Parttime Postbezorger

PostNL


Datum: 2 weken geleden
Stad: Hoofddorp, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
PostNL
Werkdag

werkdagen in overleg

Wat ga je doen?

Van een verjaardagskaart tot een belangrijke brief, je bezorgt het allemaal bij PostNL in een gebied dat je door en door kent. Elke brief die je door de brievenbus doet geeft je een trots gevoel. Want zeg nu zelf, een kaartje met een persoonlijke boodschap maakt iedereen blij. Je begint je werkdag door je post op te halen bij de afhaallocatie. Ook wel depot genoemd. Vervolgens ben je een paar uur per dag bezig met het:

 • fietsen naar jouw bezorgwijk bij jou in de buurt.
 • zelfstandig bezorgen van de post. Alle brieven komen dankzij jou op de juiste plek terecht.
 • uitvoeren van je (betaalde) work-out. Gelukkig draagt je bagagedrager het grootste gewicht.

Wat breng jij mee?

Iedereen vanaf 16 jaar is welkom bij PostNL, of je nu een vaste baan zoekt of tijdelijk aan de slag wil. In de regen, sneeuw of op een prachtige dag rekenen de bewoners op hun post. Jij maakt die verwachtingen waar. Sterker nog, je bent hét visitekaartje van PostNL voor dit gebied. En ook die verantwoordelijkheid draag je met trots. Om het pakket helemaal af te maken ben je nauwkeurig, klantgericht en heb je een:

 • Eigen stevige fiets met een ijzeren bagagedrager.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal.
 • Smartphone om te gebruiken tijdens je werk.
Kom je voor langere tijd bij ons in dienst?
 • Dan vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Je krijgt deze uiteraard vergoed van ons.
 • Dan kun je via ons voordelig een smartphone en abonnement aanschaffen, mocht je er nog geen een hebben of een nieuwe willen.

Wil jij graag aan de slag, maar weet je nog niet zo goed hoe? Misschien is jobcoaching wel een oplossing voor jou! Kijk snel verder via deze link hoe we je kunnen helpen.


Wat bezorgen we jou?

We kijken graag samen met jou of je wat korter of juist langer bij ons wil komen werken. Ook als je op zoek bent naar een tijdelijke baan gaan we graag met je in gesprek.

 • We bieden je een vast contract met een proeftijd van 2 maanden.
 • Als je tijdelijk bij ons in dienst wilt komen dan bieden wij je een contract van minimaal 4 weken aaneengesloten en maximaal 3 maanden. Worden we allebei blij van onze samenwerking? Dan mag je natuurlijk langer blijven en krijg je direct een vast contract.
 • Wil je graag meer of minder uren werken dan het aantal uren dat bij deze vacature staat vermeld? Wij nodigen je van harte uit om dan ook te solliciteren, en gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.
Jij vraagt je waarschijnlijk af waar jij als postbezorger op mag rekenen. Nou, dat hebben we voor je op een rijtje gezet Dit ontvang je sowieso, of je nu tijdelijk bij ons werkt of langere tijd in dienst komt:
 • Je krijgt vier weken vakantie per jaar en 8 procent vakantiegeld.
 • Je kunt in overleg meer uren werken en je krijgt je overuren uitbetaald.
 • Je krijgt de mogelijkheid om allerlei online trainingen te volgen.
 • Je krijgt een vergoeding voor je mobiel.
 • Je komt te werken in een team met betrokken en gezellige collega's.
Wanneer je voor langere tijd bij ons komt werken, ontvang je dit bovenop bovenstaande:
 • Je krijgt pensioenopbouw.
 • Je krijgt kortingen op (zorg)verzekeringen, vakanties, uitjes en leuke producten.
 • Je ontvangt een vergoeding voor het onderhouden van je fiets.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Begeleider

Brijder, Hoofddorp, Noord-Holland
5 dagen geleden
Brijder zoekt een begeleider of verpleegkundige voor locatie Hoofddorp. Ben jij een begeleider of verpleegkundige die nergens vreemd van opkijkt? Lees dan snel verder. Dit ga je doen Dit ga je doen als begeleider/verpleegkundige: opname- en vervolggesprekken; cliënten begeleiden bij ontgifting aan de hand van vastgestelde protocollen; deelname aan cliëntbesprekingen; observaties voor afdeling psychodiagnostiek; medicatie verstrekken, injecteren, urinecontroles en kamercontroles;...
Brijder

Allround Schoonmaker

Van der Valk, Hoofddorp, Noord-Holland
€ 2.300 - € 2.600 per maand
6 dagen geleden
Introductie Ben jij de persoon die ervoor zorgt dat elke hoekje straalt, zodat onze gasten zich thuis voelen vanaf het moment dat ze binnenkomen? Dan is deze rol als allround schoonmaker perfect voor jou! Beschrijving Je bent als medewerker verantwoordelijk voor de schoonmaak van de algemene ruimtes, het visite kaartje van ons bedrijf! En dat begint bij de eerste indruk,...
Van der Valk

Waarnemend tandarts

Rovidam Mondzorgbanen, Hoofddorp, Noord-Holland
€ 5.000 - € 10.000 per maand
2 weken geleden
Heb jij de komende 2 tot 3 maanden een gaatje over in jouw agenda? Voor een goed georganiseerde en zeer moderne tandartspraktijk, regio Hoofddorp is Rovidam op zoek naar een waarnemend tandarts. Rovidam, regelt ook waarnemingen voor je! Als je een tandarts bent, staan er praktijken vaak voor je in de rij. Je hebt dus alle reden om kieskeurig te...
Rovidam Mondzorgbanen