Logistiek Professional

EIFFEL


Datum: 3 weken geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Salaris: € 3.000 - € 4.000 per maand
Contract type: Voltijd
EIFFEL

Ben jij opzoek naar een dynamische carrière in de logistiek, waarbij je de mogelijkheid hebt om je eigen koers te bepalen? Team EIFFEL biedt de perfecte gelegenheid! Hier krijg je de kans om je professionele ontwikkeling in de hoogste versnelling te zetten en je talent te sturen. Stap aan boord en maak deel uit van Team EIFFEL!

DAAROM WIL JIJ LOGISTIEK PROFESSIONAL BIJ TEAM EIFFEL ZIJN

 • Dynamische projecten: Bij ons staan voortdurend nieuwe uitdagingen in de wereld van logistiek op de agenda. Elk project plaatst je in een nieuwe werkomgeving met frisse collega’s en unieke kansen.
 • Focus op jouw groei: In alles wat we doen, staat jouw professionele ontwikkeling centraal. Wij streven ernaar om je carrière voortdurend naar nieuwe hoogten te tillen.
 • Teamgericht werken: Als Eiffelaars vormen we een hecht team, ongeacht de locatie van onze opdrachten. We organiseren diverse activiteiten en uitjes om de teamgeest hoog te houden. Het bundelen van krachten is een essentieel onderdeel van onze professionele cultuur.


DIT GA JE DOEN

Binnen Team EIFFEL maak je deel uit van het Business Logistiek team, waar we ons positioneren tussen hoogwaardige professionals, veeleisende multinationals en innovatieve game changers.

Als interim professional werk je samen met collega’s binnen team EIFFEL Supply Chain en word je ingezet op diverse opdrachten bij gerenommeerde opdrachtgevers in jouw regio. Een kansrijk avontuur in de wereld van logistiek!

Ben jij een ervaren logistiek professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Team EIFFEL Logistiek biedt een unieke kans om te werken bij gerenommeerde bedrijven zoals FrieslandCampina, Unilever en Heineken.

Gedurende zes tot negen maanden maak je deel uit van het team op locatie en werk je aan verschillende opdrachten, variërend van customer service coördinator tot Logistiek Manager. Bij Team EIFFEL Logistiek krijg je vrijheid om cursussen en opleidingen te volgen, met begeleiding van onze Team Manager. Zo geef je je carrière een impuls en ontwikkel je jezelf verder.
Als logistiek professional bij Team EIFFEL denk je onafhankelijk mee in verbeteringen en processen bij opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor voorraadbeheer, optimalisatie van logistieke processen, coördinatie van operationele activiteiten, outbound transport, KPI dashboards en het uitstippelen van een sustainability roadmap. Bij Team EIFFEL Logistiek is er altijd ruimte voor uitdaging en persoonlijke ontwikkeling!


DIT BEN JIJ

Met jouw motivatie, daadkracht en analytische vaardigheden behoud je snel het overzicht in nieuwe omgevingen. Daarnaast voldoe je aan het volgende profiel:

 • Bachelor- of Masterdiploma (logistiek of Supply Chain achtergrond is een pré);
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in een relevante functie;
 • Kennis van SAP en/of ERP (pré);
 • Ervaring met WMS systemen;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
 • In het bezit van een rijbewijs B;
 • Bereid om te reizen naar opdrachtgevers.


DIT KRIJG JE VAN ONS

Binnen Team EIFFEL vervul jij als logistiek professional een prominente rol. Naast een carrièreboost en versnelde groei binnen de logistiek bieden wij:

 • Bruto salaris tussen de € 3.000 en €4.000 euro per maand, afhankelijk van ervaring;
 • Mobiliteitsbeleid (bijvoorbeeld lease auto met pas);
 • 25 vakantie dagen per jaar en 8% vakantiegeld;
 • Pensioenregeling;
 • Thuiswerk of op kantoor? Is in overleg met de opdrachtgever en afhankelijk van je opdracht, uiteraard ben je altijd welkom op onze hoofdkantoren in Hilversum en Arnhem;
 • Groot aanbod aan trainingen en opleidingen, zowel intern als bij gerenommeerde instituten.


WERKEN BIJ TEAM EIFFEL

Bij Team EIFFEL bepaal jij je eigen koers en ontdek je volop mogelijkheden om te groeien als Logistiek professional. Met uitdagende opdrachten bij diverse klanten ontwikkel je snel op inhoudelijk vlak. We stimuleren initiatief buiten je projecten, zoals kennisevents, ontwikkelen van proposities en het delen van expertise. Bij ons geen vast stramien; hoe duidelijker jij je doelen bepaalt, hoe uitdagender de kansen. En als betrokken, warme organisatie organiseren we niet alleen vakinhoudelijke events maar ook leuke activiteiten, zoals de maandelijkse vitaliteits challenge tot het jaarlijkse Team EIFFEL Festival!


INTERESSE

Klaar om jouw carrière te boosten bij Team EIFFEL?
Solliciteer voor 1 maart!
Voor vragen of meer informatie, neem dan contact op met Hallina Mattijssen via 06-57279807 of via [email protected]

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Autotechnicus APK bij Profile Car & Tyreservice Koos van Elk in Arnhem (10894)

Kreis Kleve, Arnhem, Gelderland
2 weken geleden
Stellenbeschreibung Voor Profile Car & Tyreservice Koos Van Elk, ben ik voor de vestiging in Arnhem, op zoek naar een Autotechnicus APK / Automonteur om het huidige team uit te breiden. Pak jij je kans? Arbeitsort 6826 ARNHEM
Kreis Kleve

Gastheer of Gastvrouw

Basic-Fit, Arnhem, Gelderland
€ 13,27 per uur
2 weken geleden
Heb jij oog voor service en gastvrijheid? Ben jij vriendelijk, behulpzaam en betrokken? En vind je het belangrijk om de club netjes opgeruimd en schoon te houden voor onze leden? Dan hebben wij een leuke bijbaan (7 - 15 uur per week) voor jou: word onze nieuwe Gastvrouw of Gastheer voor onze club in Arnhem Groningensingel! Zo ziet de functie...
Basic-Fit

Administratief Adviseur Bodem

Start People Almere, Arnhem, Gelderland
€ 2.847,1 - € 4.076,2 per maand
2 weken geleden
Over de functie Ben jij iemand die graag naar oplossingen zoekt en altijd streeft naar resultaat? Dan willen we graag met je kennismaken voor de functie van Administratief Adviseur Bodem bij Qterra in Arnhem! Als Administratief Adviseur Bodem ga je aan de slag met het afhandelen van cases door het uitvoeren van administratief bodemonderzoek voor geplande graafwerkzaamheden. Door een volledig...
Start People Almere