Projectmanagementondersteuner Energie

WSP


Datum: 1 week geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Contract type: Voltijd
WSP

Arnhem
  32 - 40 u

  Projectleiders kunnen met en op jou bouwen; letterlijk en figuurlijk. Door jouw bevlogenheid worden engineeringsprojecten efficiënter uitgevoerd. En dát draagt bij aan een versnelling van de energietransitie door WSP.


  Waar ligt jouw focus?

  Energietransitie is een noodzaak en daar wil jij aan bijdragen. Er zijn plannen gemaakt en akkoorden gesloten. Nu is het tijd voor actie: de ontwikkeling, opzet en uitvoering van grootschalige energieprojecten.

  Binnen deze complexe projecten zijn wij - met onze hoofdopdrachtgever TenneT - continu op zoek naar dé optimale samenwerking. In deze alsmaar veranderende omgeving is het belangrijker dan ooit dat er overzicht gecreëerd wordt en de schakels kort blijven. En laat dan nou net jouw specialiteit zijn! Wat jij leuk en uitdagend vindt, is het ondersteunen van een projectteam in alle fases van het project. Dit vraagt flexibiliteit, snel kunnen schakelen en een goede grip op processen behouden en dat is precies waar jij sterk in bent!

  Wij willen de wereld verbeteren, samen met jou. Dat klinkt groot en dat is het ook. Maar het is een ambitie die jij deelt en in deze rol heb je daar invloed op. Wanneer je binnen het team merkt dat iedereen goed met elkaar samenwerkt en zich kan focussen op hun core business, dan is jouw dag geslaagd. Want jij weet, met het ontzorgen van jouw teamleden, kunnen zij in hun kracht staan en bezig zijn met het ontwerpen van onze toekomstige leefomgeving!


  Zo creëer jij de wereld van morgen

  Je ondersteunt het projectteam bij de uitvoering van engineeringsprojecten in de energiesector. Je zorgt voor het opstellen en verzamelen van projectdocumenten, het voorbereiden van interne en externe overleggen, verslaglegging en bewaakt de voortgang van het project. Ook voor het taalkundig controleren van rapporten, kunnen we bij jou terecht. Een zeer afwisselende rol, waarin jij al jouw talenten kwijt kan.

  Je bent graag een belangrijke spil binnen het team. Jij zorgt ervoor dat je vakinhoudelijke collega’s vrijspeelt. Zij kunnen zich richten op de inhoudelijke kwaliteit en jij zorgt ervoor dat alles taalkundig, visueel en organisatorisch optimaal is. Projectleiders kunnen én zullen op jou bouwen. Ze krijgen meer grip op hun projecten, kunnen eerder sturing geven op financieel gebied en zijn beter in staat de opdrachtgevers hierover te informeren. Met als resultaat: een versnelling van de energietransitie vanuit WSP!

  Zo voel jij je helemaal thuis

  Je voelt je thuis in een engineeringomgeving met hoogopgeleide specialisten. De energietransitie vind je boeiend en daar wil jij graag jouw steentje aan bijdragen. Je komt terecht in een enthousiast team van zes projectleiders en een projectmanagementondersteuner (PMO). Je wilt van elkaar leren en samen, in een open sfeer, werken aan uitdagende projecten. Bij voorkeur in een internationale, dynamische en creatieve werkomgeving. En dat is precies wat je krijgt vanaf je eerste dag bij WSP.

  Wij ondersteunen je graag, bijvoorbeeld met persoonlijke begeleiding en door je de ruimte te geven jezelf echt te ontwikkelen. Wanneer het jouw ambitie is om door te groeien naar een projectleidersrol, dan verwezenlijken wij die graag samen met jou.

  Natuurlijk mag je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Dankzij thuiswerken, digitale meetings en de vrijheid om je eigen uren in te delen, stem jij werk en privé optimaal op elkaar af

  Zo zien wij jou

  Jij weet goed overzicht te houden, werkt nauwkeurig en bent organisatorisch sterk. Wanneer collega’s een vraagstuk bij je neerleggen, weten zij dat je dit op een vakkundige manier op zult pakken. Je houdt ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebt een coöperatieve houding, dit maakt werken met jou zo fijn!

  Je vindt het leuk om aan verschillende projecten te werken en beweegt makkelijk in de dynamiek die dat teweegbrengt. Daarnaast ben je:

  • afgestudeerd aan een relevante MBO+/HBO opleiding
  • een paar jaar werkzaam in een soortgelijke rol, bij voorkeur binnen een internationale technische organisatie
  • iemand die niet afwacht, maar er vol voor gaat
  • iemand die zorgt dat alles op tijd plaats zal vinden
  • in staat je goed uit te drukken in woord en schrift, zowel in het Nederlands als in het Engels
  Herken je jezelf? Dan zien wij al een mooie match ontstaan! Val je niet geheel binnen dit profiel en moet je je op sommige punten nog ontwikkelen, maar spreekt deze functie je wel erg aan? Neem dan zeker ook contact op. We kijken graag met jou naar de mogelijkheden!

  Klinkt dit als jouw toekomst?

  Reageer dan eenvoudig met een motivatie en je CV ! Of ken je iemand voor wie deze vacature op het lijf is geschreven? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij.


  Heb je vragen over deze vacature?

  Hoe te solliciteren

  Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

  Plaats een CV

  Vergelijkbare vacatures

  Elektricien

  Aditech B.V., Arnhem, Gelderland
  € 3.020 per maand
  2 dagen geleden
  BedrijfsomschrijvingDe beste werkplek regelen voor vakmensen binnen de elektrotechniek, zoals elektriciens, dat is wat we bij Aditech al bijna 30 jaar lang in heel Nederland doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken met veel bedrijven samen, van lokale ondernemers tot landelijke spelers.Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech....
  Aditech B.V.

  Surveillant tentamens HAN

  Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Arnhem, Gelderland
  € 14,39 per uur
  2 weken geleden
  Draag jij graag bij aan een goed verloop van de tentamens en ben jij flexibel inzetbaar? Wij zoeken voor de HAN in Arnhem en Nijmegen surveillanten voor de vaste pool. SNELLE INFO Locatie: Arnhem en Nijmegen Opleidingsniveau: MBO fte: 0,1-1,0 (wisselend aantal uren) Wat je gaat doen Jij regelt als surveillant een goed verloop van de tentamens bij de Hogeschool...
  Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

  (Kinder)fysiotherapeut

  Klimmendaal, Arnhem, Gelderland
  € 3.270 - € 4.611 per maand
  2 weken geleden
  Over Klimmendaal Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende en leerzame functie in de zorg? Heb je belangstelling voor het werken met kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking en wil je hen op weg helpen? Dan is werken in de revalidatie echt iets voor jou! Bij Klimmendaal hebben 700 revalidatiespecialisten dagelijks de zorg voor onze patiënten. Ieder vanuit...
  Klimmendaal