Participatiebaan Assistent Onderwijsteam B&A College Amersfoort

ROC Midden-Nederland


Datum: 2 weken geleden
Stad: Amersfoort, Utrecht
Contract type: Voltijd
ROC Midden-Nederland

Heb jij een Wajong of Doelgroepregistratie en wil jij meehelpen het beste onderwijs neer te zetten? Lees dan verder!

Wat je doet

Als assistent onderwijsteam heb je taken die bijdragen aan goed onderwijs op ons college.
Je ondersteunt onze docenten en managementassistenten met verschillende taken.

Het betreft een nieuwe functie; er zijn verschillende mogelijkheden om ons team te ondersteunen. We willen de functie passend maken aan jouw ervaring en vaardigheden. We kunnen samen kijken hoe de functie het onderwijsteam helpt én hoe het voor jou een interessant takenpakket wordt. De taken waar we op dit moment aan denken zijn:

 • Verzuimende studenten nabellen

 • Het ondersteunen bij de examens

 • Het begeleiden van studenten

 • Het ondersteunen van docenten bij de praktijklessen

 • Taken rond Social media

 • Licht administratief werk als absentielijsten bij houden, mailings verzorgen, etc

Afhankelijk van jouw mogelijkheden, kunnen we schuiven of groeien in taken.

Jij bent

 • een aanpakker; je zorgt, met het team, dat alle studenten goed onderwijs ontvangen

 • Iemand die van een schoolomgeving houdt

 • je vindt het leuk om met onze studenten te werken en durft ze aan te spreken op gemaakte afspraken.

 • Studenten kunnen bij jou terecht met allerlei vragen

Daarnaast vragen we het volgende:

 • Je werkt graag met onze studenten

 • MBO-niveau

 • je bent tussen de 16 en 24 uur per week beschikbaar

 • je woont in Amersfoort (of omgeving)

Als je geïnteresseerd bent maar je twijfelt over de taken of benodigde vaardigheden nodigen we je uit om contact op te nemen; misschien kunnen we de functie wel passend maken!

Jij mag rekenen op

We stellen deze functie open voor iemand uit het doelgroepregister.

We kijken met jou wat je nodig hebt om de functie goed uit te voeren en proberen de begeleiding daarop af te stemmen. Je valt onder de CAO van het MBO en krijgt betaald vanuit salarisschaal PB. Je hebt verlof tijdens de schoolvakanties. We starten met een proefplaatsing van twee maanden met de intentie om drie keer een jaarcontract met elkaar aan te gaan.

We bieden een contract tussen de 16 en 24 uur. Voor de functie geldt de salarisschaal PB van CAO mbo (€2123.20 - €2231,55) op fulltime basis.

Dit zijn wij

ROC Midden Nederland is het leukste ROC van Nederland. In totaal zijn er 13 verschillende colleges, deze bevinden zich op locaties in Utrecht, Amersfoort en Nieuwegein. Ieder college heeft een eigen sfeer en karakter, waarbij wij ons overal richten wij op kleinschalig en persoonlijk onderwijs.

Het Business & Administration College Amersfoort is onderdeel van Campus Amersfoort. De Campus wordt gevormd door kleinschalige colleges, waar persoonlijke aandacht voor de student centraal staat. De colleges op de Campus werken nauw samen, dit geldt voor zowel de studenten als de docenten. Zo zorgen we met elkaar voor een inspirerende leeromgeving en fijne ontmoetingslek voor alle studenten en medewerkers.

Solliciteren

Wij ontvangen graag je cv met een korte motivatie. Solliciteren kan door op de sollicitatiebutton op deze pagina te klikken. Wij streven er naar de vacature zo snel mogelijk te vervullen. Reacties ontvangen wij graag voor 31 maart 2024. Wanneer we een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature eerder.

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Matthijs van Hoek, via e-mailadres [email protected] of telefoonnummer 06-38682953.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

IT Manager

Ministerie van Defensie, Amersfoort, Utrecht
€ 5.475 per maand
1 week geleden
Wat ga je doen? Werken bij het ministerie van Defensie maar niet als militair? Word IT Manager Als je kiest voor een baan bij Defensie, dan kies je voor maatschappelijk relevant werk. Je draagt echt iets bij aan een veilig Nederland. Naast 40.000 beroepsmilitairen werken er ook nog zo’n 16.000 burgers bij Defensie. Als IT Manager bij de afdeling HGI...
Ministerie van Defensie

Debiteuren Medewerker

Walters People, Amersfoort, Utrecht
€ 2.800 - € 3.400 per maand
2 weken geleden
Ik ben op zoek naar een Debiteuren medewerker die voor een opdrachtgever in Amersfoort kan helpen bij het minimaliseren van openstaande schulden. Jij bent bekend met grootboek, administratief onderlegd, facturen opstellen, banken boeken, chasen en hebt ervaring met credit management tools. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder! Jij bent verantwoordelijk voor de debiteuren, verder heb je een collega op...
Walters People

Commercieel medewerker binnendienst (24-40 uur)

Het Personeelshuys, Amersfoort, Utrecht
€ 2.600 - € 3.200 per maand
2 weken geleden
Onze opdrachtgever is een verhuurbedrijf van materialen t.b.v. events. Zij bezorgen dagelijks voor tientallen klanten materialen om hun feest of bijeenkomst tot een succes te maken! Als commercieel medewerker binnendienst zorg jij ervoor dat aanvragen op de juiste manier worden verwerkt. Je bent de spil tussen klant, magazijn en logistiek, een hele uitdaging op hectische dagen! Je geeft klanten een...
Het Personeelshuys