Projectmanager bij het UWV

Kirkman Company


Datum: 2 weken geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Salaris: € 5.393,14 - € 7.773,81 per maand
Contract type: Voltijd
Kirkman Company

Wie ben jij?

 • Jij wil jouw steentje bijdragen aan een inclusieve samenleving waarin iedereen de kans krijgt om mee te doen

 • Je hebt academisch werk/denkniveau

 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift

 • Je hebt 5-10 jaar projectmanagement ervaring

 • Prince 2 en Agile werken kennen voor jou geen geheimen

Wat krijg jij?

 • Een werkomgeving waar je werkt aan onderwerpen die direct of indirect invloed hebben op de klanten van het UWV.

 • Keuze uit 23159 verschillende opleidingsmogelijkheden

 • Salaris: € 5.393,14 - € 7.773,81 (op basis van 38 uur)

 • 32-38 urige werkweek

 • 25 vakantiedagen

 • Kantoor naast station Sloterdijk

 • UWV heeft een groot aantal zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, variërend van studiekostenregeling, tot keuzeplan sport en sabbatical leave, om er maar een paar te noemen. We lichten je graag verder in tijdens ons interview met jou.

Wat zegt een collega projectmanager

"Ik heb gekozen voor het UWV om mijn steentje bij te kunnen dragen aan de maatschappij. Burgers helpen en voorzien van werk en inkomen is een groot goed. Ik ben trots dat ik samen met mijn collega UWV'ers iedere dag kan bijdragen aan het verbeteren van de levens van onze cliënten. UWV doet ertoe!"

Werken bij UWV is meer dan werk. Ben je op zoek naar verdieping in je vak en wil je bijdragen aan de maatschappij? Bij het UWV werk je elke dag aan een samenleving waarin iedereen een plek kan vinden. Want het UWV helpt mensen bij het vinden van werk. Bij ziekte wordt gekeken naar wat iemand nog wél kan en zorgt het UWV voor een tijdelijke uitkering als dat nodig is. Waarbij het UWV erop let dat iedereen zich aan de regels houdt. Zodat de mensen worden geholpen die daar recht op hebben. Dat is dus zinvol werk plus een inhoudelijke uitdaging!


De functie

60% Projectmanagement, aansturen van de teamleden en hun werkzaamheden. Waar lopen ze tegenaan?

30% Rapporteren, de stuurgroepleden en overige stakeholders goed informeren over de voortgang van het project.

10% Projectadministratie, in samenwerking met je Projectsecretaris ervoor zorgen dat alles administratief op orde is

Als Projectmanager zorg je ervoor dat processen binnen het UWV worden geoptimaliseerd. Wat betekent dit nu concreet? Je bent de baas van je eigen complexe en uitdagende projecten die direct of indirect bijdragen aan de doelstellingen van het UWV, namelijk om ieder mens de kans te geven om mee te doen en iets bij te dragen aan de maatschappij. Werk is een manier om bij te dragen. Maar ook mensen die niet (kunnen) werken, horen erbij. Dat is waar samenleven over gaat. UWV ondersteunt mensen daarom bij het vinden van passend werk. En als werken niet mogelijk is, zorgt UWV snel voor inkomen.

De afdeling OPP, Organisatie Project Professionals wordt ingezet om nieuwe of bestaande processen zo optimaal mogelijk neer te zetten. Het begint allemaal met het begrijpen van de vraag van de (interne) opdrachtgever. Wat is het echte probleem waar we een oplossing voor moeten vinden? Daarna stel je doelen en adviseer je de opdrachtgever over de juiste projectmanagementmethode voor je project.

Natuurlijk doe je dit werk niet alleen. Je geeft leiding aan een multidisciplinair team van mensen die samenwerken aan het project. Elke dag inspireer je je team om creatief te denken en met oplossingen te komen. Daarnaast zorg je ervoor dat je team de juiste omstandigheden heeft om geweldig werk te leveren. Je neemt ook deel aan vergaderingen, zowel intern als extern. Als projectmanager weet je natuurlijk precies hoe je je moet opstellen naar je stakeholders om het beste resultaat te behalen, je houdt rekening met alle betrokken partijen en communiceert regelmatig met de interne opdrachtgevers zodat zij weten wat de stand van zaken is. De meeste administratieve taken van het project worden samen met een PMO /projectsecretaris gedaan, zodat jij je kunt concentreren op waar je goed in bent: jouw teamleden inspireren en faciliteren om de juiste resultaten te behalen!


