Functioneel Beheerder

Grant Thornton


Datum: 3 weken geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Grant Thornton

Sla de brug tussen klant en IT, als functioneel beheerder

Aan tafel bij jouw nieuwe klant merk je al snel dat IT voor hem abracadabra is. Jij weet heel goed waar hij naar verlangt, vraagt hier op door en brengt dit duidelijk in kaart. En week later tover jij de beste oplossing tevoorschijn: een duidelijk en begrijpelijk IT-advies, zélfs voor jouw klant. Je neemt dit samen door en doet nog wat kleine aanpassingen. Nu is het precies zoals het moet én kan. Je voert het advies uit en levert uiteindelijk een goed werkende IT-omgeving op.

Een duidelijk en begrijpelijk IT-advies. Dat is waar jouw klanten op zitten te wachten. Met daarna een pefecte uitvoering.

Dat is wat jij doet. Als functioneel beheerder bij Grant Thornton.

Wat je gaat doen?

Jij bekleedt als functioneel beheerder binnen ons ambitieuze advisory-team een brede functie: verschillende aspecten van de advies- en beheerkant van informatievoorziening en klanten actief in uiteenlopende sectoren. Je schrijft bijvoorbeeld beheer- en analysevraagstukken, adviseert over vernieuwingen en veranderingen binnen complexe vraagstukken, voert wijzigingenbeheer uit, onderhoudt applicaties door het oppakken van service requests en incidenten, onderhoudt toegangsbeheer, biedt ondersteuning bij lifecyclemanagement en stemt jouw bevindingen en adviezen af met interne en externe partners en leveranciers.

Wie ben jij?

Ambitie
Jij hebt een passie voor het vak functioneel beheer en/of IT én bent op zoek naar een nieuwe uitdaging op dit gebied. Naast inhoudelijke uitdagingen binnen jouw werkzaamheden ben je altijd bezig jezelf te ontwikkelen via opleidingen, cursussen en het bijwonen van vakinhoudelijke seminars. Persoonlijke ontwikkeling brengt je verder. Kies daarom voor een organisatie die dit voorop heeft staan, zoals Grant Thornton.

Skills
Jouw inlevingsvermogen, natuurlijke nieuwsgierigheid én analytisch vermogen brengen de behoeften van jouw klanten snel naar boven. Jij spreekt ook de taal van IT en bent voor hen dus een belangrijke schakel. Samen met jouw team ga je proactief op zoek naar de beste oplossingen.

Ervaring
Jouw hbo werk- en denkniveau met enkele jaren ervaring in het vakgebied maken jou dé functioneel beheerder die wij zoeken. Je neemt enige ervaring met frameworks als BiSL (next)/ITIL, relevante of vergelijkbare certificeringen op het gebied van BiSL/ITIL en ervaring met het vertalen van gebruikerswensen naar functionele specificaties en/of userstories mee. Het is fijn als je al wat ervaring hebt met keten(s) van applicaties, Agile/Scrum en Service Management Tools. Heb je dat niet, ook geen probleem! Dan brengen we je dit gewoon zo snel mogelijk bij.

Wie zijn wij?

Best of both worlds
Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld.

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voor profit- én non-profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen.


Wat je van ons krijgt:

Een organisatie met een internationaal netwerk, waar je bent en wordt wie je wilt zijn, een open cultuur en fijne werktijden? Check.

Verder krijg je van ons:

  • We bieden je een passend salaris o.b.v. studievoortgang en werkervaring;
  • Mogelijkheden tot een goede studieregeling;
  • Een eigen mentor die je actief begeleid en waar je altijd terecht kan;
  • 29 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot bijkopen;
  • 3 Christelijke nationale feestdagen die je mag inruilen voor officiële feestdagen uit je eigen cultuur;
  • Mooie teamuitjes met het Young Grant Thornton-netwerk;
  • Winstdelingsregeling afhankelijk van prestatie;
  • Je ontvangt een mobiliteitsvergoeding die je kunt laten uitkeren, of die je kunt inzetten voor vervoer dat helemaal past bij jou en bij onze duurzaamheidsdoelen: een elektrische auto of een Mobiliteitskaart om te reizen met het openbaar vervoer;
  • Last but not least: toegang tot de Grant Thornton Academy. Daar ontwikkel je je kennis en je persoonlijke doelen op hoog niveau. En trainingen mindfullness of ‘goed slapen’? Krijg je ook gewoon.

Jij slaat de brug tussen klant en IT. Als functioneel beheerder bij Grant Thornton.


Interesse?

Ben jij enthousiast geworden? We maken graag kennis met je! Via onderstaande sollicitatiebutton kun je solliciteren als Functioneel Beheerder. Heb je eerst nog wat vragen over de vacature of over het team? Neem contact op met Demi van der Zwet, 088 67 69 228 (+31 6 21915799 voor Whatsapp) of via [email protected].

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

People Partner - People

Insify, Amsterdam, Noord-Holland
22 uur geleden
This is a unique opportunity to dive into the action as a People Partner and get your hands dirty with everything People – from hiring and onboarding to employee development. Join the revolution to free entrepreneurs! Commercial insurance needs to change. Insify was born out of our frustration with how traditional insurers operate. Whereas fintechs have permanently reshaped the finance...
Insify

Notarieel Secretaresse Ondernemingsrecht

Extra Talent, Amsterdam, Noord-Holland
€ 2.800 - € 4.000 per maand
1 dag geleden
Bij dit advocaten- en notariskantoor, een informeel Zuidas kantoor met een open bedrijfscultuur, zoeken we een Notarieel Secretaresse voor onze Ondernemingsrecht sectie. Bij hen draait alles om een relaxte en gewoon normale benadering, waarbij jouw unieke talenten worden gewaardeerd. Ons voorstel Geniet van een salaris tussen de € 2.800,- en € 4.000,- bruto op fulltime basis; Duik in een inspirerende...
Extra Talent

Assistent bedrijfsleider

Action, Amsterdam, Noord-Holland
2 dagen geleden
(32-38 uur per week) Heb jij de nodige retailervaring en smaakt dat naar meer? Wil je werken in een topteam met leuke collega’s, gewoon bij jou in de buurt? En wil je de kans krijgen om door te groeien binnen een zeer succesvolle internationale organisatie? Dan is de rol van assistent bedrijfsleider bij Action jouw baan! Met elke week 150...
Action