Chauffeur trailer of bakwagen PARTTIME

Logistic Force


Datum: 1 week geleden
Stad: Roosendaal, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Logistic Force

Op zoek naar een werkgever die jou taal spreekt? Een werkgever die uit eigen praktijkervaring weet hoe het is om op de weg te zijn? Een werkgever die net dat stapje extra kan zetten voor jou als medewerker, en hiermee voor jou het verschil maakt? Welkom bij Logistic Force!


Verdien jij als chauffeur net zo veel persoonlijke aandacht als de vrachtwagen dat van jou krijgt? Bij Logistic Force staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel en geven wij je nét dat beetje extra.


Bij deze vacature geldt na 1040 uur overname door het bedrijf!

WAT GA JE DOEN?

De klanten blij maken, want jij zorgt ervoor dat er altijd genoeg kleding op voorraad is. De kleding wordt met pallets vervoert en zit in dozen. Je lost dus met een pompwagen.

WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

Passie voor je vak, want rijden is fijn! Je hebt liefde voor de weg én voor de wagen waar je in rijdt. Je wordt blij van de klanten die je elke dag weer van hun goederen voorziet. Ook belangrijk: je bent toe aan een bedrijf dat je serieus neemt en je chauffeurstalent op waarde schat. Een bedrijf dat transport 'er niet een beetje bij doet', maar 'geboren' is om te rijden. Net als jij!


  • Dat je een rijbewijs C of CE en bestuurderskaart hebt, liefst zonder kreukels.
  • Affiniteit met transport: Ervaring is fijn, maar geen vereiste bij deze vacature.
  • Enthousiasme: Je rijdt graag en vaak.
  • Je woont in (of vlakbij) Roosendaal.
  • Je spreekt Engels of Nederlands
  • Je bent een topper qua communicatie
  • Je bent een vroege vogel : starten tussen 2:00 en 6:00

HOE WE JE TERUGBETALEN?

Op 1000 en 1 manieren. Bij Logistic Force geloven we in krachtige mensen. Hoe je dat terugziet? Er is persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Om te beginnen met een eerlijk salaris conform de CAO-beroepsgoederenvervoer, logisch. Daarnaast zijn er de 'extraatjes'. We investeren in jouw toekomst. Je zou niet de eerste zijn die via onze eigen Academy extra certificaten haalt of bijvoorbeeld je CE-rijbewijs. Als jij de ambitie hebt helpen wij je op weg naar jouw betere baan!

Iets voor jou? Laten we samen het gaspedaal intrappen!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Hulpkracht

Bouwmaterialenhandel De Schelde B.V., Roosendaal, Noord-Brabant
3 weken geleden
Vacature Hulpkracht Zoek jij een gezellige, afwisselende bijbaan? Ga aan de slag als hulpkracht in onze bouwmarkt. We beloven je een leuke en leerzame tijd met je collega’s! Wat ga je doen? Als Hulpkracht werk je in de bouwmarkt mee aan het vullen en onderhouden van de schappen, help je klanten in de winkel en bedien je de kassa. Jij...
Bouwmaterialenhandel De Schelde B.V.

Operator Roosendaal

UAB Robin Jobs, Roosendaal, Noord-Brabant
4 weken geleden
Pozycja jest otwarta do 4 godzinIlość wolnych stanowisk: 1/2Wynagrodzenie: od 14.56€/h Opis stanowiska Bakkerij Holland to wysoce wydajna i w pełni zautomatyzowana hurtownia pieczywa, która szczyci się silnymi rodzinnymi korzeniami. Dzięki głębokiemu zaangażowaniu w doskonałość, firma wspiera kulturę najwyższego zaangażowania, zapewniając, że każdy aspekt jej działalności jest napędzany pasją i poświęceniem. Nasz partner poszukuje obecnie operatora, który dołączy do jego...
UAB Robin Jobs

Afdelingsmanager

Dirk, Roosendaal, Noord-Brabant
€ 3.879,46 per maand
4 weken geleden
Wat ga je doen Jouw baan als Afdelingsmanager Als Afdelingsmanager ben je samen met de Supermarktmanager verantwoordelijk voor het management van jouw filiaal en geef je coachend leiding aan een van de afdelingen in de winkel (kruidenierswaren, kassa of vers). Je voelt je verantwoordelijk voor de beste winkelbeleving, hoge klanttevredenheid en een gemotiveerd team. Daarnaast speel je handig in op...
Dirk