Medewerker hulp bij huishouden Rotterdam Kralingen (postcode 3061 t/m 3063)

Lelie zorggroep


Datum: 3 weken geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Salaris: € 13,04 - € 16,01 per uur
Contract type: Voltijd
Lelie zorggroep
 • Je houdt van een nette en schone omgeving en je helpt hier graag mensen bij, omdat zij dit zelf niet of onvoldoende kunnen. Hier haal jij voldoening uit en krijg je waardering voor terug!
 • Het is een afwisselende en diverse functie waarbij de huishoudelijk werkzaamheden per cliënt kunnen verschillen. Je bent niet alleen actief bezig in de huishouding, maar je hebt ook persoonlijk contact met de cliënt. Jij kan het verschil maken in positieve zin in de dag van de cliënt!
 • Jij kan zelf bepalen hoeveel uur je aan de slag gaat, vanaf 9 uur in de week tot maximaal 26 uur. Dit maakt dat deze functie ideaal te combineren is met een studie of het gezinsleven. Ben je gepensioneerd en lijkt het jou leuk om ouderen te helpen in de huishouding? Dan is deze functie ook iets voor jou!
 • Je houdt van aantrekkelijke voordelen via ons arbeidsvoorwaardensysteem.
 • Jij ontwikkelt je graag verder. Het volgen van trainingen tweemaal per jaar vind je dan ook leuk om te doen. En wie weet, kan jij je verder ontwikkelen binnen Lelie zorggroep en doorgroeien naar een andere functie.
 • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT salarisschaal hbh (min. € 13,04 - max. € 16,01 bruto per uur). Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering. In 2024 wordt het salaris per 1 maart én per 1 oktober verhoogd met 2,5%.
 • Aantrekkelijke voordelen via ons meerkeuzesysteem, zoals het inzetten van over-/vakantie uren of vakantiegeld/ eindejaarsuitkering voor belastingvoordeel op producten zoals een tablet, telefoon, fiets, sportabonnement, balansbudget, etc.
 • Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel, waar je allerlei producten met hoge kortingen kan kopen.

Lijkt het jou ook leuk om aan de slag te gaan bij vaste cliënten thuis en hen ondersteuning te bieden door bij hen thuis schoon te maken? Lees dan vooral verder! Wij zijn voor Rotterdam op zoek naar enthousiaste medewerkers voor hulp in de huishouding. Omdat je van adres naar adres reist, is het wel belangrijk dat je zelf woonachtig bent in Rotterdam Kralingen (postcode 3061 t/m 3063).
 • Stofzuigen, sanitair schoonmaken, stof afnemen, bedden opmaken ect. Je doet het graag voor een ander!
 • Je toont initiatief, vindt zelfstandig werken fijn en je hebt oog voor de behoefte van de cliënt.
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer waarmee je gemakkelijk van adres naar adres kan reizen binnen een wijk. Je bent woonachtig in (de omgeving van) Rotterdam en vindt het leuk om bij de cliënt thuis te komen.
 • Persoonlijke aandacht geven aan de client is voor jou vanzelfsprekend.
 • Jij werkt graag bij een christelijke organisatie en herkent of respecteert de identiteit van Lelie zorggroep.

null

Bel snel, een brief schrijven komt dan nog wel!! Bel met Frannie de Ruiter via 06-51086827 of solliciteer direct via de knop 'solliciteren'. Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze afdeling werving. Bel naar 010-2510111, app naar 06-83911732 of mail naar [email protected] Het opvragen van referenties en een VOG is een standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Asset Manager Storage

KWH People, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 4.500 - € 6.000 per maand
5 dagen geleden
Dit vinden wij Je wordt medeverantwoordelijk voor het management van een assetportfolio van een potentiële marktleider op het gebied van energieopslag! Marco ten Teije 06 - 21 67 66 34 [email protected] Wat ga je doen? S4 Energy ontwikkelt, bouwt en beheert van kop tot staart eigen energy storage projecten. Door de ontwikkeling die de organisatie doormaakt, groeit het portfolio met...
KWH People

Teamleider O&B

Evides Waterbedrijf, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 6.115 per maand
5 dagen geleden
40 uur Rotterdam max. € 6.115,- HBO Als Teamleider Operationeel Gebiedsbeheer ben je met je team verantwoordelijk voor het beheer van onze drinkwaterleidingen; daaronder valt ook de voorbereiding en uitvoering van onderhoudsklussen en kleine projecten. Voorbeelden hiervan zijn het brandkraan- en afsluiteronderhoud, oplossen van storingen of lekkages, uitvoeren van netschakelingen en werkzaamheden achter de voordeur naar aanleiding van klantmeldingen. Jouw...
Evides Waterbedrijf

Jeugdprofessional voor jeugd met een beperking (24 tot 36 uur)

MEE Rotterdam Rijnmond, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 3.217 - € 4.712 per maand
1 week geleden
Een verschil maken voor jongeren met een beperking? Kom een Rotterdams wijkteam versterken als Jeugdprofessional voor Jeugd met een beperking. Binnen de Gemeente Rotterdam heet deze functie Jeugd- en Gezinscoach Wijkteam Rotterdam. Je kan aan de slag tussen de 24 en 36 uur per week. Bij MEE hoef je niet in het weekend te werken. Je bent SKJ-geregistreerd of je...
MEE Rotterdam Rijnmond