Projectmanager

Cooder


Datum: 3 weken geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Salaris: € 3.500 - € 5.500 per maand
Contract type: Voltijd
Cooder
In samenwerking met Finalist zoeken wij een Projectmanager in Rotterdam en omgeving!

Functieomschrijving

Als Projectmanager krijg jij een werkomgeving met aandacht voor jou, waarbij collega's elkaar ondersteunen om (nog) beter te worden. Finalist is een organisatie van 80 professionals. Ons onderscheidend vermogen is onze hoge kwaliteit en de focus op maatschappelijk relevante IT projecten.

Jij realiseert mooie uitdagende opdrachten voor onze klanten. Jij realiseert blijvende oplossingen die het verschil maken. Wij hechten er waarde aan een juiste match te maken tussen klantwens en jou expertise.

Waar kom je te werken?

Jouw werkplek is thuis, bij de klant, gecombineerd met kantoren in Rotterdam en Maarssen (Utrecht). De kantoren zijn makkelijk bereikbaar en staan vlakbij NS-stations. Wij werken dus hybride en zullen dat blijven doen! Want wij hebben vertrouwen in jou, zien jouw toegevoegde waarde en behandelen jou als een volwassene. Je komt te werken in een open cultuur met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Hier gaan we vanuit

Hier herken jij jezelf in

  • Je bent een vertrouwde sparringpartner voor onze klanten
  • Je bent analytisch, communicatief sterk, pro-actief en besluitvaardig
  • Je spreekt en schrijft de Nederlandse taal vloeiend
  • Jij begrijpt de afweging tussen impact (kosten) en waarde, en kan hierop acteren om de juiste beslissingen te maken
  • Je bent resultaatgericht en transparant
  • Je hebt ervaring met Agile frameworks zoals Scrum en Kanban
  • Je beschikt over een afgeronde HBO (ICT)
  • Je bent een gecertificeerd PMP (project management professional), ITIL Foundation, Professional Scrum Master I & II

Arbeidsvoorwaarden

  • €3500 - €5500 bruto per maand

Over Finalist:

Wij zijn Finalist! &Een innovatieve snelgroeiende technology integrator, gepassioneerd over ons werk en de oplossingen die wij samen creë&ren. Bij Finalist dagen we elkaar uit om te komen tot excellente technologische en bedrijfsoplossingen voor onze klanten.

Finalist is een uitstekende werkomgeving voor creatieve zelf-starters. We graven dieper, omarmen en bevorderen verandering en houden ervan onze klanten en partners te helpen in de strategische richting(en) die hun online communicatie positief zullen beï&nvloeden. Samen creë&ren we een betekenisvolle impact op onze huidige en toekomstige samenleving.

  • Opgericht in 1988

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

"Van ervaren Calculator naar Bouwkostendeskundige: Maak je volgende professionele sprong!"

Nivel, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 6.000 - € 7.000 per maand
2 dagen geleden
Wil jij een nieuwe stap zetten in je carrière? Deze opdrachtgever is op zoek naar een zeer ervaren Calculator die graag wil doorgroeien naar Bouwkostendeskundige. De projecten zijn langdurig, waardoor je jouw eigen werk tot een mooi resultaat ziet komen. Ze worden uitgewerkt van schetsontwerp (SO) tot technisch ontwerp (TO). Samenwerken staat hoog in het vaandel bij deze organisatie, waarbij...
Nivel

Thuiszorgplanner

Proud to be a planner, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 2.679 - € 3.824 per maand
1 week geleden
Wij zijn op zoek naar enthousiaste planners om ons team te versterken! Heb je hart voor de zorg én voor zorgplanning? Zie je uitdaging in steeds een nieuwe werkplek? Hou je van complexe puzzels, krijg je energie van afwisseling en kun je snel schakelen? Dan is werken als gedetacheerd planner iets voor jou! Hoe ziet het werken als gedetacheerde planner...
Proud to be a planner

Particulier Schilder

Faber, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 3.000 per maand
1 week geleden
Wat jij doet Je krijgt de kans om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren voor particulieren, bedrijven en winkels, met een focus op traditioneel vakmanschap. Ben jij het? Op basis van jouw ervaring zoeken we een geschikte plek waar je zelfstandig aan de slag kunt of waar je de juiste begeleiding krijgt. Het bezit van een rijbewijs B en een redelijke beheersing...
Faber