Onderhoudscoördinator

Esler


Datum: 1 week geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Salaris: € 3.500 - € 5.700 per maand
Contract type: Voltijd
Esler

Voor onze spoorse aannemer is Esler opzoek naar een onderhoudscoördinator. Als onderhoudscoördinator ben je het aanspreekpunt als het gaat om processen. Storingen in de uitvoering zo goed mogelijk analyseren zodat herhaling voorkomen kan worden. Hierbij toets je de financiële, kwalitatieve en procesmatige maatstaven. Kortom een diverse functie waar je kijkt naar de toekomst!


Als onderhoudscoördinator ben jij samen met jouw team verantwoordelijk voor het beheer van twee spoorgebieden. Daarnaast heb je de volgende taken:

 • je stelt preventieve onderhoudsschema's op en bepaald de te nemen maatregelen;
 • je onderzoekt modificatievoorstellen en bespreekt deze met de klant;
 • je doet mogelijke voorstellen voor vernieuwingen;
 • je bewaakt continu de contractuele prestaties van onze opdrachtgever en doet mogelijke voorstellen voor vernieuwingen binnen dit traject.

Als onderhoudscoördinator beschik je:

 • minimaal over een afgeronde hbo opleiding in richting van technische bedrijfskundig, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, civiele techniek of dergelijke;
 • over minimaal drie jaar ervaring als maintenance engineer, onderhoudscoördinator, onderhoudsengineer of dergelijke;
 • ervaring met Maximo (pre).

De gewenste startdatum van de werkzaamheden is zo snel mogelijk. Wij bieden je de volgende arbeidsvoorwaarden op basis van een 40-urige werkweek:

 • salarisindicatie: € 3.500,- tot € 5.700,- bruto per maand;
 • 25 vakantiedagen & 8 roostervrijedagen;
 • hybride werken;
 • vitaliteitsvergoeding;
 • mogelijkheid voor het volgen van training en opleidingen;
 • reiskostenvergoeding of een lease auto.

Als Nederlands eerste duurzaam detacheerder voert Esler een actief 'sustainability program'. Dit betekent dat wij voor en met jou nadenken over jouw ambities, jouw vitaliteit, jouw welzijn en jouw ontwikkeling. Oftewel, wij staan voor jouw duurzame inzetbaarheid!


Onze opdrachtgever bouwt aan de beschikbaarheid van de Nederlandse infrastructuur. Van oorsprong zijn zij gespecialiseerd in bouw en onderhoud van het spoor. In de laatste jaren hebben zij daarnaast veel andere activiteiten op infrastructureel gebied ontwikkeld. Denk hierbij aan onderhoud en renovatie van sluizen, tunnels, bruggen, waterkeringen en meer. Het onderhouden van industrieel spoor behoort ook tot de expertises. Voor alle markten geldt dat innovatie een belangrijke drijfveer is. Zij bouwen op diepgaande expertise en grote ervaring en zijn altijd op zoek naar vernieuwing.


Ben je geïnteresseerd in deze functie en denk je te voldoen aan het profiel? Reageer dan door te solliciteren op de vacature via onze website.

Over Esler:

Esler is een jonge en ambitieuze onderneming met mensen die beschikken over de juiste mix van vakkennis, ervaring en persoonlijke vaardigheden. We stellen mensen centraal en hebben daarnaast een passie voor techniek. Een belangrijk kenmerk van Esler is onze hoge kwaliteitsstandaard, niet voor niets zijn we NEN 4400 en VCU gecertificeerd. Kwaliteit is voor ons een begrip, wat je zal opvallen vanaf de eerste kennismaking.


Neem voor meer informatie contact op met Rutger Zuurbier, bereikbaar op telefoonnummer 023-3040010

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Legal Counsel, Regulatory & Financial Crime

Booking.Com, Amsterdam, Noord-Holland
2 uur geleden
Booking.com’s Regulatory and Financial Crime Risk Management (FCRM) Program consists of two functions - a core legal component and a program and project management team. Together, the Program is responsible for preventing, and detecting the broad range of emerging regulatory, sanctions and trade, economic, and financial crime risks attendant to our business. This Regulatory and FCRM legal role is accountable...
Booking.Com

Analytical translator / Business Analist BI

Vesteda, Amsterdam, Noord-Holland
€ 3.979 per maand
1 dag geleden
Over de functie Voor ons hoofdkantoor zijn wij op zoek naar een: Business Analist (1fte) Als Business Analist BI maak je de vertaalslag van business wensen naar werkbare, efficiënte oplossingen. Hierbij wordt verwacht dat je proactief zoekt naar best practices en innovatieve oplossingen in de Data- en IT-wereld. De business analist is de spin in het web, kent de werkwijze...
Vesteda

Meewerkstage Communicatiemedewerker bij team Duurzaamheid directie Communicatie voor derdejaars HBO/WO-student

Gemeente Amsterdam, Amsterdam, Noord-Holland
2 dagen geleden
Uren per week 32-36 uur Plaatsingdatum 27-11-2023 Vacaturenummer CA10036866 Aantal stageplekken 1 Werk- en denkniveau HBO Salarisniveau € 199,- tot € 972,- Sluitingsdatum 31-12-2023 Aantal fte Type stage Meewerkopdracht Derdejaars HBO/WO-student(e) Communicatie, media, journalistiek? Geef jouw Meewerkopdracht zelf vorm. Jouw stagebegeleider staat de gehele stageperiode voor jou klaar. Deel jouw frisse kijk op je vakgebied met de gemeente Amsterdam. De...
Gemeente Amsterdam