Beleidsadviseur

RIBW K/AM


Datum: 2 weken geleden
Stad: Haarlem, Noord-Holland
Salaris: € 5.335 per week
Contract type: Voltijd
RIBW K/AM

place

Haarlem

work

Contract

school

HBO

RIBW K/AM vertrouwt op de veerkracht van mensen. Dit is de basis van ons werk en het uitgangspunt bij onze professionele ondersteuning aan mensen met een psychische kwetsbaarheid. Dit doen we in samenwerking met (naast) betrokkenen, medewerkers ervaringsdeskundigen en netwerkpartners.
Met onze methodiek vitaal versterkend werken, werken we aan een betekenisvol leven voor onze cliënten, zodat zij weer mee kunnen doen in de samenleving. Onze begeleiders zijn specialisten in het doorbreken van patronen en het versterken van de eigen regie van cliënten.

business

Wil jij jouw expertise in beleidsadvies naar nieuwe hoogten tillen? Bij RIBW K/AM krijg je de kans om het verschil te maken in de ontwikkeling en implementatie uitvoering van beleid. Wij zijn op zoek naar een gedreven beleidsadviseur om ons team te versterken. Lees verder en ontdek hoe jij jouw stempel kunt drukken op onze organisatie.

Wat ga je doen?
Als beleidsadviseur bij RIBW K/AM ben jij dé drijvende kracht achter ons beleid. Je adviseert het directieteam over strategische en tactische beslissingen, met als doel bij te dragen aan de kwaliteit van onze dienstverlening aan cliënten. Jouw specialiteit is het vertalen van interne en externe inzichten naar praktisch beleid voor onze medewerkers. Je leidt verschillende projecten en zorgt voor een succesvolle implementatie van nieuw beleid waarbij je de PDCA-cyclus nauwlettend volgt. Een sleutelrol wacht op je bij het optimaliseren van de kwaliteit van ons aanbod in de forensische zorg, naast concrete projecten zoals productontwikkeling.

Jouw plek in de organisatie
In deze functie werk je nauw samen met de strategisch adviseur en andere collega's, waaronder directeuren en accountmanager.

Wij vragen:

 • Minimaal een HBO-opleiding en academisch werk- en denkniveau.
 • Ervaring als beleidsadviseur.
 • Kennis van organisatie(processen) en strategie
 • Ervaring met projectmanagement.
 • Zelfstandige, proactieve houding en hands-on mentaliteit.
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Wij bieden jou:

 • Een jaarcontract met intentie tot vast dienstverband.
 • Salaris conform CAO GGZ, FWG 60 max. € 5.335,- bruto per maand (bij 36 uur per week).
 • Jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Balansbudget van € 500,- (naar rato dienstverband) voor ontwikkeling, extra vrije dagen of geld.
 • Ruime verlofregeling en fiscaal voordeel bij het fietsenplan.
 • Pensioenregeling bij PFWZ en reiskostenregeling.
 • Surface (laptop/tablet) en mobiele telefoon.
 • Hybride werken mogelijk.

Interesse? Solliciteer nu als werken bij RIBW K/AM een mooie stap in jouw loopbaan lijkt. In de tweede gespreksronde zal worden gevraagd om schriftelijk een casus voor te bereiden. Voor meer informatie, neem contact op met Olga Slagter (strategisch adviseur) via 06-34186623.

Bijzonderheden Nieuwe medewerkers dienen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen en te verstrekken.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Facilities Operator Waste

CBRE, Haarlem, Noord-Holland
€ 3.300 - € 3.800 per maand
3 dagen geleden
Posted 21-Feb-2024 Service line GWS Segment Role type Full-time Areas of Interest Engineering/Maintenance, Executive Management, Facilities Management Location(s) Haarlem '- Noord-Holland - Netherlands Ben jij op zoek naar een leuke baan als Facilities Operator Waste en wil jij je steentje bijdragen aan een betere wereld? Als Waste Operator ben je onderdeel van het CBRE-team op de locatie van MSD in...
CBRE

Adviseur verzuim & inzetbaarheid

Spaarne Gasthuis, Haarlem, Noord-Holland
€ 4.842 per maand
6 dagen geleden
De functie Als adviseur verzuim & inzetbaarheid heb jij veel regie op jouw eigen agenda. Iedere week start je samen met jouw collega's Henske en Danielle met een teamoverleg. Hierin bespreken jullie de lopende projecten en sparren jullie over casuïstiek. De uitvoering van het beleid ligt grotendeels in de lijn (eigen regie model) maar jij bent de schakel tussen de...
Spaarne Gasthuis

Onderhoudsmedewerker sportvelden

AB Vakwerk, Haarlem, Noord-Holland
€ 2.100 - € 2.845 per maand
3 weken geleden
Wil jij een afwisselende vaste baan in het groen waar je het jaar rond aan de slag kunt? Dan ben je hier van harte welkom! Samen met een team van 8 ervaren collega's zorg jij ervoor dat de sportvelden en het groen rondom de accommodaties in Haarlem Zuid er netjes bijliggen. Jullie starten en eindigen je werkdag dagelijks op Sportpark...
AB Vakwerk