Management traineeship

Alliander


Datum: 2 weken geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Salaris: € 3.376 per maand
Contract type: Voltijd
Alliander

De energietransitie is onmogelijk zonder jou als Management trainee.

Het is aan ons om de energienetten klaar te maken voor deze nieuwe wereld. Als netbeheerder vraagt dat om een vernieuwde visie, samenwerking en flexibiliteit. Je draagt als Management trainee direct bij aan de strategische doelen van Alliander. In 1,5 tot 2 jaar voer je verschillende managementopdrachten uit. Je leidt bijvoorbeeld een team van elektromonteurs en betrekt hen bij veranderingen. Je optimaliseert het opleidingsproces voor leerling monteurs, zodat dit past bij de innovaties van de toekomst. Of je werkt samen met een projectteam waarbij je leert omgaan met de verschillende belangen van stakeholders. Je hebt de vrijheid om strategische en/of operationele opdrachten uit te voeren, ook buiten jouw vakgebied.


Het energienet van de toekomst maken we voor iedereen, mét iedereen. En als Management trainee draag jij hier vanaf 1 oktober 2024 aan bij. Wat ga je doen tijdens het traineeship:

 • Je start met een strategische opdracht, vervolgens kies je zelf nog 2 of 3 opdrachten.

 • Samen met de traineegroep volg je een ontwikkeltraject van 1,5 jaar bij De Baak. Dit persoonlijk ontwikkeltraject, bestaande uit 3 fases met daarin verschillende modules, staat in het teken om het beste uit jezelf te halen.

 • Het eerste half jaar volg je de Technische leerlijn om je een beeld te geven van de opbouw van onze energienetten.

 • Je ontvangt goede begeleiding vanuit je Young Talent Manager, buddy, mentor én opdrachtgever.

 • Je krijgt de ruimte om deel te nemen aan verschillende initiatieven, zoals onze jongerenvereniging Tension, de Denktank en Energiedragers.


Heb je al jouw opdrachten als Management trainee afgerond? Dan ben je helemaal thuis in bijvoorbeeld verandermanagement en leidinggeven en stroom je uit in een functie die helemaal bij jou past. Denk bijvoorbeeld aan de rol van Teamleider, Consultant, Beleidsadviseur of Projectmanager.


Jij maakt het net completer bij Alliander

Wist je dat we bij Alliander uit verschillende bedrijven bestaan? Samen met Liander, Qirion, Qterra, Dep, Firan en Entrnce ontwikkelen én beheren we het energienet voor miljoenen inwoners van Nederland. En met de huidige energietransitie is dat hard werken. Dat doen we met de hulp van ruim 8.500 vakmensen. Dankzij deze talenten hebben wij het volste vertrouwen in de energietoekomst van Nederland. Samen met jou werken we aan je ontwikkeling. Want ook jij draagt zo bij aan de energietransitie.


Jouw opdrachten kunnen plaatsvinden bij al onze bedrijfsonderdelen. Daarbij kies je zelf de opdrachten die passen bij jouw ambities en ontwikkeling. Je bent altijd onderdeel van een team en levert direct een bijdrage als volwaardig collega. Je krijgt jouw eigen taken en verantwoordelijkheden. Na elke 6 tot 9 maanden wissel je van opdracht, maar jouw traineegroep blijft tijdens het hele traineeship jouw veilige thuishaven. Onze trainees ervaren Alliander als een sociale en warme organisatie waar je kunt vallen en opstaan.

Bij Alliander werken we hybride en vinden we een goede werk/privébalans belangrijk. De meeste collega’s werken ongeveer de helft van de week vanuit één van de 13 locaties in het land. De andere dagen werk je vanuit een plek waar jij dat het prettigst vindt. Bijvoorbeeld vanuit je eigen thuiswerkplek of het koffietentje om de hoek.