Aan wat voor projecten ga jij werken?

Dit zijn een aantal voorbeelden van projecten die door het OPP zijn opgepakt:


De ontwikkeling van apps
om inkomstenopgaven zichtbaarder en makkelijker te maken voor klanten;

De implementatie van Wet- en Regelgeving van de overheid die intern toegepast dient te worden

Kostenbesparende maatregelen doorvoeren op afdelingen


De Integrale Klantreizen:
“Ik zoek werk”, “ik heb van jongs af aan een handicap” en “ik ben ziek”. Dit zijn programma’s die de komende jaren leidend zullen zijn in de inrichting van de dienstverlening van het UWV, waarmee er wordt gestreefd naar een drempelloze klantreis waarbij de klant van UWV met 1 aanspreekpunt werkt.


En natuurlijk heeft het UWV ook andere (interne) projecten lopen, zoals het verbeteren van onze informatiesystemen en het verminderen van achterstanden (bijvoorbeeld bij de keuringen voor de Ziektewet en WIA). Maar ook digitalisering is een belangrijk onderwerp. Dit alles met als doel om het UWV nog beter en efficiënter te maken voor onze klanten.
Jouw ontwikkeling binnen het UWV

Werken bij het UWV biedt talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We zijn een grote landelijk actieve organisatie met een enorme diversiteit aan grootschalige en complexe projecten. Dat betekent dat er altijd spannende uitdagingen op je staan te wachten!

Wat betreft opleidingen, de sky is the limit! Je kunt allerlei trainingen en workshops volgen, variërend van een cursus Excel tot een volledige academische Masteropleiding. En alles wat daartussenin zit! Dus als je wilt groeien en nieuwe vaardigheden wilt leren, is er altijd wel een opleiding die bij jouw ambitie past. Bovendien kan je deelnemen aan congressen en intervisie sessies met collega's, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en op de hoogte kunt blijven van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied.


Werken bij het UWV


Enthousiast? Zo werkt het solliciteren


 • Upload je CV onderaan de pagina en laat je gegevens achter. Als wij voldoende aanknopingspunten zien, dan maken we een afspraak voor een telefonische intake.

 • Zijn we na de intake allebei nog steeds enthousiast? Dan maken we samen een schriftelijke motivatie en dragen wij jou aan bij het UWV.

 • Bij het UWV zelf volgen nog twee gesprekken

Wij zorgen uiteraard, net als met de rest van de persoonlijke informatie, dat hier vertrouwelijk mee wordt omgegaan. Je gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. Heb je vragen of wil je graag meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Nuwaira Agyiri via [email protected]


Vacature Bij de opdrachtgever Locaties Amsterdam Status werken op afstand Hybride

Contact Nuwaira Recruiter

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Management Assistent

Walters People, Amsterdam, Noord-Holland
€ 2.400 - € 3.000 per maand
1 dag geleden
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, of wil je graag een vervolgstap maken als Management Assistent? Dan is dit jouw kans. Door de groei van onze organisatie is de positie van Management Assistent vrijgekomen bij Walters People in Amsterdam. HOE ZIET EEN WERKDAG ERUIT? Als Management Assistent bij Walters People speel je een belangrijke rol in het bevorderen van...
Walters People

Internship Debt Capital Markets – IG Financial Institutions Origination

ING, Amsterdam, Noord-Holland
3 dagen geleden
The ING Debt Capital Markets (DCM) origination team in Amsterdam offers off-cycle internship positions to high potential candidates with a strong motivation to work in Debt Capital Markets (DCM). As an intern you will support Originators with the aim to maximize ING’s chances to execute bond mandates for its client base. Job description As an intern you will be working...
ING

Head Bartender

TOZI, Amsterdam, Noord-Holland
5 dagen geleden
Department: Food & Beverage Job Level: Team Member Job Type: Full Time Hours per week: 38 Job Reference: REQ10538 Date Posted: 19 February An international brand spanning two vibrant cities being London and Amsterdam. Located a stone’s throw from leafy Vondelpark, TOZI’s Venetian-inspired menu is a hidden gem celebrating the best of authentic Italian cuisine, barrel-aged Negroni’s, seasonal cocktails and...
TOZI