Cateringmedewerker bij Food&i voor onze klant KLM op Schiphol!

Food&i


Datum: 3 weken geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Salaris: € 13,27 per uur
Contract type: Voltijd
Food&i
Wil jij deel uitmaken van een unieke culinaire reis als Cateringmedewerker bij Food&i, waar je de smaakpapillen van onze gewaardeerde klant KLM op Schiphol prikkelt?

Functieomschrijving

Als cateringmedewerker bij KLM Schiphol vervul je een essentiële rol in ons team. Jouw verantwoordelijkheden omvatten verschillende aspecten van onze operationele activiteiten.


De belangrijkste taken zijn onder meer:


 • Het tijdig bereiden van alle gerechten en verzorgen van de lunch.
 • Strikte naleving van de HACCP-richtlijnen om voedselveiligheid te waarborgen.
 • Het handhaven van een schone werkomgeving, inclusief de spoelkeuken.
 • Bediening en onderhoud van de koffiemachines.

De bovenstaande werkzaamheden doe je niet alleen, maar met een leuk team. Je zal werken op een prachtige locatie bij onze klant, KLM op het bruisende Schiphol. De locatie is open van maandag tot en met vrijdag en de werktijden hier zijn tussen 7:30 uur -16:30 uur en het kan eens voorkomen dat er in de avond ook gewerkt dient te worden (onderling af te stemmen). Verder is de locatie goed te bereiken met de auto of openbaar vervoer.


Food&i

Bij Food&i zijn we een team van foodies die zich inzetten voor ambachtelijk eten en drinken op kantoor. Wij geloven in vers eten dat met liefde bereid is en speciaal op maat is gemaakt voor onze gasten. De behoeften van de gasten staan bij ons centraal.

Food&i maakt bedrijfscatering puur, gezond en duurzaam. Bij Food&i pakken we bedrijfscatering anders aan. Als jong en ambitieus onderdeel van Facilicom Group gaan we voor food met impact.Wat je krijgt

In de rol van Cateringmedewerker krijg je veel verantwoordelijkheid in een organisatie waar je ertoe doet. Je komt te werken in een gezellig team met enthousiaste collega’s die elke dag hun uiterste best doen om de gasten een topbeleving te geven.


Daarnaast:


 • een bruto uurloon vanaf € 13,27 conform de catering cao (Deel B);
 • reiskostenvergoeding vanaf 11 km tot een maximum van 40 km;
 • 8% vakantietoeslag;
 • een contract voor 7 maanden voor 30 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;
 • een goede pensioenregeling en mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.


Wie je bent

Als Cateringmedewerker bij KLM Schiphol ben jij gastgericht en flexibel. Je weet je creativiteit te verwerken in de gerechten en hebt passie voor Food With Impact.


Daarnaast neem je mee:


 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en Engels te spreken indien nodig;
 • Vermogen om HACCP-voorschriften na te leven;
 • De mogelijkheid om een VOG aan te leveren.

Wat kun je verwachten?

Binnen 3 werkdagen neemt de recruiter telefonisch contact met je op. Bij een positief telefonisch gesprek nodigen we je uit voor een ontmoeting op locatie met de hiringmanager.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Global Manager Go to Market Analytics

Kraft Heinz Company, Amsterdam, Noord-Holland
1 dag geleden
General information All posting locations: Amsterdam, , Netherlands Job Function: 01 - Sales Date Published: 01-Mar-2024 Ref #: R-79946 Description & Requirements About the Position We have an excellent opportunity available for an experienced “Go to Market” Analytics Manager to make a difference at Kraft Heinz. The role lies within the Global Growth Function. You’ll be working in an impactful...
Kraft Heinz Company

PhD student in automatic code generation for exascale finite-element solvers

Vrije Universiteit Amsterdam, Amsterdam, Noord-Holland
3 dagen geleden
Amsterdam 1 / 1 Faculty of Science PhD MSc Nieuwe Universiteitsgebouw (NU) Closes on 07-04-2024 Are you passionate about distributed computing, GPU programming, and numerical algorithms? Do you want to help us develop a new generation of computational tools to democratise the access to massively parallel computing systems? Then apply at VU now. Your function We are looking for a...
Vrije Universiteit Amsterdam

Teamleider

Action, Amsterdam, Noord-Holland
4 dagen geleden
(12 – 24 uur per week) Als Teamleider bij Action aan de slag, gewoon bij jou in de buurt? En daarnaast ook de kans krijgen om door te groeien in een zeer succesvolle internationale organisatie? Dan is de rol van Teamleider bij Action jouw baan! Work where the Action is! Als Teamleider ondersteun je de (assistent-) bedrijfsleider in jouw filiaal....
Action