Junior Accountmanager

Tempo Team


Datum: 3 weken geleden
Stad: Maastricht, Limburg
Salaris: € 2.550 - € 3.000 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo Team
Functieomschrijving

Beschrijving

Stap aan boord voor een dynamisch carrière-avontuur! Als gedreven pionier bouw je sterke zakelijke relaties én help je individuen hun potentieel te vervullen. In de rol van Junior Accountmanager combineer je overtuiging met compassie, open je deuren bij bedrijven en zorg je voor groei.

Als je klaar bent om je carrière naar nieuwe hoogtes te tillen en te ontdekken wat het betekent om een Junior Accountmanager te zijn die deuren opent, kansen creëert en impact maakt, lees dan verder. Jouw volgende avontuur begint hier!


Wat bieden wij jou:

 • Competitief salaris: We weten dat hard werk beloond moet worden. Daarom krijg je als Junior Accountmanager een aantrekkelijk startsalaris tussen de €2.550 en €3.000 euro per maand (op basis van 40 uur), met de mogelijkheid om op korte termijn hierin te groeien.

 • Een benefit budget van 12,347%, oftewel €314 - €370 bruto per maand om flexibel te besteden bovenop het salaris. Het is onder andere te besteden aan extra vakantiedagen, sparen of sport-en opleidingsmogelijkheden.

 • Reisvergoeding: Gepaste kilometervergoeding voor zowel woon-werkverkeer als zakelijk verkeer of volledige vergoeding van je OV kosten. Geen eigen auto? Dan zal er afhankelijk van de locatie een E-bike of een vestiging auto beschikbaar zijn, zodat je zonder moeite je klanten kunt bezoeken.

 • Never-Stop-Learning: Ontwikkeling staat centraal bij ons. Als Junior Accountmanager bieden we talloze opleidingsmogelijkheden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

 • Bouwen aan de toekomst: Een jaarcontract is het begin, maar we houden zeker zicht op dat vaste contract. We willen samen groeien!

 • Een jaarlijkse bonus van ongeveer een maandsalaris, afhankelijk van de resultaten is dit meer/minder; Je totale jaarinkomen kan oplopen tot ongeveer 16x je maandsalaris door o.a. bonussen, aandelenregeling, benefit budget en overige netto voordelen en vergoedingen.

 • Time to Relax: Geniet van 25 vakantiedagen en als je wilt, koop er nog 5 extra bij. Rust is belangrijk!


Wie ben jij:

Wij zoeken geen gewone kandidaat, maar een ware matchmaker en bouwer. Iemand die niet alleen deuren opent, maar ook de verhalen erachter begrijpt. Je hebt de energie van een ontdekkingsreiziger en de vastberadenheid van een ondernemer. En verder:

 • Je combineert je commerciële intuïtie met een hart voor mensen;

 • Overtuigingskracht zit in je genen en empathie is je tweede natuur;

 • Jouw vermogen om bedrijven te overtuigen van de impact die onze kandidaten kunnen maken, is ongeëvenaard. Kortom, je bent de schakel tussen zakelijk succes en individuele groei;

 • Je beschikt over een HBO-denkniveau en werkniveau;

 • Je bent in bezit van een rijbewijs of bent van plan dit binnen afzienbare tijd te behalen;

 • Jij ademt enthousiasme, resultaatgerichtheid en teamgeest.


Wat ga je doen

In de rol van Junior Accountmanager ben jij de verbindende schakel in de wereld van werk. Met buitengewone precisie breng je werkzoekenden en werkgevers samen, en smeed je perfecte matches. Je gaat op zoek naar boeiende bedrijven om mee in zee te gaan. Tijdens informele gesprekken bespreek je met werkgevers hun verwachtingen ten aanzien van de ideale kandidaat. Onze systemen vertellen je waar je het meeste kans maakt zodat jij kan doen waar je goed in bent.

In je rol als Junior Accountmanager ben je een veelzijdige speler met een integrale benadering. Je bent niet alleen accountmanager, maar ook coach, planner, werkgever en matchmaker in één! Dankzij de voortdurende afwisseling in je werkzaamheden krijg je de kans om continu te leren en te groeien in je loopbaan.


In een notendop:

 • Recruitment: Van het opstellen van aansprekende vacatureteksten tot het voeren van diepgaande intakegesprekken, ga jij op zoek naar de meest geschikte kandidaten.

 • Sales: Je werft nieuwe bedrijven en bouwt sterke relaties op.

 • Administratie: Vanzelfsprekend zorg je voor nauwkeurige en ordelijke documentatie.

 • Advies en coaching: Je ondersteunt klanten met je professionele kennis en begeleidt onze flexibele talenten met verve in hun loopbaantraject.


Waar ga je werken

Welkom op het bruisende toneel van Maastricht, waar jouw nieuwe avontuur zich afspeelt. Hier staat jouw expertise klaar om werkzoekenden te verwelkomen en te begeleiden. Waarom daag je je collega's tijdens de vrijdagmiddagborrel niet uit voor een meeslepend potje tafelvoetbal? Ga jij deze uitdaging als Junior Accountmanager aan?


Deze baan is voor jou!

Ben jij een teamspeler die gedijt in een dynamische omgeving? Tempo-Team biedt de perfecte plek voor jouw samenwerkingstalent en gemeenschapsgeest. Wordt niet alleen een collega, maar vooral een gewaardeerd lid van ons team. Samen bouwen we aan succes en versterken we elkaar. Solliciteer nu en ontdek de mogelijkheden!


Wil je jouw motivatiebrief opsturen of eerst antwoord op je vragen? Stuur mij vooral een mail: [email protected]

 • Succesvolle sollicitatie

  Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking.

 • Op gesprek

  De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

 • Op tweede gesprek

  En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past.

 • Welkom in het team

  En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Back Office medewerker

Adecco, Maastricht, Limburg
€ 3.000 per maand
2 dagen geleden
Ben jij een adminstratief talent en ondersteun je graag vauit een back office functie je collega's door heel Europa? Spreek en schrijf je uitstekend Engels én ben je fulltime beschikbaar? Lees dan snel verder! Bij deze baan als back office specialist zijn in het kort dit je taken: ondersteunen van interne klanten door vragen af te handelen, service-informatie te verstrekken...
Adecco

Verhuurmedewerker – Vestiging Maastricht (32-40 uur)

Franssen Franken, Maastricht, Limburg
1 week geleden
Kom bij ons team in Maastricht! Bij Franssen Franken staan we bekende om de groene vrachtwagens, opleggers en steigers die jij vast wel eens bent tegengekomen. We werken samen met bouwbedrijven, overheden en particulieren, en onze balies in Landgraaf en Maastricht zijn dagelijks het epicentrum van activiteit voor mensen die advies zoeken, apparatuur huren of gewoon even langskomen om hallo...
Franssen Franken

Student Affairs Officer CES ​

Maastricht University, Maastricht, Limburg
€ 3.072 - € 4.103 per maand
3 weken geleden
The Center for European Studies (CES) is looking for an enthusiastic Student Affairs Officer to prepare, coordinate, and run study abroad semester programmes for international students. Job Description Are you an innovative and independent thinker, who is able to carry a high degree of responsibility for your own duties? Are you able to handle tasks efficiently and accurately and manage...
Maastricht University