Receptiemedewerker onderwijs

Uitzendbureau 65plus


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Uitzendbureau 65plus

Aan het werk als receptionist in het onderwijs in Den Haag? Het kan via 65plus!

Sta je in jouw omgeving bekend om jouw gastvrijheid, word je enthousiast als je iemand echt verder hebt kunnen helpen en wil je als AOW-gerechtigde betaald bezig blijven in de omgeving van Den Haag? Dan ben jij de receptionist die 65plus zoekt. Binnen de functie receptionist komen deze kwaliteiten namelijk goed van pas. Je kan met jouw senioriteit bovendien het verschil maken! Door jouw kennis en ervaring ben je een vertrouwd aanspreekpunt voor de leerlingen, collega’s en andere relaties.


Wat je gaat doen

Net als ieder bedrijf, beschikt iedere onderwijsinstelling over één of meerdere receptionisten. Deze zorgt ervoor dat gasten verwelkomd worden en telefoontjes en mails beantwoord en opgevolgd. Je gaat onder andere aan de slag met:

 • Het aannemen van binnenkomende telefoongesprekken en deze beantwoorden en eventueel doorverbinden;
 • Het ontvangen van klanten, docenten en gasten aan de receptie en deze begeleiden naar hun afspraak;
 • Het uitvoeren van diverse administratieve zaken. Je houdt de absentielijsten bij en je verzorgt het agendabeheer.

Wat wij vragen

 • Je hebt minimaal een mbo denk- en werkniveau;
 • Je bent woonachtig in regio Den Haag;
 • Je hebt aantoonbare ervaring als receptionist of een vergelijkbare functie;
 • Je bent flexibel inzetbaar, voor minimaal 16 uur per week;
 • Je hebt kennis van het MS Office pakket (zoals Word en Excel);
 • Je hebt een representatief voorkomen;
 • Je hebt een servicegerichte instelling en een klantvriendelijke houding;
 • Je beheerst de Nederlandse uitstekend (andere talen zijn een pré).

Solliciteer nú als receptionist in het onderwijs

Kan je niet wachten om al jouw kennis en ervaring in te zetten in de functie als receptionist en het verschil te maken? Wanneer je daarnaast voldoet aan het functieprofiel, nodigen we je graag uit te solliciteren. Klik op de ‘solliciteer button’ en volg de verdere instructies. Wanneer jouw profiel en arbeidswensen aansluiten op de vacature en eisen van onze opdrachtgever, nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op. Heb je nog vragen over werken via 65plus? Bekijk dan zeker onze veelgestelde vragen (FAQ).


Nieuwsgierig naar onze andere functies?

Wil je graag aan de slag, maar zoek je net een andere functie? Wij hebben diverse (soortgelijke) vacatures. Bekijk onze actuele vacatures in de sectoren Onderwijs, Transport, Vervoer & Logistiek, Facility, Hospitality & Office of ga naar onze Professional pagina voor HBO/WO vacatures. Geen vacature gevonden maar wel interesse in doorwerken na de AOW-gerechtigde leeftijd? Schrijf je dan vrijblijvend in.


Wekelijks op de hoogte blijven van vacatures en informatie over doorwerken na de AOW-gerechtigde leeftijd? Volg ons dan op Facebook en Linkedin.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Afstudeerstage ICT/ Gegevensuitwisseling

Logius (Ministerie van BZK), Den Haag, Zuid-Holland
3 uur geleden
Functieomschrijving Ben jij laatstejaars student in de richting van it met interesse in digitale gegevensuitwisseling? Stuur ons jouw onderzoeksidee en wie weet kunnen wij je begeleiden! Functieomschrijving Samen zijn we verantwoordelijk voor een aantal digitale gegevensuitwisselingssystemen. Je komt stage lopen in team Voltron waar we doorontwikkelen aan backend applicaties, programmeren, handmatig of geautomatiseerd testen, release(s) voorbereiden en uitrollen, en draaiend...
Logius (Ministerie van BZK)

Junior Inkoopadviseur Yacht | vaste baan in regio Den Haag

Yacht, Den Haag, Zuid-Holland
€ 3.200 per maand
11 uur geleden
Bedrijfsomschrijving Yacht is al meer dan 20 jaar een toonaangevend detacheringsbureau voor hoogopgeleide professionals. De wereld verandert in rap tempo. De arbeidsmarkt stelt steeds weer nieuwe eisen aan professionals. Yacht weet als geen ander hoe de arbeidsmarkt zich ontwikkelt. En zorgt ervoor dat je op deze veranderingen bent voorbereid. Nu en in de toekomst. We helpen je te blijven ontwikkelen...
Yacht

Junior Projectmanager Gebiedsontwikkeling

EIFFEL, Den Haag, Zuid-Holland
1 dag geleden
EIFFEL Projects is op zoek naar een Junior Projectmanager Gebiedsontwikkeling die zich wil inzetten voor duurzame gebiedsontwikkeling en wil bijdragen aan het oplossen van woningtekorten. Als Junior Projectmanager Gebiedsontwikkeling draag jij bij aan complexe vraagstukken met oog voor de omgeving en de belangen van alle betrokken partijen. WAT GA JE DOEN Als Junior Projectmanager Gebiedsontwikkeling werk je aan diverse interim-opdrachten...
EIFFEL