Secretaresse Traumatologie

Rijnstate


Datum: 2 weken geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Salaris: € 2.279 - € 3.276 per maand
Contract type: Voltijd
Rijnstate
Solliciteren kan tot en met 18 februari 2024

Secretaresse Traumatologie

Ben jij een communicatief vaardige en veerkrachtige secretaresse die ook een rol als gastvrouw/-heer wil vervullen?

Als afdelingssecretaresse voor de afdeling Traumatologie ben je het centrale aanspreekpunt voor patiënten en bezoekers. Je werkzaamheden bestaan uit het vastleggen, muteren, verwerken en controleren van patiënt (gerelateerde) gegevens en opdrachten in het patiëntendossier. Hierbij gaat het om het gehele proces van opname tot en met ontslag van de patiënt. Daarnaast verricht je secretariële werkzaamheden zoals notuleren en het plaatsen van bestellingen. Stuk voor stuk werkzaamheden waarmee je vertrouwd bent en jou makkelijk afgaan. Behalve secretaresse van de afdeling heb je ook een rol als gastvrouw/-heer. Dat houdt in dat je de patiënt vanaf het moment van ontvangst tot en met het vertrek netjes te woord staat – en indien nodig – ondersteunt. Ben je benieuwd naar onze afdeling en deze leuke baan, staan we zeker open voor een meeloop dag(deel)!

Werken op de afdeling Traumatologie

De verpleegafdeling Traumatologie heeft 19 bedden voor het specialisme traumachirurgie. Van de 19 bedden zijn er 8 bedden gereserveerd voor de geriatrische traumatologie. Dat wil zeggen dat wij ook kwetsbare ouderen (70+) zien die zijn opgenomen. Op de afdeling Traumatologie kom je terecht in een jong, dynamisch en sterk team dat continue in ontwikkeling is. Het werk op de afdeling is wisselend en zeer divers. Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen, specialisten en andere disciplines.

Jouw vaardigheden:

 • Mbo-opleiding (richting secretarieel).
 • Kennis van medische terminologie is een pre.
 • Ervaring met EPD-HIX is een pre.
 • Je bent communicatief vaardig; je maakt makkelijk contact met patiënten, artsen, verpleegkundige en directe collega’s.
 • Je bent veerkrachtig; je kunt goed omgaan met veranderingen en de gevoeligheden van kwetsbare patiënten en hun naasten.
 • Je werkt nauwkeurig: je werkt precies, signaleert onjuistheden en komt vervolgens in actie.

Rijnstate biedt jou:

 • Arbeidsvoorwaarden en salaris op basis van de cao ziekenhuizen.
 • FWG 35 (min € 2.279,- max. € 3.276,- bruto p.m. o.b.v. fulltime dienstverband á 36 uur p.w.). Inschaling hangt af van genoten opleiding en ervaring.
 • Een arbeidsovereenkomst van 14 uur (vaste dagen: donderdag en vrijdag) voor in eerste instantie bepaalde tijd (12 maanden) met kans op een vaste aanstelling.

Je kunt je brief richten aan Manon Bouwman, Trainee Teammanager | Traumatologie. Bij inhoudelijke vragen bel of mail gerust met Manon, via M 06 29026955 of E [email protected] Deze procedure bestaat uit een sollicitatiegesprek en eventuele meeloop dag(deel) en een arbeidsvoorwaardengesprek. De gesprekken staan gepland op 28 februari in de ochtend op onze locatie in Arnhem.


Daniëlle Stegers Recruiter


Daarom kies jij voor Rijnstate!

 • Bijdragen aan de beste zorg met jouw kennis en kunde
 • Werken aan je ontwikkeling met ons Leerplein
 • Meewerken in innovatieve en duurzame projecten
 • Doorgroeimogelijkheden binnen en buiten de zorg
 • Aandacht en aanbod voor jouw vitaliteit
Daniëlle Stegers Recruiter

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Chauffeur

Wolfram Chain, Arnhem, Gelderland
€ 2.277,66 - € 2.881,9 per maand
1 uur geleden
Is vrachtwagen rijden jouw passie, wil jij tot wel €2900 per maand verdienen en heb je ervaring als kipper chauffeur? Ben jij een ervaren vrachtwagen chauffeur en is het kipper rijden voor jou niet nieuw? Dan is deze functie voor bij een van onze opdrachtgevers iets voor jou! Ben jij een gedreven, loyale en transparante persoon? Dan pas jij in...
Wolfram Chain

Adviseur grondzaken

EIFFEL, Arnhem, Gelderland
2 weken geleden
Naast jouw eigen gemeente benieuwd naar vraagstukken bij andere gemeenten? Neem jouw kennis en kunde mee in een gemotiveerd, ambitieus en actief team binnen EIFFEL. Lees snel verder wat EIFFEL voor jou kan betekenen. WAT GA JE DOEN Als adviseur grondzaken bij EIFFEL ben je onderdeel van Team Grondgebruik & Vastgoed. Jij voert de regie op gebieds- en vastgoedontwikkeling projecten...
EIFFEL

Teamleider

Action, Arnhem, Gelderland
2 weken geleden
(12 – 24 uur per week) Als Teamleider bij Action aan de slag, gewoon bij jou in de buurt? En daarnaast ook de kans krijgen om door te groeien in een zeer succesvolle internationale organisatie? Dan is de rol van Teamleider bij Action jouw baan! Work where the Action is! Als Teamleider ondersteun je de (assistent-) bedrijfsleider in jouw filiaal....
Action