Manager projectbeheersing dijkverbetering Doeveren - Waterschap Aa en Maas

Yer


Datum: 2 weken geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Yer

Samenvatting

's-Hertogenbosch Overheid Hbo Interim/Zzp, Detachering via YER Geplaatst in: Ruimtelijke Ordening Overheid
Over deze vacature

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als manager projectbeheersing dijkverbetering Doeveren? Neem dan contact met me op!

De functie

Wij zoeken een gedreven manager projectbeheersing voor het project Dijkverbetering Doeveren.

Je maakt onderdeel uit van het reeds bestaande IPM-team dat zich momenteel richt het afronden van de verkenningsfase van het project. Je bent besluitvaardig en resultaatgericht en hebt gevoel voor verhoudingen binnen een politieke organisatie en de samenwerking tussen het HWBP als subsidieverlener en het bestuur. Projectmatig werken is voor jou vanzelfsprekend en weet te sturen op datgene waar het project bij gebaat is.

De manager projectbeheersing zorgt in het kader van project dijkverbetering Doeveren ervoor dat de puntjes op de ‘i’ worden gezet op de verkenning, planuitwerkingsfase en realisatiefase zodat deze succesvol worden gerealiseerd binnen de kaders van tijd, geld en kwaliteit. Als manager projectbeheersing bewaak je GOTIK-aspecten en ondersteun je bij het bestuurlijke proces om tot besluiten te komen. Je bent sparringpartner voor de projectmanager en houdt hem proactief op de hoogte van wat er speelt in het project. Ook draag je zorg voor de informatie aan en communicatie met het begeleidingsteam van het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP). Daarnaast dient de manager projectbeheersing de volgende werkzaamheden uit te voeren:

 • De manager projectbeheersing organiseert en geeft actief leiding aan het projectbeheersingsteam en de medewerkers binnen projectbeheersing.
 • De manager projectbeheersing zorgt voor tijdige terugkoppeling naar de projectmanager en waar nodig het lijnmanagement.
 • De manager projectbeheersing zorgt voor een (geactualiseerd) projectplan, planning, probabilistische raming, kostenraming, documentbeheer, risicomanagement en kwaliteitssysteem.
 • De manager projectbeheersing stelt voortgangsrapportages op, beheerst het proces van scopewijzigingen en stuurt het risicomanagementproces aan.
 • De manager projectbeheersing is het eerste aanspreekpunt voor reviews, (interne) audits e.d.

Het waterschap hecht aan een prettig werkklimaat; als manager projectbeheersing stuur je op een goede en prettige en veilige werksfeer binnen het projectteam.

Over het project

De kenmerken van het project zijn te vinden op de website van Aa en Maas: https://www.aaenmaas.nl/in-jouw-buurt/projectenkaart/dijkverbetering-doeveren/.

Over het bedrijf

Waterschap Aa en Maas

Wij werken 24 uur per dag met water. Dat doen we voor ruim 744.000 inwoners en bedrijven in Oost-Brabant. Hoogste prioriteit is veiligheid, gezondheid en welzijn. Bovendien staan wij voor innovatief en duurzaam waterbeheer. Dit doen wij voor nu en later zodat ook onze kinderen en kleinkinderen hier de vruchten van kunnen plukken.

Het waterschap biedt veiligheid tegen overstromingen aan burgers en bedrijven door de dijken goed te beheren. Ook onderhouden wij beken, weteringen en sloten om wateroverlast te voorkomen. Voor ruim 700.000 inwoners en bedrijven maken wij het afvalwater weer schoon. Wij zorgen voor voldoende water voor de land- en tuinbouw én natuurgebieden. Ook controleren wij de waterkwaliteit van recreatieplassen. Bovendien zorgen wij dat beken, sloten en weteringen schoon zijn. Wij werken aan fraaie waterrijke gebieden in de natuur en in de stad en controleren de waterkwaliteit van recreatieplassen. We verbeteren de leefomgeving van planten en dieren bij het inrichten van waterlopen. Dat is belangrijk voor alle leven.

Aanbod

Je werkt samen met een team enthousiaste collega’s binnen het ruimtelijk domein en mag daarbij rekenen op een goede balans tussen werk en privé. We belonen jouw inzet en prestaties bovendien met een aansprekend salaris en aantrekkelijke extra’s. Onze arbeidsvoorwaarden op een rij:

 • Concurrerend vast salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;
 • Reiskostenvergoeding of leaseauto;
 • Goede pensioenregeling;
 • Extra-urenregeling: uitbetaling in salaris of tijd voor tijd;
 • Doorlopend uitdagende opdrachten in het ruimtelijk domein;
 • Intensieve en persoonlijke begeleiding;
 • Desgewenst deelname aan een persoonlijk coachingstraject;
 • Inspirerende masterclasses.

Jouw profiel

 • De kandidaat beschikt over een aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau.
 • De kandidaat beschikt over minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met de verkenningsfase, planuitwerkingsfase en/of realisatiefase van (integraal) waterveiligheidsproject van het Hoog Water Beschermingsprogramma (HWBP), waarbinnen minimaal 3 jaar in de rol van manager projectbeheersing. Dit blijkt uit het CV en dient te worden toegelicht in de motivatiebrief.
 • Per 1 april 2024 beschikbaar voor gemiddeld 16 uur per week.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medewerker Veiligheid & Service Den Bosch

NS, Den Bosch, Noord-Brabant
4 dagen geleden
Daarom wil je als medewerker Veiligheid & Service bij NS werken Door goede service te verlenen zet jij de veiligheid van reizigers en collega’s op nummer 1. Groepen vrienden, gezinnen, forenzen, studenten, dagjesmensen, stelletjes. Allemaal maken ze dagelijks gebruik van onze treinen. Grotendeels verloopt dit vlekkeloos, maar soms zijn er situaties waarbij jij als medewerker Veiligheid & Service nodig bent....
NS

Weekendkracht La Place Den Bosch

Vermaat, Den Bosch, Noord-Brabant
6 dagen geleden
Hey Weekendkracht! Zorg jij voor een glimlach bij onze gasten en ben jij inzetbaar in het weekend? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als medewerker zorg jij dat de broodjes en smoothies klaarstaan voor onze gasten, het buffet er netjes bijstaat en dat alles weer is schoon is aan het einde van de dag. Jouw werkplek Welkom bij La...
Vermaat

Assistent Manager

KwikFit, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 2.500 - € 3.200 per maand
3 weken geleden
Kom jij ons team versterken? Werken bij KwikFit is werken met plezier en uitdaging. Wij streven ernaar om de verwachting van de klant te overtreffen. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde Assistent Managers, wil jij met je team het beste uit de dag halen en zorgen dat de klant met een lach vertrekt? Denk jij in oplossingen en doe je...
KwikFit