Traineeship Duurzaamheid en Milieu

Xstate


Datum: 1 week geleden
Stad: Maastricht, Limburg
Salaris: € 2.550 - € 3.000 per maand
Contract type: Voltijd
Xstate

Start je carrière met ons Traineeship Duurzaamheid en Milieu in de Regio Maastericht bij Xstate in samenwerking met de Bestuursacademie Nederland.

Zet de eerste stap in jouw duurzame carrière met ons Traineeship Duurzaamheid en Milieu! Ben jij een gedreven starter die impact wil hebben? Verken jouw mogelijkheden en lever een bijdrage aan projecten die steden transformeren. Sluit je aan bij ons team en bouw mee aan een groene en duurzame toekomst!

Wat ga je doen tijdens het Traineeship Duurzaamheid en Milieu in de Regio Maastricht?

Tijdens dit exclusief tweejarig (betaalde!) traineeship word je op verschillende vlakken uitgedaagd:

Vakinhoudelijke opleiding: Duik iedere maand in de nieuwste ontwikkelingen met vakdocenten rechtstreeks uit het werkveld van de Bestuursacademie Nederland. Verken onderwerpen zoals circulaire economie, energietransitie, ruimtelijke ordening, Smart Cities, de Omgevingswet en de Sustainable Development Goals (SDG’s).

Uitdagende projecten: Niet achterover leunen, maar meteen in de actie! Als jong talent ga je hands-on aan de slag met uitdagende projecten bij toonaangevende opdrachtgevers. Dit is jouw kans om vraagstukken over duurzaamheid en ruimtelijke ordening aan te pakken. Benieuwd naar waar onze talenten mee bezig zijn? Lees hier dan meer over in de blogs.

Online Academy: Duik in de Online Academy, waar 24/7 meer dan 350 cursussen op je wachten. Ontwikkel je persoonlijkheid met onderwerpen als persoonlijke kracht, effectief communiceren, Agile, Scrum, Lean Six Sigma, timemanagement en persoonlijke effectiviteit.

Persoonlijk ontwikkelprogramma: Onder de vleugels van een persoonlijke Talent Coach bewandel je jouw eigen ontwikkelingspad. Ontdek jouw sterke punten en ontwikkel je in de eerste stappen als een young professional.

Yara – Trainee Duurzame Ontwikkeling: Daarom was een traineeship eigenlijk de meest logische keuze om tegelijkertijd werkervaring op te doen en mijn kennis over duurzaamheid te vergroten.”

Wat krijg je van ons tijdens het Traineeship Duurzaamheid en Milieu in de Regio Maastricht?

 • Direct een vast contract, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over de toekomst!;
 • Uitdagende baan van 36 uur per week met een volwaardig salaris van €2550 – €3000;
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
 • Reiskosten/thuiswerkvergoeding;
 • Pensioen, alvast fijn voor later;
 • E-learning programma’s ‘Hoe werkt de gemeente’, ‘AWB’ en het ‘Omgevingsrecht’;
 • Toffe opdrachten bij bijvoorbeeld gemeenten, omgevingsdiensten, energiemaatschappijen, provincies en waterschappen;
 • 2-daagse kick-off zodat jij jouw collega trainees goed leert kennen;
 • Leuke Xstate feestjes en uitjes met de XstateClub.

Saabriin – Trainee Duurzame Ontwikkeling: “Het traineeship Duurzame Ontwikkeling geeft je de kans om je te ontwikkelen in gebieden die volop in beweging zijn. Duurzaamheid, ruimtelijke ordening, energietransitie etc. zijn actuele onderwerpen en ze zijn volop in het nieuws. Bovendien bouw je relaties en netwerken op met verschillende mensen. En last but not least, is het super gezellig!”

Wat vragen wij van jou?

Jij weet als geen ander mensen te overtuigen en mee te nemen in jouw plannen. Je bent enthousiast, communicatief vaardig en wilt een bijdrage leveren om Nederland een stukje duurzamer te maken. Verder heb je:

 • Een relevante afgeronde hbo- of wo- opleiding op het gebied van Duurzaamheid of Milieu
 • Affiniteit met de (semi-)overheid en met duurzaamheid.

Over Xstate

Terwijl we voor grote maatschappelijke uitdagingen staan, kijken wij vol vertrouwen naar de toekomst. Wij geloven in de mogelijkheid van voortdurende versnelling en verandering, zolang dit gebeurt in samenwerking met de juiste mensen. Onze missie is het koppelen van het meest veelbelovende jonge talent aan het publieke domein.

Met een team van ongeveer 125 individuen vergroten we gestaag onze impact in de publieke sector, en dit is waar we het voor doen. Dag in, dag uit. Trots, vertrouwen en gedrevenheid vormen de pijlers van onze organisatiecultuur. Dat is wie wij zijn!


Locatie: Maastricht Niveau: HBO, WO Uur: 32-40 Salaris: €2550 - €3000

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Interieur verzorg(st)er

’t Zusje Maastricht, Maastricht, Limburg
3 dagen geleden
Wat ga je doen? Mensen verrassen en verwennen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving. En dat betekent dat alles moet kloppen. We zijn niet alleen smaakvol in onze gerechten, maar ook in de manier waarop we ons restaurant gezellig en netjes houden. En daar hebben...
’t Zusje Maastricht

Schilder

Faber, Maastricht, Limburg
€ 2.870 per maand
2 weken geleden
Wat jij doet Wil jij als ervaren schilder een uitdagende baan bij een betrouwbare werkgever? Als schilder ben jij verantwoordelijk voor het schilderen van diverse gebouwen, zoals woningen, appartementen, scholen en kantoren. Met passie voor je vak vind je voldoening in het tonen van je schilderkwaliteiten op verschillende projecten. Samen met je collega's zorg je voor vakwerk en ben je...
Faber

Medior AML Analist

DPA Professionals, Maastricht, Limburg
€ 3.500 - € 4.500 per maand
2 weken geleden
Wat je gaat doen: Als Medior AML Analist analyseer je mogelijk verdachte transacties binnen een grote organisatie. Grote bedrijven zoals trustkantoren, organisaties die actief zijn in de crypto of je gaat je verdiepen in de complexe materie welke te maken heeft met sancties. Jij gaat je bezighouden met de meest complexe casussen. Je krijgt energie van het onderzoeken, analyseren en...
DPA Professionals