Lees hier meer over het Management traineeship: Management traineeship - Werken bij Alliander


Jij maakt het net energieker

Het traineeship geeft jouw carrière een vliegende start en ondertussen focus je op jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarin helpen we je graag verder. Jij leert van ons en wij leren van jouw enthousiasme. Zeker als je dit aanvult met:

 • Een afgeronde wo bachelor- en/of masteropleiding op het gebied van Bedrijfskunde, Organisatiepsychologie, Economie, Communicatiewetenschappen, Bestuurskunde of een andere relevante studieachtergrond.

 • Een trackrecord aan activiteiten tijdens of naast je studie dat jouw leidinggevende ervaring bevestigt.

 • Maximaal 2 jaar werkervaring.

 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal, mondeling en in schrift.

 • Je neemt initiatief en hebt focus op je persoonlijke ontwikkeling.


Voor jou net beter geregeld

Je ontvangt direct een vast contract met daarbij op basis van een fulltime werkweek:

 • Een startsalaris van €3.376,- bruto per maand.

 • Een Individueel Keuze Budget (IKB) van 18% van je bruto jaarsalaris, dit is inclusief 8% vakantietoeslag. Daarnaast ontvang je een vaste eindejaarsuitkering van 5.94%.

 • Een Duurzaam Inzetbaarheidsbudget van €500,- per jaar. Dit budget kun je inzetten voor bijvoorbeeld een sportabonnement, arbo-proof thuiswerkmeubilair of loopbaanontwikkeling.

 • Een laptop en telefoon.

 • Een NS Business Card zodat je duurzaam kunt reizen. Kom je met de auto? Dan ontvang je een reiskostenvergoeding.


Natuurlijk hebben we nog veel meer! Lees meer over al jouw arbeidsvoorwaarden.


Voor jou net wat meer informatie

Samen maken we het net beter. Voor iedereen, met iedereen. En daar hoor jij bij! Solliciteer op deze vacature voor 1 juli 2024. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons.

Let op! Voor ons traineeship hebben we een beperkt aantal plekken. Solliciteer daarom snel om te voorkomen dat alle plekken al zijn vervuld. Een assessment is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.


Meer weten over dit traineeship of in contact komen met onze huidig trainees? Anouk Jansen, Campus Recruiter vertelt je hier meer over via +31681183624 / [email protected]. Of bekijk de vlogs die onze trainees speciaal voor jou hebben gemaakt: https://werkenbij.alliander.com/opleiding-ontwikkeling/traineeships/traineesvloggen.


Recruiter

Carlijn Kempees

Telefoonnummer:

+31 (6) 38686388

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Internship / Graduation - Energy Systems

DNV, Arnhem, Gelderland
1 week geleden
About us We are the independent expert in assurance and risk management. Driven by our purpose, to safeguard life, property, and the environment, we empower our customers and their stakeholders with facts and reliable insights so that critical decisions can be made with confidence. As a trusted voice for many of the world’s most successful organizations, we use our knowledge...
DNV

Strategisch Contractmanager Utility Connect

Alliander, Arnhem, Gelderland
€ 5.610,07 - € 8.014,39 per maand
1 week geleden
De energietransitie is onmogelijk zonder jou als strategisch contractmanager bij Utility Connect Jij bent medeverantwoordelijk voor de leveranciersstrategie waarbij de operatie van Utility Connect in staat wordt gesteld om samen met leveranciers optimale prestaties te realiseren. Jij voert regie op de samenwerking tussen partijen. Zowel vanuit de inhoud, door het maken van heldere afspraken en een zuiver proces. Je stelt...
Alliander

Scriptiestage Tax & Legal

BDO, Arnhem, Gelderland
1 week geleden
Bedrijfsomschrijving Ben je WO afstudeerder Fiscaal Recht of Fiscale Economie en wil je werkervaring opdoen binnen de fiscale aangiftepraktijk? Word dan scriptiestagiair bij BDO! Dé manier om de stof uit je fiscale studie tot leven te brengen. En om te ontdekken of BDO bij jou past. Je maakt kennis met alle aspecten van de aangiftepraktijk en doorloopt het hele traject...
BDO