Sales Coördinator - Entertainment branche

Independent Recruiters


Datum: 3 weken geleden
Stad: Hoofddorp, Noord-Holland
Salaris: € 2.600 per maand
Contract type: Voltijd
Independent Recruiters

Sales Coördinator - Entertainment branche

Dit bedrijf is een van Europa's grootste spelers op het gebied van live-entertainment en de ticketmarkt. Momenteel zijn ze druk bezig met het lanceren van een nieuw product voor evenementen van alle soorten en maten in de Nederlandse markt. Ben jij commercieel ingesteld en ga je samen met je team de uitdaging aan om bij te dragen aan het succes van dit nieuwe product?

Als Sales Coördinator ligt je voornaamste focus op het binnenhalen van interessante nieuwe partners uit de festival- en evenementenwereld. Dit doe je door middel van telefonische acquisitie en het bijwonen van relevante netwerkbeurzen en evenementen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het proactief opvolgen van leads en beheren van huidige relaties.

Heb jij affiniteit met zowel sales als de entertainment branche en ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan nu!

Functieomschrijving Sales Coördinator - Entertainment branche

In deze rol werk je nauw samen met je collega Sales Coördinator en zorg je er samen voor dat het nieuwe product succesvol wordt gelanceerd op de markt. Je komt terecht in een platte organisatie met een informele sfeer binnen het team. Daarnaast bestaan jouw verantwoordelijkheden uit:

 • Telefonische acquisitie van new business;
 • Bezoeken van netwerkbeurzen- en evenementen;
 • Actief opvolgen van interessante leads;
 • Inspelen op wensen van de klant;
 • Registratie van klantinformatie in het CRM.

Functiecriteria Sales Coördinator - Entertainment branche

De ideale kandidaat beschikt over de volgende criteria:

 • Afgeronde opleiding gerelateerd aan sales;
 • Ervaring of stage in een sales functie is een pré;
 • Affiniteit met de (sport)evenementen branche;
 • Ervaring met de digitale wereld en social media;
 • In het bezit van een rijbewijs;
 • Commerciële en resultaatgerichte instelling;
 • Proactief en enthousiast.

De aanbieding Sales Coördinator - Entertainment branche

Je komt in een leuk team terecht en krijgt veel mogelijkheden om je binnen het bedrijf te ontwikkelen. Het salaris ligt rond de €2600 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van kennis en ervaring.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Internship (HR) Global Mobility Intern

Danone, Hoofddorp, Noord-Holland
1 week geleden
About the job Are you looking for a great opportunity in Human Resources? Do you want to start your career in a multinational company and gain experience, while discovering the role of a Global Mobility Manager? Then apply now for this HR internship and join us in Hoofddorp, the Netherlands starting April 2024! About the Internship You will work side...
Danone

Recruitment business partner

HeadFirst Group, Hoofddorp, Noord-Holland
€ 3.800 - € 4.500 per maand
3 weken geleden
Introductie Als recruitment business partner ben jij in de lead als het gaat om het vervullen van vacatures bij HeadFirst Group. De huidige arbeidsmarkt vraagt om nieuwe manieren van werven, daarom krijg jij de vrijheid om jouw eigen recruitmentstrategie uit te rollen; aan de slag te gaan met ons employer brand en het verder ontwikkelen van ons gloednieuwe onboardingsprogramma! Organisatie...
HeadFirst Group

Parttime Postbezorger

PostNL, Hoofddorp, Noord-Holland
3 weken geleden
Werkdag werkdagen in overleg Wat ga je doen? Van een verjaardagskaart tot een belangrijke brief, je bezorgt het allemaal bij PostNL in een gebied dat je door en door kent. Elke brief die je door de brievenbus doet geeft je een trots gevoel. Want zeg nu zelf, een kaartje met een persoonlijke boodschap maakt iedereen blij. Je begint je werkdag...
PostNL