planner

Politie


Datum: 3 weken geleden
Stad: Maastricht, Limburg
Salaris: € 2.343 - € 3.825 per maand
Contract type: Voltijd
Politie

De roosters opstellen van de teams en diensten van jouw eenheid, dat is soms een behoorlijke puzzel. Elke keer wanneer dit gelukt is geeft dit jouw weer een goed gevoel. Met jouw functie ben je onmisbaar voor de politie-inzet én daarmee voor de veiligheid op straat in de regio.

Specificaties vacature

Locatie(s):

Maastricht

Organisatieonderdeel:

Politiedienstencentrum

Vakgebied(en):

Bedrijfsvoering

Niveau:

MBO 3

Wat ga je doen?

Jij stelt de roosters van de teams en ondersteunende diensten op jouw locatie samen. Een mooie uitdaging, want je hebt te maken met strakke deadlines. Elke vier weken moeten de roosters compleet zijn. Ook houd je hierbij rekening met onregelmatigheidsdiensten én met het feit dat de politie een 24/7-organisatie is. Je schakelt continu met de verschillende teams en afdelingen. Zij geven je informatie over de activiteiten voor de komende periode en jij vertaalt deze naar de planning. Daarbij houd je rekening met onvoorziene zaken zoals verzuim. En met landelijke wetgeving en interne afspraken die van invloed zijn op de planning.

Is het rooster voor de komende weken compleet? Dan zit jouw werk er nog niet op. In de tussentijd speelt er veel en dat maakt je werk erg interessant. Ook zorg je ervoor dat er voldoende collega's zijn ingepland voor de inzet van de Mobiele Eenheid bij een demonstratie. Of je houdt in de planning tijd vrij voor teamleden die zo een training voor een nieuw stroomstootwapen kunnen volgen. En er kunnen zich altijd incidenten op straat voordoen waar we met spoed extra politie moeten inzetten. Als planner houd je altijd het hoofd koel en regel je de planning perfect, ook als er onverwachte knelpunten zijn.

Wat deze functie extra uitdagend maakt, is je rol bij het goed op elkaar laten aansluiten van de werkvraag en de capaciteit, ook in de toekomst. Daarvoor stel je ramingen op en adviseer, informeer en ondersteun je onder meer collega’s die verantwoordelijk zijn voor het capaciteitsmanagement. Daarmee draag je bij aan de verdere verbetering van het hele plannings- en beheerproces. Vanzelfsprekend werk je in je verantwoordelijke baan nauw samen met andere (senior) planners binnen de eenheid en waar nodig ook landelijk.

Waar ga je werken?

Jij gaat aan de slag bij het Team Planning en Capaciteitsmanagement binnen de Eenheid Limburg. Het team bestaat uit (senior) planners, capaciteitsmanagementadviseurs en een teamchef. Samen verzorgen we de roosters van ongeveer drieduizend politiecollega’s en ondersteunen we teams bij capaciteitsvraagstukken. Voor een goede geografische spreiding wordt er gewerkt vanaf diverse locaties. We zijn trots op ons gevoel voor verantwoordelijkheid, de goede samenwerking en onze gedrevenheid om goed politiewerk mogelijk te maken.

Wie ben jij?

Of je nu spreekt met je collega-planner, de teamchef of de collega wiens rooster je hebt gemaakt, jij kunt helder communiceren over jouw werk en de keuzes die je hierin maakt. Bij het opstellen van de planningen ga je zorgvuldig te werk en haal je gemakkelijk informatie op uit verschillende roostersystemen. Daarnaast kun je goed inspelen op veranderingen en snel schakelen tussen je werkzaamheden. Ook voorzie je collega’s graag van tips die in lijn liggen met de landelijke afspraken en processen.

Verder heb je:

  • een mbo 3-diploma;
  • bij voorkeur ervaring als planner;
  • kennis van ICT-systemen of je wilt deze kennis snel opdoen.

Wat wij bieden

De standplaats is Maastricht of Venlo. Er is ruimte voor 2 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Parttime werken (vanaf 28 uur) behoort tot de mogelijkheden. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 2 jaar. We bieden de mogelijkheid om hybride te werken, maar je werkt, afhankelijk van het politieonderdeel waar je het meest voor werkt, op locaties in de hele eenheid. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een aanstelling in tijdelijke dienst voor een proeftijd van een jaar. Bij voldoende functioneren wordt de aanstelling na een jaar omgezet in een vaste aanstelling.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

  • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.343,- en maximaal € 3.825,- (schaal 7 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
  • 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).

De formele functiebenaming binnen het functiegebouw van de politie is gespecialiseerd medewerker A, werkterrein planning.

Interesse?

Bel of mail met Theo Langerak (06 - 52 02 69 11, [email protected]) als je meer informatie over de functie wilt hebben.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met Werving & Selectie op 088 - 66 22 300.

Solliciteer uiterlijk 20 februari 2024 via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat verder belangrijk is

  • Een betrouwbaarheidsonderzoek en eventueel een assessment maken deel uit van de selectieprocedure.
  • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Belader (Maastricht)

Alert HR Solutions, Maastricht, Limburg
€ 14,68 per uur
3 uur geleden
Introduction Werken in de buitenlucht, mega gezellige collega's, uitstekend salaris en werken in dagdienst en op tijd thuis voor het avond eten. Wat wil je nog meer? Je geniet van al deze voordelen als Belader in Maastricht. Benieuwd naar de werkzaamheden? Bekijk dan hier de vacature! What we offer Je verdient €16,53 per uur en in het weekend €24,80 per...
Alert HR Solutions

Personal Assistant to MD/ Office Manager

ONTAPE, Maastricht, Limburg
€ 2.700 - € 3.900 per maand
6 dagen geleden
Wij zijn op zoek naar een veelzijdige Personal assistant to MD / Officemanager voor onze innovatieve opdrachtgever in de medische sector. De organisatie telt ongeveer 12 medewerkers, maar schakelt met circa 300 stakeholders in de sector (professors, ziekenhuizen, onderzoekers en meer). Heb je affiniteit met de medische sector en ben je klaar voor een boeiende uitdaging? Lees dan snel verder!...
ONTAPE

Oncologieverpleegkundige

Maastricht UMC, Maastricht, Limburg
€ 4.631 per maand
3 weken geleden
Vacature Gepubliceerd op 5 februari 2024 Solliciteer tot 19 februari 2024 Afdeling Niet Snijdend Dagcentrum Beroepsgroep Verpleegkundig Vacaturenummer v24.0083 Ja, ik wil deze baan! Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor het verplegen en verzorgen van oncologische en (niet)oncologische patiënten en het begeleiden van diens naasten tijdens hun bezoek aan het niet snijdend dagcentrum. Je draagt zorg voor de...
Maastricht UMC