Medewerker Gegevensbeheer 4

Hogeschool Utrecht


Datum: 1 week geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Salaris: € 3.631,83 per maand
Contract type: Voltijd
Hogeschool Utrecht
Wat ga je doen bij Hogeschool Utrecht

Jij houdt je als medewerker van het Contractbureau bezig met de ondersteuning van processen die dicht op het post-initieel onderwijs zijn georganiseerd zoals het inschrijven van een cursist of het organiseren van een toets. Je werkt in grote mate zelfstandig voor een aantal opleidingen en cursussen. Dit doe je binnen een deskundig team. In nauw contact met het onderwijs zorg jij ervoor dat de dienstverlening richting de cursist optimaal verloopt. Je faciliteert en monitort het proces van aanmelding tot certificering. Eventuele knelpunten signaleer je tijdig en je gaat in gesprek met betrokken collega’s om deze op te lossen. Je bent gedreven om de dienstverlening aan cursisten en het onderwijs te verbeteren.

Hoe zit een werkdag er uit
Het werken binnen ons team is heel afwisselend en hoe je dag eruit ziet hangt in grote mate af van het type opleiding dat je ondersteunt. Een voorbeeld van hoe een werkdag eruit kan zien is:

Het is dinsdag en je werkdag start rond 9 uur bij ons op kantoor op Domstad. Je pakt een lekkere bak koffie of thee en klapt je laptop open. Je werpt een blik op je planning en bereidt je voor op het werkoverleg dat je vandaag hebt met je collega’s van het contractbureau.
Na het werkoverleg handel je alle vragen en ad hoc klusjes af die binnen zijn gekomen via de mail. Ondertussen word je gebeld door de opleiding of een cursist met een vraag of een verzoek. Het is nu inmiddels lunchtijd en de zon schijnt. De werksfeer op het contractbureau is erg gezellig en daar hecht het team ook waarde aan. Tijdens de pauze ga je daarom samen met een aantal collega’s gezellig wandelen en lunchen.
Na de lunch ga je aan de slag met een diploma-uitreiking. Omdat het een grote uitreiking is, heb je tijdens het werkoverleg aan je collega’s gevraagd of iemand nog tijd heeft om je even te helpen. Een van je collega’s helpt je daarom met het uitprinten en voorbereiden van de certificaten. Je vraagt vervolgens aan je collega’s van de opleiding om de certificaten nog even te controleren. Voordat je de uitnodigingen verstuurt, controleer je of de juiste ruimte beschikbaar is en regel je de catering en bloemen.
Aan het einde van de dag neem je nog deel aan een werktafel. We gaan met een ander studievolgsysteem werken en de werktafel brengt in kaart welke impact dit heeft op het inschrijvingsproces. Tot slot handel je nog even wat laatste mailtjes af, je klapt je laptop dicht en gaat naar huis.

Wat bieden wij jou

Behalve een stabiele werkgever met prachtige ambities, bieden wij goede voorwaarden om te komen werken bij de HU:

Wij bieden een arbeidsovereenkomst van een jaar (D4) met een omvang van 0,6 fte.
Afhankelijk van je kennis en vaardigheden zullen je verantwoordelijkheden en takenpakket worden bepaald. Op basis hiervan vindt inschaling plaats in schaal 7 met een maximum salaris van € 3.631,83 bij een voltijd-aanstelling.
Een tegemoetkoming in de eigen bijdrage van de zorgverzekering van € 300,00 bruto per jaar bij een voltijd-aanstelling.
Daarboven ontvang je een vakantietoeslag van 8% en bovendien een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,3%.
Wij bieden je uitstekende studie en ontwikkelingsmogelijkheden.
Bij een fulltime dienstbetrekking bestaat de mogelijkheid tot wel 428 uur verlof per jaar.

Natuurlijk krijg je van ons ook een laptop en een smartphone in bruikleen om locatie-ongebonden te kunnen werken en bieden wij je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de collectieve ziektekostenverzekering, de arbeidsongeschiktheidsverzekering en leuke extra's zoals ons fietsplan, kortingen bij verzekeringen, software en fitness. Samen met de sociale partners streven we naar afspraken die echt werken en uitgaan van goed werkgeverschap en goed werknemerschap.

Jouw profiel
Wij willen natuurlijk graag dat jij bij ons succesvol wordt in jouw nieuwe rol als programmamanager verduurzaming huisvesting. Je herkent jezelf in de drie HU kerncompetenties: initiatief, resultaatgerichtheid en samenwerken. Wij lezen in jouw korte brief graag meer over jouw motivatie. In jouw cv lezen we graag dat jij:

Een relevante afgeronde opleiding op hbo niveau hebt, of aantoonbaar werk- en denkervaring op dit niveau;
aantoonbare ervaring hebt met systemen ( Bijvoorbeeld studievolgsysteem, roostersysteem, inzetplanningssysteem, ervaring met Osiris is een pre;
inzicht hebt in werkprocessen en het continu verbeteren daarvan.

