Routemaker

SportNetwerk B.V.


Datum: 1 week geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Contract type: Voltijd
SportNetwerk B.V.

Utrecht

Beschrijving:

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Ter ondersteuning van het wandelevenement de Nacht van de Vluchteling zijn we op zoek naar een Routemaker.

OVER DE NACHT VAN DE VLUCHTELING

In het weekend van 15-16 juni 2024 organiseert Stichting Vluchteling de vijftiende editie van de Nacht van de Vluchteling; een wandeltocht van 10, 20 of 40 kilometer in tien steden waarbij deelnemers aandacht vragen voor mensen op de vlucht en geld ophalen voor noodhulp wereldwijd.

De Nacht van de Vluchteling wordt georganiseerd in tien steden; de 10 en 20 kilometer routes starten en finishen zaterdagavond op dezelfde locatie. Bij de 40 kilometer route starten de deelnemers om middernacht en finishen zondagochtend in een andere stad/locatie. Iedere stad heeft een eigen Routemanager die verantwoordelijk is voor de organisatie van de routes.

We zijn op zoek naar een Routemaker die ons Routeteam komt versterken. Het Routeteam is verantwoordelijk voor het uitstippelen en uitzetten van de routes en bestaat uit o.a. kop – en staartlopers en mensen die de routeborden en pijlen ophangen en er weer afhalen. Als Routemaker bedenk je leuke en mooie routes voor de deelnemers. Je controleert de volledige route ook fysiek: zo check je de haalbaarheid en de knelpunten van de route en kun je goed inschatten of deze geschikt is voor onze deelnemers. Samen met de Routemanager bepaal je de rustlocaties. Ook geef je ons advies over wat wij moeten inzetten op de route om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen.

WAT HEBBEN WIJ NODIG?

  • We zijn specifiek op zoek naar een Routemaker die bekend is met de omgeving Amsterdam en Utrecht.
  • Onze deelnemers geven we de routes graag mee in een GPX, Google Maps en via een uitgeschreven route. Ervaring hiermee is een pre.
  • Enige flexibiliteit als de route aangepast moet worden aan de hand van de vergunningsaanvraag.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

  • Naast het bijdragen aan een fantastisch evenement met hele dankbare deelnemers, een heel gezellig en gemotiveerd team dat altijd bereid is om jouw vragen te beantwoorden of om mee te sparren.
  • Een vergoeding is bespreekbaar in overleg.

Wil je meer informatie of heb je interesse? Neem dan contact op via [email protected].

Gegevens:

Locatie: Utrecht

Functie groep: Evenementen

Type: voluntaryJob

Specialiteit: Eventmanagement

Ref nr: 132244

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Persoonlijk begeleider Odijk

Humanitas DMH, Utrecht, Utrecht
€ 3.861 per maand
17 uur geleden
Omgeving Utrecht Odijk 28 - 32 uur per week Zie jij uitdaging in het begeleiden en behandelen van onze bewoners met een licht verstandelijke beperking en deins jij niet terug voor bijkomende multi-problematiek? Dan ben jij onze nieuwe collega! Samen met jou kijken we hoe wij jouw talenten in kunnen zetten. Je krijgt van ons het vertrouwen en alle vrijheid...
Humanitas DMH

Logistiek medewerker

Tempo-Team, Utrecht, Utrecht
€ 2.800 per maand
2 dagen geleden
Functieomschrijving Bleep! Bleep! Wil jij lekker orderpicken? Blijf dan hangen! Vaste werktijden, geen nacht- of weekendshift en elke dag samen lunch. Een gezellig bedrijf waar werknemers lang blijven. Samen met 7 collega's run jij het magazijn. Bij dit bedrijf ga jij het zeker naar je zin hebben! #mkb #werkplezier #uitzendkracht #flex Wat bieden wij jou €2200-€2900 Doorgroeien tot teamleider Gratis...
Tempo-Team

Managementassistent

Universiteit Utrecht, Utrecht, Utrecht
€ 2.693 - € 3.636 per maand
1 week geleden
Als managementassistent run je samen met drie collega’s het secretariaat en zijn jullie samen het visitekaartje van de directie Information and Technology Services (ITS). Jij verzorgt vanuit het team de ondersteuning van één clusterhoofd en aan aantal afdelingshoofden. In deze dynamische functie ben je in staat het hoofd koel te houden op drukke momenten en dankzij jou is altijd alles...
Universiteit Utrecht