MEDEWERKER ONDERWIJS EN MANAGEMENTONDERSTEUNING

Hogeschool Viaa


Datum: 3 weken geleden
Stad: Zwolle, Overijssel
Salaris: € 2.724,2 - € 3.631,83 per maand
Contract type: Voltijd
Hogeschool Viaa

Viaa is een christelijke hogeschool met een uitgesproken karakter. We streven naar uitstekend onderwijs, advies en onderzoek. Daar voelen we ons met elkaar verantwoordelijk voor. Wij zijn betrokken op elkaar als collega’s en studenten. Wij geloven dat uit bezieling, verbondenheid en samenwerking het beste klimaat ontstaat voor ontwikkeling, voor zowel onze studenten als voor de vakgebieden waarin wij actief zijn.

De Educatieve Academie bestaat uit de opleiding pabo en het lectoraat Goede Onderwijspraktijken en participeert in diverse masters en AD-opleidingen. Ook verzorgt de Educatieve Academie cursussen, coaching en begeleiding. Wij leiden onze studenten op middels werkplekleren binnen samenwerkingsverband Scope.

In 2024 gaat Scope als voorloper aan de slag met de doelen van de onderwijsregio.

Vanwege het vertrek van een collega en uitbreiding van activiteiten is er bij het servicebureau van de Educatieve Academie per 1 maart 2024, of zo spoedig mogelijk daarna, een vacature ontstaan voor de functie van

MEDEWERKER ONDERWIJS EN MANAGEMENTONDERSTEUNING 0,8-1,0 FTE

Vind jij het een uitdaging bij te dragen aan het goede reilen en zeilen van een academie en de projectondersteuning van de onderwijsregio Scope in een professionele onderwijsomgeving? Ben je een echte organisator en planner en heb je een servicegerichte houding? Dan zouden we heel graag met je in contact willen komen.

Wat ga je doen?

Met de collega’s van het servicebureau ben je verantwoordelijk voor de optimale ondersteuning van de Educatieve Academie. Je werkt en denkt mee om processen te stroomlijnen. Daarnaast draag je bij, maar ben je ook verantwoordelijk voor allerlei organisatorische en administratieve werkzaamheden.

Je bent een spin in het web in de communicatie tussen alle stakeholders en betrokkenen in de onderwijsregio. Je neemt het initiatief tot de voorbereiding en verantwoording van subsidieaanvragen en projectplannen. Daarnaast word je ingezet bij de voorbereiding en verslaglegging van project- en bestuursvergaderingen.

Op dit moment zijn we binnen Viaa bezig met een proces van centralisering van de ondersteunende diensten. Daardoor werk je in de toekomst ook steeds meer met en voor collega’s van de andere academies van Viaa.

Wat bieden we jou?

Een afwisselende baan in een academie met veel fijne collega’s. Je krijgt de ruimte om mee te denken over verbeteringen. De functie is eerst tijdelijk voor een jaar. Een deel van de formatie (0,2 fte) betreft een projectaanstelling. Afhankelijk van de ontwikkelingen binnen de Educatieve Academie, de onderwijsregio en jouw functioneren is er sprake van verlenging of een contract voor onbepaalde tijd. De werktijden worden in onderling overleg afgesproken.

Je hebt bij een voltijd dienstverband 428 uur vakantie per jaar.

Wat heb je ons te bieden?

Je kunt complexere vraagstukken zelfstandig oppakken en bent initiatiefrijk in het afstemmen tussen personen en processen. Je bent iemand die graag voor en met mensen werkt en hebt een dienstverlenende instelling. Je houdt van samenwerken en kijkt daarbij verder dan alleen je eigen werk. Je bent mondeling en schriftelijk communicatief vaardig, zowel intern als extern.

Je hebt inzicht in de samenhang tussen jouw werkterrein en de processen die daarop van invloed zijn.

Verder vragen we:

  • een aantoonbaar MBO+/HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een op dat niveau afgeronde relevante opleiding;
  • ervaring met geautomatiseerde systemen;
  • enkele jaren (relevante) werkervaring;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Identiteit

Je kiest heel bewust voor de identiteit van de hogeschool, zoals die is samengevat in het identiteitsdocument, en bent actief lid van een geloofsgemeenschap die de Bijbel erkent als het betrouwbare en geïnspireerde Woord van God.

Verdere informatie

De functie wordt in het functiegebouw ondergebracht binnen de functie ‘medewerker onderwijs- en managementondersteuning’. Salariëring vindt plaats conform de cao-hbo, maximumschaal 7 (minimaal € 2.724,- maximaal € 3.631,- bruto per maand bij een volledig dienstverband).

Er is sprake van 8,3% eindejaarsuitkering die wordt uitgekeerd in december.

Een functieprofiel is op te vragen bij [email protected].

Meer informatie kan worden gegeven door Marco Schaap, directeur Educatieve Academie, mailadres [email protected], tel. 06-10 62 06 44.

De sollicitatie

Je kunt je sollicitatie sturen naar [email protected] t.a.v. afdeling P&O, onder vermelding van ‘sollicitatie administratieve onderwijsondersteuner EA’ in de onderwerpregel.

Een brief met CV willen we graag uiterlijk op 25 februari 2024 in ons bezit hebben. Maandagochtend 26 februari 2024 zal de selectie plaatsvinden en de sollicitatiegesprekken worden gevoerd op woensdagmiddag 28 februari 2024.

Van 19 februari tot en met 23 februari 2024 hebben we voorjaarsvakantie en zal er geen ontvangstbevestiging of functieprofiel worden verzonden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs wordt gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Logistiek Coördinator

FrieslandCampina, Zwolle, Overijssel
2 dagen geleden
Bij Dutch Nutrition te Zwolle hebben wij een functie beschikbaar als Logistiek Coördinator. Word jij gelukkig van een optimale productieplanning of zie je altijd kansen om het logistieke proces te verbeteren? Ben jij iemand die graag initiatief neemt, organisatorisch sterk en service gericht is? Dan is deze rol je kans en zijn wij op zoek naar jou! Wat we vragen...
FrieslandCampina

Stageopdracht Geluidmodel in Rhino

Cauberg Huygen, Zwolle, Overijssel
3 dagen geleden
Interesse in een uitdagende stageopdracht op het gebied van 3D-modelleren en geluidhinder? En heb je daarnaast (basis)kennis van Rhino en Grasshopper? Dan zoekt Cauberg Huygen jou als stagiair! Wat je gaat doenOp basis van door Cauberg Huygen reeds gemaakte prototypes en breed geaccepteerde geluidsmodellen uit de literatuur, ga je een ruimtelijk model ontwikkelen in Rhino en Grasshopper. Dit model moet...
Cauberg Huygen

Ervaringsdeskundige Dimence Open High Care

Dimence Groep, Zwolle, Overijssel
1 week geleden
Maatschappelijk werkers, agogen en overig Uren per week 16 uur Regio's Zwolle Opleidingsniveau HBO, MBO Sluitingsdatum 05 april 2024 Ervaringsdeskundige Dimence Open HighCare Deel jij ons streven naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen? Denk je in mogelijkheden, werk je resultaatgericht en sta je stevig in je schoenen? Ben je daarnaast een gedreven...
Dimence Groep