Automonteur, maar toe aan iets anders?

Continu Professionals


Datum: 3 weken geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Continu Professionals

Functieomschrijving

Ben jij al jaren werkzaam als automonteur, maar lijkt het je interessant om een andere richting op te gaan?

Als ervaren autotechnicus beschik je over sterke technische vaardigheden en een scherp oog voor details. Het is nu tijd om die expertise elders in te zetten. Er zijn namelijk verschillende technische bedrijven die enorm geholpen zijn met iemand met jouw vaardigheden, zij het op een manier die je wellicht niet direct zou verwachten.

Deze rol leidt je weg uit de autowereld, maar je technische kennis en ervaring blijven waardevol. Je duikt niet langer onder motorkappen, maar past je vaardigheden toe in een compleet andere setting. Jouw kennis uit de autowereld komt goed van pas in andere technische omgevingen.

We zoeken een enthousiaste techneut die bereid is bij te leren en nieuwe technologieën te ontdekken.

Als je een nieuwe uitdaging buiten de autotechniek zoekt, is dit jouw kans om de sprong te wagen. Laten we samen verkennen welke organisatie en functie het beste bij jou passen.

Functie-eisen

De functie eisen zijn natuurlijk afhankelijk van de rol die we uiteindelijk voor je vinden. Wat in ieder geval belangrijk is:

  • Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van autotechniek, bedrijfswagentechniek, mobiele werktuigen of vergelijkbaar;
  • Je hebt de wens als automonteur om een stap te maken buiten de autotechniek;
  • Je hebt de wil om dingen te leren die je nog niet weet;
  • Je hebt de wil om samen de zoektocht naar een passende nieuwe uitdaging aan te gaan.

Arbeidsvoorwaarden

De voorwaarden zijn uiteraard ook deels afhankelijk per bedrijf, maar waar je sowieso aan kunt denken:

  • Een goed vast salaris passend bij jouw ervaring en kennis, tot wel € 3.700,- bruto
  • 25 vakantiedagen + extra ADV dagen
  • Pensioenopbouw en uitzicht op een vast dienstverband
  • Mogelijk een auto, tablet en telefoon van de zaak
  • Indien aanwezig een ploegentoeslag

Info over het bedrijf

Continu Professionals bestaat inmiddels al ruim 26 jaar en door de jaren heen hebben wij een groot netwerk opgebouwd met mooie technische bedrijven. Bij al deze bedrijven zijn wij zelf langs geweest, zodat we een goed beeld hebben van wat zij doen, wat voor sfeer er hangt en waar zij mee geholpen zijn.

Mijn ervaring leert dat een achtergrond binnen de autotechniek als bijv. automonteur of bedrijfswagentechnicus een goede basis is om bij verschillende andere technische bedrijven goed tot je recht te komen en ik ga dan ook graag samen met jou in een persoonlijk gesprek op zoek naar wat het beste past bij jou als persoon en techneut.

Wie weet tot snel!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Application Manager (g/v/m)

Uniper, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 6.400 per maand
1 dag geleden
Wij zijn op zoek naar een Application Manager Wij zijn Uniper Als internationaal energiebedrijf geeft Uniper actief vorm aan de transformatie van de energiewereld en stelt het de huidige en toekomstige energievoorziening veilig. Wij zijn ervan overtuigd dat onze projecten en duurzame veranderingen alleen kunnen worden gerealiseerd met behulp van de individuele opvattingen, denkwijzen, vaardigheden en ervaringen van elk teamlid....
Uniper

Coördinator Nazorg

Propylon, Rotterdam, Zuid-Holland
3 dagen geleden
Profiel opdrachtgever Met een historie van meer dan 140 jaar heeft deze bouwer een goede reputatie opgebouwd in de regio én daar buiten, met diverse projecten van hoogstaande kwaliteit in het middensegment in de woningbouw en utiliteitsbouw. De focus bij elk project ligt bij de aannemer bij de voorbereiding, die altijd tot in de puntjes is uitgewerkt. Tijdens de bouw...
Propylon

QC Lead (Zuid-Holland)

Bilfinger, Rotterdam, Zuid-Holland
6 dagen geleden
QC Lead (Zuid-Holland) Locatie: Rotterdam tot Zuidwest-Nederland Sta jij stevig in je schoenen en heb je oog voor kwaliteit? En wil jij graag meegroeien met de organisatie en het team op locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als QC Lead heb je genoeg kennis en ervaring om zelfstandig aan projecten te werken. Je beschikt over een sterke persoonlijkheid...
Bilfinger