Baliemedewerker

Fresh Tandartsen


Datum: 1 week geleden
Stad: Breda, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Fresh Tandartsen

Breda

32 uur

Vaste baan


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als baliemedewerker? En heb jij ervaring in de tandheelkunde of in een zorgomgeving? Dat komt goed uit, want wij zoeken voor 4 dagen per week een leuke collega in onze praktijk Gezonde Mooie Tanden in Breda. De werkdagen zijn in overleg.

Je wordt door professionele collega’s ontvangen en zij bieden hulp en ondersteuning als je die nodig hebt. Denk jij patiëntgericht, ben je sociaal en staat voor jou kwaliteit voorop? Dan maken wij heel graag kennis met jou.

We beginnen om 7:45 uur en eindigen om 17:15 uur. Onze patiënten komen vanaf 8:00 uur in de praktijk en de laatste patiënt is om 17:00 uur klaar met zijn of haar behandeling. Als je met de auto komt, kun je gratis voor deur parkeren.

Fresh Service Center

Onderling regelen wij heel veel, maar achter de schermen staat het Fresh Service Center ons ter beschikking. Administratie wordt ons daardoor uit handen genomen en kwaliteit gewaarborgd. En jij hoeft je alleen maar op jouw patiënten te richten.

Fresh Academy

Vanuit goed werkgeverschap stimuleren we de groei van al onze medewerkers. Fresh Academy biedt je de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit meerdere cursussen en opleidingen, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen. Zo bouwen we met elkaar aan een lerende organisatie en een duurzame bedrijfscultuur.

Wat ga je doen?

Je zit aan de balie en bent een van de belangrijkste schakels binnen de praktijk, namelijk tussen tandheelkundig personeel en de patiënten. Goed samenwerken met de rest van het team en hen juist informeren, zijn belangrijke onderdelen van je functie. Je beheert de agenda en hebt telefonisch en per mail contact met onze patiënten. Daarnaast ben je natuurlijk het visitekaartje van de praktijk, aangezien bij binnenkomst jij het eerste aanspreekpunt van de patiënten bent.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een vriendelijke collega met ervaring als baliemedewerker in een zorgomgeving, het is een pré als jij ervaring hebt in de tandheelkunde. Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en kun je je eigen werk maar ook zeker de agenda`s van je collega`s coördineren. Je staat open voor ontwikkeling, stelt patiënten gerust en je hebt inlevingsvermogen

Wat krijg je daarvoor terug?

Een mooi marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel team.

Solliciteren

Sta jij nu helemaal in de startblokken om bij ons aan de slag te gaan?

Solliciteer dan meteen, zodat wij kennis met elkaar kunnen maken! Klik op de sollicitatiebutton of neem contact op met onze recruiter.

Tot snel!


Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je krijgt reactie van ons

Je krijgt van ons binnen 1 werkweek reactie op jouw sollicitatie. We laten jou weten of we je uitnodigen voor een kennismaking of geven je de reden van afwijzing.


Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.


Meeloopmoment

Er zal een meeloopmoment worden ingepland waar je kan meekijken in de praktijk. Zo kunnen we beiden goed inschatten of het de juiste match zal zijn.


Arbeidsovereenkomst

Zijn we beiden even enthousiast? Dan gaan we de gemaakte afspraken op een rijtje zetten en de juiste documenten verzamelen zodat de arbeidsovereenkomst door onze HR-afdeling kan worden opgesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Technology & Real World Data Analyst

Amgen, Breda, Noord-Brabant
€ 80.938 per jaar
3 dagen geleden
Bij Amgen krijg je het gevoel dat je onderdeel uitmaakt van iets dat groter is dan jijzelf. Onze gezamenlijke missie – het helpen van patienten – is voor ons de grootste drijfveer. Dit is een cruciaal onderdeel, waardoor Amgen een van de meest vooruitstrevende biotechnology bedrijven wereldwijd is geworden. We werken samen om doelstellingen te behalen van research tot het...
Amgen

Meeloopstagiair(e) Content Marketing Eatertainment

Young Perfect, Breda, Noord-Brabant
2 weken geleden
Meeloop- stagiair(e) Content Marketing (Eater- tainment) 32-40 uur per week Affiniteit met de foodbranche Functie omschrijving Ben jij een expert op het gebied van social media en word je enthousiast van alle trends rondom food? Ben je op zoek naar een stage waarbij je deze skills in de praktijk kunt brengen? Dat treft! Wij zoeken namelijk een meeloopstagiair(e) voor Eatertainment;...
Young Perfect

Vulploegmedewerker

Aldi, Breda, Noord-Brabant
3 weken geleden
ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om...
Aldi