Naast de kennis en ervaring die je in huis hebt, vinden wij het minstens zo belangrijk wie je bent. Als wij met elkaar in gesprek gaan, dan wordt ons uit jouw voorbeelden duidelijk dat jij:

Je bent ondernemend, servicegericht en analytisch;
Je bent communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk);
Je bent een teamplayer die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
Je bent nauwkeurig, leergierig en stressbestendig.

Klantvriendelijkheid en een flexibele werkhouding zijn vanzelfsprekend voor jou. Je denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Je bent in staat om gemakkelijk te schakelen tussen verschillende partijen en denkt mee over hoe wij onze dienstverlening nog verder kunnen ontwikkelen. Je vindt het leuk om deel te nemen aan HU brede projecten en/of activiteiten.

Ontwikkelingsperspectief

Bij Hogeschool Utrecht zijn er heel veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Wij helpen je bij jouw ontwikkeling; of dit nu gaat om kennisuitbreiding, coaching of om de volgende stap in je carrière. Bij ons kun je jezelf blijven ontwikkelen in een uitdagende en maatschappelijk georiënteerde omgeving waarbij plezier centraal staat. Kansen zijn er altijd. Het is aan jou om deze kansen te pakken.

Bij wie kom jij werken

Hogeschool Utrecht. Meer dan 35.000 studenten. Ruim 4.000 medewerkers verspreid over instituten, kenniscentra en diensten. Continue in ontwikkeling. Niet alleen de studenten. Maar de hele organisatie. Met toonaangevend onderwijs. Onderzoek dat oplossingen bedenkt voor maatschappelijke vraagstukken. En al vier keer uitgeroepen tot meest duurzame hogeschool van Nederland. Samen Duurzaam, Samen Digitaal, Samen Gezond en Samen Lerend.

De afdeling Contractbureau binnen de dienst Bedrijfsvoering bestaat uit 20 medewerkers die zich bezighouden met onderwijslogistieke taken voor het cursusonderwijs. Je standplaats is locatie Domstad, daarnaast vraagt het werk soms ook dat je aanwezig bent op Utrecht Science Park.

Solliciteren

Hogeschool Utrecht haalt ontwikkeling en inspiratie uit verscheidenheid aan gender, kleuren en culturen. Iedereen die zich herkent in het profiel en graag deze rol zou komen vervullen, is van harte welkom om uitsluitend online te reageren.

Solliciteren kan direct tot en met 29 november 2023.

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Delilah Grobben, Manager contractbureau, email [email protected] of bel 06 253 09 283
Heb je vragen betreffende de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Jacqueline de Moor, recruiter, via [email protected] of bel 06 143 28 234.

We hebben onze eerste gesprekken gepland op 7 december 2023.

De sollicitatieprocedure is te vinden in de sollicitatiecode op onze site https://www.hu.nl/werkenbij/arbeidsvoorwaarden. Hier is ook een link naar de cao hbo te vinden.

Een referentie, digitale check op diploma en identiteitsbewijs en de aanvraag van een VOG maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

Reageren is mogelijk tot en met 29 november 2023

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Assistent Controller

Walters People, Utrecht, Utrecht
€ 3.500 - € 4.500 per maand
6 dagen geleden
Heb je je HBO afgerond en al enige werkervaring en vindt je het leuk om samen met de controller de business control en financial control taken op te pakken? Schrik je niet van een ad hoc cultuur waar het werk niet stil ligt en je constant aan het leren bent? Vind je het fijn om deels thuis te kunnen werken?...
Walters People

Toezichthouder kinderopvang

BKV, Utrecht, Utrecht
1 week geleden
Spreekt dit jou aan? Ben jij gepassioneerd over het waarborgen van kwaliteit in de kinderopvang en bezit je de kennis en ervaring om als toezichthouder een significante impact te maken? Dan ben jij wellicht degene die wij zoeken. Lees snel verder... Jouw nieuwe baan In deze rol als toezichthouder kinderopvang ben je verantwoordelijk voor het inspecteren van verschillende soorten kinderopvangfaciliteiten....
BKV

Routemaker

SportNetwerk B.V., Utrecht, Utrecht
1 week geleden
Utrecht Beschrijving: KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN? Ter ondersteuning van het wandelevenement de Nacht van de Vluchteling zijn we op zoek naar een Routemaker. OVER DE NACHT VAN DE VLUCHTELING In het weekend van 15-16 juni 2024 organiseert Stichting Vluchteling de vijftiende editie van de Nacht van de Vluchteling; een wandeltocht van 10, 20 of 40 kilometer in tien steden...
SportNetwerk B.V.