HR Adviseur

Delta Recruitment


Datum: 3 weken geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Salaris: € 5.000 per maand
Contract type: Voltijd
Delta Recruitment

Functie omschrijving HR Adviseur

Bij onze opdrachtgever hebben we de verantwoordelijkheid om een betrouwbare energievoorziening te waarborgen, zowel nu als in de toekomst. HR speelt hierbij een cruciale rol. Met meer dan 4000 medewerkers die de energietransitie mogelijk maken, zijn efficiënte HR-processen en klantgerichte dienstverlening essentieel. Hoe bereiken we dat? Door de HR-beleving voortdurend te optimaliseren voor onze bedrijfsvoering. En hiervoor hebben we jou als HR-adviseur nodig!

Hoe ziet jouw dag als HR-adviseur eruit?

Na een heerlijke kop koffie (of thee), besteld in gebarentaal bij onze 'gebarista' (een slechthorende barista), begin je je dag met het checken van je e-mails en het bijwerken van lopende verzuimcasussen en talentbeoordelingen. Op maandag overleg je met het HR-adviesteam, niet alleen om de werklast te bespreken, maar ook om complexe casussen door te nemen.

Je geniet van je eigen lunch of een verse lunch in het bedrijfsrestaurant op de 18e verdieping, met een prachtig uitzicht over heel Rotterdam. Of je maakt even een wandeling in de stad. In de middag ben je telefonisch bereikbaar voor leidinggevenden die vragen hebben over beoordelingen, prestatie- of verzuimbeheer, en teamontwikkeling. Of je nu aan een specifieke vraag of project werkt, je bent klantgericht, zorgt ervoor dat alles juridisch in orde is en voldoet aan de interne richtlijnen van Stedin.

Aan het einde van je werkdag ben je in een paar stappen op station Blaak, waardoor je snel weer thuis bent.

Als HR-adviseur draag je bij aan het optimaliseren van de employee experience, waardoor onze dienstverlening verbetert, zowel voor de bedrijfsvoering als voor Stedin als werkgever. Er is genoeg te doen en te bouwen. Doe je mee?

Functie eisen HR Adviseur

Je bent een ervaren HR-adviseur, gekenmerkt door senioriteit, servicegerichtheid en doortastendheid. De termen 'people experience' zijn jou op het lijf geschreven. Bij alles wat je doet, verlies je de klantbeleving niet uit het oog. Je haalt energie uit hands-on aanpakken en gaat actief aan de slag. Je signaleert HR-ontwikkelingen in de markt en bedenkt hoe Stedin hierop kan inspelen. Doorvragen? Dat is aan jou besteed. Jij voorziet anderen van jouw advies, of dat nu gevraagd of ongevraagd is. Complexiteit in vraagstukken geeft jou energie; je wilt deze doorgronden en neemt anderen hierin mee. Je helpt anderen op weg. Wat maakt jou verder tot onze nieuwe HR-adviseur?

  • Je hebt een hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt een opleidingsachtergrond in de richting van HRM of bedrijfskunde.
  • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring.
  • Je bent bereid om minimaal 32 uur per week te werken.
  • Je bent direct beschikbaar.

Het aanbod

  • 32 uur per week
  • Salaris tot een max van € 5000.,
  • - (op fulltime basis)
  • Reiskosten
  • Deels vanuit huis.

De opdrachtgever

Wij werven in opdracht van Stedin.

Welkom bij Delta Recruitment!

Bij ons staan educatie en de ontwikkeling van jou als kandidaat hoog in het vaandel. Wij willen je graag opleidingsmogelijkheden bieden zodat jij jezelf verder kan ontwikkelen en je werk met nóg meer passie kan uitvoeren. Samen kijken wij naar dé opleiding die bij jou past. Omdat wij graag willen investeren in jou als kandidaat, nemen wij de kosten geheel op rekening.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator B in omgeving van Delft

Pro industry, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 3.000 - € 3.400 per maand
3 dagen geleden
Ben je op zoek naar een uitdagende positie in de procestechniek als Procesoperator B? Wij zijn op zoek naar talenten zoals jij! Bij ons vind je diverse en interessante mogelijkheden waar je aan de slag kunt als Procesoperator B. Onze vacatures variëren van posities in de chemie tot die in de voedingsmiddelenindustrie. We zijn op zoek naar Procesoperators B die...
Pro industry

Accountmedewerker maatschappelijk vastgoed

HLS Personeeldiensten, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 4.500 - € 5.000 per maand
6 dagen geleden
gemeente Beschrijving functie Als accountmedewerker bij Vastgoed ben je samen met de assetmanager en mede-accountmedewerker(s) verantwoordelijk voor het beheren van onze objecten in de portefeuille Zorg, Welzijn en Veiligheid. Je bent het eerste aanspreekpunt voor huurders en collega’s met betrekking tot de objecten in beheer. Je zorgt voor een kwalitatief goede administratie en het op orde brengen en houden van...
HLS Personeeldiensten

Financial Accountant

Robert Half Netherlands, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 3.000 - € 4.000 per maand
1 week geleden
Voor een klant in de Financiële sector, zijn wij op zoek naar een Financial Accountant (m/v/x). Het kantoor is gevestigd in Rotterdam. Het betreft een fulltime functie van 28 á 32 uur per week. In deze functie wordt rechtstreeks gerapporteerd aan de groepscontroller. Verantwoordelijkheden U bent verantwoordelijk voor de volledige administratie van meerdere nationale en internationale vennootschappen Tevens wordt van...
Robert Half Netherlands