Horecamedewerker Shell Café

Shell


Datum: 1 week geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Salaris: € 14,75 per uur
Contract type: Voltijd
Shell
Locatie: SHELL STATION DE SCHAARS - ARNHEM Functie: Horecamedewerker Shell Café Uren per week: 28 - 34 Vacature sinds: 20 November 2023 Vacature nr: 17062

De ideale baan – werken bij Shell Café. Horeca medewerker met ervaring, doorgroeimogelijkheden naar assistent bakery-manager !

Uren in overleg mogelijk vanaf 28 tot max. 38 uur per week

Lekker aan de slag bij een Shell Café. Je werkt in een gezellig team en een prachtige winkel die gevestigd is op Shell-station De Schaars, Rijksweg A12/A50 in Arnhem (na de afslag Arnhem-Noord). Je geniet ervan om je gasten blij te maken met een lekkere kop koffie, thee, een broodje of een warme snack. Door snel en netjes te werken, en de mooiste Shell Café koffies mee te geven, gaan ze blij weer op pad en komen ze terug!

Iedereen die bij Shell binnenkomt is de belangrijkste gast. Of ze nu alleen een snel kopje koffie halen of iets lekkers voor het hele gezin, de ervaring bepaalt of ze met een glimlach op hun gezicht verder reizen. En dat is precies waar jij en collega's in beeld komen.

Even opladen of bijtanken, dat is wat honderden gasten ieder uur doen bij Shell. En wat wij ze bieden is een topervaring. Ons Shell Café is een nieuw foodservice on the go concept en het beste wat de markt te bieden heeft. Bij ons ligt de lat hoog, en dat merk je zodra je binnenkomt.

Als jij een leuke baan als horecamedewerker zoekt, dan is het Shell Café bij Shell De Schaars een hele goede keuze. Krijg je al trek om lekker bij ons aan de slag te gaan?

Wie ben je

 • Een vriendelijk gezicht, als jij 'goedemorgen', 'goedemiddag' of goedenavond' zegt, voelt jouw gast zich welkom. Je bent een echte horecamedewerker, gastheer/gastvrouw én verkoper.
 • Gastvrijheid geweldige koffie en een lekker broodje dat is wat jij je gasten biedt. Als Shell Café horecamedewerk(st)er maak jij met een glimlach koffie waar mensen voor omrijden en waar ze voor terugkomen. Of het nu een espresso, een cappuccino of een latte macchiato is, jouw koffie maakt je gasten gelukkig.
 • Meesterlijke koffie, en voor een broodje of iets anders draai je je hand niet om.
 • Je werkt 'by the book' - netjes, schoon en precies.
 • Je voelt aan wat je gast wil, doet lekkere suggesties en bent aardig voor je gasten.
 • Je bent een fijne collega die graag in een team werkt, je bent bereid trainingen te volgen en door te groeien in jouw functie naar Assistent Bakery manager

Wat doe je

 • Gastvrijheid bij Shell Café betekent dat jouw gasten blijer vertrekken dan ze binnenkwamen. En jij en collega's zorgen daarvoor, jullie maken het verschil.
 • Druk druk, gezellig druk. Houd er maar rekening mee dat het druk is, soms heel druk. En ook dan ben jij vriendelijk, vrolijk, precies en snel.
 • Je voelt aan dat sommige gasten zo snel mogelijk verder willen, en dat andere gasten iets meer tijd nemen. Jij zorgt ervoor dat iedereen zich op haar of zijn gemak voelt.
 • Twee cappuccino's en een dubbele espresso en doe er nog maar een lekkere gevulde koek er bij… komt voor elkaar, met een glimlach zorg je ervoor dat de bestelling snel klaar is.
 • Shell Café heeft ruime openingstijden, wij staan klaar als de rest van Nederland gaat rijden. Dat betekent dat jij als Shell Café horecamedewerker ook 's avonds en in het weekend kan werken. Wij zijn 7 dagen in de week open, van 06:00 tot 21:00.
 • Ervaring in de horeca ? Dat is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Belangrijk is dat je het leuk vindt om met eten, drinken en gasten bezig te zijn.
 • We vinden het belangrijk dat je goed Nederlands spreekt. Engels is heel handig, want je hebt regelmatig met internationale gasten te maken.

Jouw baan bij een Shell Café

 • Je kunt parttime bij ons werken als horecamedewerker, maar ook fulltime! Uren zijn in overleg mogelijk van 28 tot 38 uur per week
 • Werken naast je opleiding of je gezin? Dat kan bij ons, we bieden je flexibele werktijden.
 • We vinden opleiding en training belangrijk. Bij ons leer je in de praktijk, online en klassikaal. Zo ontwikkel je je tot een echte prof. Op het programma staan onderwerpen als gastvrijheid, commerciële vaardigheden en persoonlijk leiderschap.
 • Doorgroeien en een vast contract: als je de smaak te pakken hebt, kijken we samen naar jouw toekomstplannen en bieden je de ruimte die past bij jouw mogelijkheden en ambitie.
 • Een salaris van ongeveer (vanaf 01-01-2024) €14,75 bruto per uur (excl. reiskosten en vakantiegeld). Na doorgroei € 15,35 - € 15,89 per uur

Het station

 • Shell-station De Schaars is een drukbezocht Rijkswegstation met het nieuwe concept Shell Café.
 • In het Shell Café werken gemiddeld 25 collega's. Tijdens een dienst/shift sta je meestal met 4-8 collega's
 • Met het openbaar vervoer of fiets/scooter zijn we niet bereikbaar, een eigen auto is noodzakelijk.

Geïnteresseerd geworden in de functie Horecamedewerker Shell Café? Klik dan op onderstaande sollicitatie button en krijg binnen 24 uur reactie

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Ondersteuner Onderwijsinnovatie met technologie

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Arnhem, Gelderland
€ 3.091,78 per maand
1 week geleden
Ben jij iemand die gepassioneerd is over onderwijs, (technologische) innovatie en communicatie? Heb je ervaring met online communicatie en social media? Zit ondersteunen en dienstverlenen in je genen? Dan is dit de baan voor jou! SNELLE INFO Locatie: Arnhem Opleidingsniveau: HBO fte: 0,6 - 0,8 fte Het team Ondersteuning Onderwijs, Onderzoek en Innovatie begeleidt trajecten waarin onderwijsinnovatie en -verbetering centraal...
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Regio receptionist Apeldoorn/Arnhem/Oosterbeek

Embrace hospitality services, Arnhem, Gelderland
€ 12 - € 13,68 per uur
1 week geleden
Word jij het vriendelijke gezicht bij recepties in regio Apeldoorn/Arnhem/Oosterbeek? Als receptionist maak je medewerkers en bezoekers blij met de best mogelijke service. Functieomschrijving Als regio receptionist heb je een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is. Je werkt namelijk bij verschillende opdrachtgevers in Apeldoorn/Arnhem/Oosterbeek. De ene keer is dit in een zakelijke omgeving in het centrum van Apeldoorn en...
Embrace hospitality services

Bijbaan schoonmaak medewerker

Asito, Arnhem, Gelderland
€ 12,58 - € 14,35 per uur
2 weken geleden
In deze functie ga je als schoonmaak medewerker aan de slag bij een kantoor aan de Nieuwe Stationsstraat in Arnhem. Hier ben je samen met collega's verantwoordelijk voor het schoonhouden van het kantoor, bureaus afnemen, prullenbakken legen en het sanitair. We bieden je een contract van 8 uur per week waarbij je op maandag tot en met vrijdag kan werken...
Asito