkmaar e.o zoeken wij een ambulant objectleider voor 40 uur per week. In deze functie ben je veel onderweg, je bent dus pragmatisch ingesteld en vindt het leuk om op wisselende objecten te werken. Jij bent samen met de rayonmanager medeverantwoordelijk voor het aansturen van onze Victorianen en gezamenlijk weten jullie de verwachtingen van onze opdrachtgever(s) te overtreffen.

Aan de slag bij Victoria

Wij zorgen voor een warm welkom! In deze functie word je ingewerkt en aangestuurd door onze rayonmanager. Na deze inwerkperiode krijg jij de vrijheid om deze functie, samen met je leidinggevende, invulling te geven en kwaliteit af te leveren voor onze opdrachtgevers.

Wat wij vragen:

Naast praktische zaken, zoals een rijbewijs B en goede beheersing van de Nederlandse taal, zijn nog meer eigenschappen belangrijk voor deze functie. Waaronder het kunnen coachen en aansturen van schoonmaakmedewerkers en de voorman/vrouw op de diverse locaties. Jij zorgt dat de werkprogramma’s worden uitgevoerd en houdt de kwaliteit van onze gemaakte afspraken in de gaten.

Niet alleen ben je het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers, je start ook nieuwe projecten op en valt in bij ziekte en/of verlof. Jij draagt actief bij aan de verbetering van onze dienstverlening en hebt een signalerende functie richting je leidinggevende. In deze functie zijn de werktijden variërend en deze verschillen soms per dag of week.

Wat wij bieden:

Bij Victoria zeggen we niet voor niets, ‘onze mensen onze kracht’. Onze Victorianen kunnen rekenen op een goed betaalde en flexibele baan. En hoewel je al ervaring hebt, uitgeleerd ben je nooit. Daarom bieden we je natuurlijk ook de mogelijkheid om diverse cursussen te volgen.

Daarnaast bieden wij:

  • Salaris tussen de €15,49 en €18 bruto per uur
  • Eindejaarsuitkering
  • Een leaseauto
  • 26 vakantiedagen en een extra vrije dag op je verjaardag

Over Victoria:

Victoria is een succesvol en groeiend schoonmaakbedrijf met vestigingen in Alkmaar en Amstelveen. Onze honderden Victorianen komen uit alle windstreken en dat vinden wij ontzettend waardevol. Onze mensen zijn onze kracht en zijn verantwoordelijk voor het dagelijks en periodiek onderhoud van bijvoorbeeld kantoren, scholen, vakantiewoningen en zorginstellingen. Daarnaast verzorgen wij glasbewassing, gevelreiniging en specialistisch vloeronderhoud.

Kom jij ons team versterken? Vul dan het contactformulier in en klik op de sollicitatieknop, of neem contact op met de afdeling personeelszaken via: 072 – 561 24 42.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Cluster aanvoerder JGZ Kwaliteit

GGD Hollands Noorden, Alkmaar, Noord-Holland
€ 4.211 - € 5.997 per maand
1 week geleden
Door interne doorgroei van de huidige clusteraanvoerder is deze vacature ontstaan. Als clusteraanvoerder Jeugdgezondheidszorg (JGZ) geef jij richting aan de inhoud en kwaliteit van de JGZ. Werk samen met een team van gedreven professionals waarbij jouw innovatieve ideeën de sleutel zijn tot impactvolle preventies. Lees deze vacature en solliciteer. Cluster aanvoerder JGZ Kwaliteit 24-32 uur Wij werken binnen de JGZ...
GGD Hollands Noorden

Nieuwbouwtimmerman Alkmaar

Meestersgilde, Alkmaar, Noord-Holland
1 week geleden
Ga jij de komende jaren aan de slag om het probleem in de woningbouw aan te pakken? Kom werken als Nieuwbouwtimmerman bij Meestersgilde en draag je steentje bij aan het bouwen van woningen in de regio Alkmaar. Wat ga je doen als Nieuwbouwtimmerman in Alkmaar: Als timmerman ga je aan de slag in de nieuwbouw (omgeving Alkmaar). De projecten bestaan...
Meestersgilde

OK-assistent

We all Share, Alkmaar, Noord-Holland
3 weken geleden
Operatieassistent - 16-36 uur per week - Start: z.s.m. - Regio: Alkmaar Organisatie Onze opdrachtgever is een ziekenhuis dat op zoek is naar meerdere ervaren Operatieassistenten. Via ons kun je prima verdienen en ben je ook welkom naast je bestaande baan of opdracht vanaf 24 uur per week. ZZP-en mag natuurlijk ook! Ben je nog geen ZZP-er en wil je...
We all Share