Administratief Medewerker gezocht!

Continu Professionals


Datum: 1 week geleden
Stad: Oss, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Continu Professionals

Functieomschrijving

Ben jij een communicatief vaardige professional met juridische en/of financiële kennis, en beschik je over organisatorisch talent? Dan is deze boeiende functie bij onze relatie in Oss op jouw lijf geschreven!


De rol van administratief medewerker bij SPIE Nederland in Oss betreft het waarborgen van de goede werking van diverse installaties, systemen en verbindingen voor onze klanten. Denk hierbij aan glasvezelnetwerken, windmolens, sluizen, en meer.

Als administratief medewerker op het NOC ondersteun je de teamleider en ben je verantwoordelijk voor de administratieve, financiële en deels juridische afhandeling van projecten, storingstickets en schadedossiers. Jouw taken omvatten onder andere:

 • Het aanmaken van projecten, servicecontracten en verkoopcontracten op basis van orderintakeformulieren.
 • Het opstellen van facturatieregels, invoeren van budgetten, factureren van projecten/incidenten en voorbereiden van financiële statussen voor maandelijkse besprekingen.
 • Voorbereiden en afhandelen van schadedossiers, beantwoorden van vragen aan schadeveroorzakers, verzekeraars of expertisebureaus, en het bewaken van overdues.

Functie-eisen

Om impact te hebben in deze rol is flexibiliteit vereist, naast juridische en/of financiële kennis. Daarnaast:

 • Minimaal MBO-4 of HBO denkniveau.
 • Specifieke technische kennis is een pre, maar geen vereiste.
 • Goed in prioriteiten stellen en procesmatig werken.
 • Vloeiend Nederlands spreken met een zeer klantvriendelijke houding.
 • Handigheid met verschillende Microsoft 365-systemen.

Arbeidsvoorwaarden

Je kan rekenen op:

 • Een prettige werkomgeving met fijne collega's
 • 13 atv dagen volgens kleinmetaal cao
 • reiskostenvergoeding €0,21 per km
 • Een jaarcontract, daarna treed je vast in dienst bij onze opdrachtgever
 • Wij denken mee in jouw ontwikkeling en opleiding

Info over het bedrijf

Onze relatie, een landelijke aannemer met een kantoor in Oss, heerst een dynamische sfeer en werken ambitieuze professionals, onder andere in ondergrondse infra en glasvezel. In een ambitieuze omgeving zetten zij zich in om samen met klanten mooie projecten neer te zetten!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Huishoudelijke hulp in Oss Schoonmaken bij mensen thuis

Actief zorg, Oss, Noord-Brabant
€ 16,01 per uur
2 dagen geleden
Functieomschrijving Jouw nieuwe baan - Dit ga je doen Vind jij het leuk om schoon te maken en tegelijk iets voor een ander te betekenen? Dan is het werken als huishoudelijke hulp in Oss iets voor jou. Terwijl je zorgt dat iemand een schoon huis heeft, heb je ook aandacht voor de mensen waar je werkt. Daarnaast werk je altijd...
Actief zorg

Restaurant medewerker

PLUS, Oss, Noord-Brabant
€ 1.575 - € 1.725,97 per maand
2 dagen geleden
PLUS distributiecentrum Oss Plaats: Oss Type baan: Parttime Uren: 30 uur Wat ga je doen? Stap in de wereld van goed eten en gezelligheid als nieuwe restaurantmedewerker voor Vitam, bij het distributiecentrum in Oss. Hier word jij de culinaire held van een divers publiek, waarbij je elke dag een wereldreis maakt in de keuken. Wat ga je doen? Als restaurantmedewerker...
PLUS

202233 - Begeleider niveau 5

UniK B.V., Oss, Noord-Brabant
1 maand geleden
“Het samen met gezinnen kijken waar hun krachten liggen, naar wat er speelt in hun leven en waar extra aandacht aangegeven moet worden om tot gewenste veranderingen te komen. Dit is de uitdaging die ik iedere keer weer in mijn werk vind.” (Ambulant begeleider bij Unik) Begeleider niveau 5 in Oss Op dit moment zoeken wij een begeleider niveau 5...
UniK B.V.