Decentraal Functioneel Beheerder Osiris voor de academies in het economisch domein

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen


Datum: 2 weken geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Salaris: € 3.091,78 per maand
Contract type: Voltijd
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

OSIRIS is het centrale informatiesysteem van de HAN en volgt alle studenten én cursisten van aanmelding tot diplomering.

SNELLE INFO

Locatie:

Arnhem

Opleidingsniveau:

MBO

fte:

04,-0,5


Studenten schrijven zich via dit systeem in voor onderwijs en tentamens en medewerkers verwerken aanvragen en resultaten in Osiris; hiermee is Osiris een van de belangrijkste systeem in het onderwijslogistieke proces van de HAN. Help jij academies graag met het implementeren van (nieuwe functionaliteiten in) Osiris? En wil je met jouw expertise bijdragen aan de verbredingen in ons onderwijslogistieke proces? Lees dan snel verder!

Wat je gaat doen

 • Je bent onderdeel van een HAN-breed team van Decentraal Functioneel Beheerders (DFB’ers) Osiris.
 • Je werkt samen met de twee andere DFB'ers in het economische domein en verdeelt met hen de taken die vanuit HAN centraal komen over Osiris.
 • Je bent de link tussen key-users Osiris en Centraal Functioneel Beheer Osiris.
 • Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van collega’s die in het proces werken.
 • Je fungeert als eerste aanspreekpunt binnen academie(s) voor Osiris.
 • Je informeert de achterban omtrent ontwikkelingen en andere relevante zaken m.b.t. het proces.
 • Je stemt met key‐users van academies de veranderingen inzake de wijzigingen af.
 • Je neemt deel aan het onderwijslogistieke overleg in de academie.
 • Je verwoordt op basis van input van de key‐users de gemeenschappelijke vraag vanuit de organisatie richting Centraal Functioneel Beheer Osiris.
 • Je beoordeelt en prioriteert samen met Centraal Functioneel Beheer Osiris alle ingebrachte issues, wensen en wijzigingsvoorstellen.
 • Je voert testen van functionaliteiten uit t.b.v. nieuwe releases, wijzigingen en rapportages.
 • Je draagt bij aan de trainingen en je brengt de trainingsbehoeften binnen de academie in kaart, ook geef je trainingen aan medewerkers.
 • Je bent in contact met de informatiecoördinatoren van de economische academies.

Dit zoeken wij in jou

Wij zoeken een enthousiaste, proactieve collega met goede contactuele en communicatieve eigenschappen. Je bent vaardig met processen en systemen. Het is een pre als je werkt of hebt gewerkt met Osiris. Je beschikt over minimaal mbo+ werk- en denkniveau.


Dit bieden wij jou
 • een plek in het HAN-brede DFB-team voor 2 tot 2,5 dagen per week (0,4-0,5 fte).
 • een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar.
 • een aanstelling in de functie van functioneel beheerder, niveau 4.
 • afhankelijk van ervaring bedraagt het salaris minimaal € 3.091,78 en maximaal €4.085,57 bruto per maand (cao-hbo schaal 8) bij een fulltime aanstelling.
 • 8% vakantietoeslag en een 13e maand (8,3%);
 • fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenverzekering via het ABP, korting bij verschillende zorgverzekeringen en (betaald) ouderschapsverlof;
 • een goede werk-privé balans vinden we erg belangrijk! Daarom bieden we jou per jaar ongeveer 10,5 week vrij op basis van een 40-urige werkweekvariant;
 • alle ruimte om te bewegen! Als HAN medewerker krijg je korting bij meer dan 300 sportscholen, verspreid door heel Nederland, of kun je gratis sporten bij de HAN;
 • jouw persoonlijke ontwikkeling telt! Werken bij de HAN betekent toegang tot een breed aanbod van trainingen en cursussen! Speciaal hiervoor hebben we een eigen HAN Academy;
 • reis je meer dan 10 km naar je werk? OV vergoeden we 100%!

Jouw sollicitatieprocedure

Reageren kan tot en met 28 februari 2024.

Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen.

De eerste sollicitatiegesprekken plannen wij in de week van 04 maart 2024. Je kunt je motivatiebrief richten aan Linda Froon, academiemanager.

Voor deze functie moet je een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) kunnen afgeven.Jouw contactpersoon

Vragen over de inhoud van de functie

Carlijn Jansen-Brekoo, DFB’er Osiris

E-mailen [email protected]

of

Linda Froon, academiemanager AFEM

Bellen 06 – 18 39 05 10

E-mailen [email protected]


Vragen over de sollicitatieprocedure

HAN@Work

Bellen: 026-369 16 71

E-mailen: [email protected]Handige informatie

Over de Academie Financieel Economisch Management
De academie staat voor het opleiden van financiële professionals met een duurzaam perspectief. Toekomstbestendig, wendbaar en inhoudelijk stevig onderlegd. De verbinding van onderzoek (kennisontwikkeling) aan onderwijs, in samenwerking met de praktijk, zien we als cruciaal in onze aanpak. De academie is de thuisbasis van drie financieel-economische opleidingen (Accountancy, Finance & Control en Finance Tax and Advice), de master Circulaire Economie en een aantal post-hbo opleidingen, hbo-programma's, cursussen en trainingen.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Afstuderen bij CGI Managed Workplace en Cloud Services

CGI Nederland, Arnhem, Gelderland
1 dag geleden
Position Description: Zit jij in de afrondende fase van jouw (IT) Technische studie en ben je op zoek naar een gave afstudeerplek? Wij zoeken talentvolle, ondernemende en zelfstandige studenten, die kansen creëren en durven te pakken. Wij zijn een stabiele en groeiende organisatie die veel projecten uitvoert bij onze klanten waarmee we bijdragen aan het onderhouden, verbeteren en vernieuwen van...
CGI Nederland

Trainee fysiek domein

EIFFEL, Arnhem, Gelderland
€ 2.800 per maand
1 week geleden
Word jij onze trainee fysiek domein van de toekomst en bouw je mee aan een duurzame omgeving bij EIFFEL? Werken bij EIFFEL Wij zijn een interim consultancybureau gespecialiseerd in legal, bedrijfsvoering, strategie en verbinden van de beste professionals met invloedrijke organisaties. Onze gemeenschap van experts en talenten werkt samen om de bedrijfsvoering te versterken en verbeteren. We streven ernaar om...
EIFFEL

Jurist privaatrecht

EIFFEL, Arnhem, Gelderland
2 weken geleden
Jij voelt je als een vis in het water in een bestuurlijke omgeving. Als jurist privaatrecht werk je projectmatig voor diverse gemeenten. Grondzaken, grondgebruik en gebiedsontwikkeling zijn thema’s waarin jij je wilt ontwikkelen. Lees snel verder wat werken bij EIFFEL voor jou kan betekenen! DIT GA JE DOEN Als jurist privaatrecht binnen de lokale overheid bij EIFFEL ben je onderdeel...
EIFFEL