Business controller Bouwkunde

TU Delft


Datum: 1 week geleden
Stad: Delft, Zuid-Holland
Salaris: € 4.332 - € 5.929 per maand
Contract type: Voltijd
TU Delft

Functieomschrijving

Je bent dé financieel adviseur voor meerdere afdelingen binnen de faculteit Bouwkunde. Welke afdelingen dat precies zijn? Dat bepalen we graag in onderling overleg, en kijkend naar jouw wensen en achtergrond. Wat vaststaat is dat je gevraagd en ongevraagd de afdelingsvoorzitters en de afdelingssecretarissen adviseert over financiële zaken rondom onderwijs, onderzoek en algemene bedrijfsvoering.

Op financieel gebied overzie jij de gehele faculteit. Zo adviseer je net zo makkelijk over de benodigde financiën voor strategische voorstellen zoals het starten van een nieuwe opleiding als over kleinere materiaalbudgetten. Steeds leg je in heldere taal uit hoe de zaken er financieel voor staan en wat de impact is van bepaalde beslissingen. Je laat zien waar de afdelingen en faculteit budgettair gezien staan en maakt de financiële vertaalslag van de toekomstwensen. Zo speel je een belangrijke rol in de strategie- en beleidsontwikkeling van de individuele afdelingen en de faculteit als geheel.

Natuurlijk werk je niet alleen. Je trekt samen op met een collega-businesscontroller, twee projectcontrollers die zich met name richten op de financiën voor wetenschappelijk onderzoek, een financial controller en een finance-manager. Vanuit dit team denk je ook mee over overkoepelende financiële projecten die de hele TU Delft raken. Zo kun je bijvoorbeeld deel uitmaken van een werkgroep die zich buigt over de inrichting van een nieuw financieel systeem.

Extra boeiend aan deze rol op het snijvlak van onderzoeks- en onderwijswerkzaamheden en financiën? Jij zorgt dat je faculteit, op basis van begrijpelijke financiële analyses en adviezen, de juiste beleidskeuzes maakt. Zo draag je bij aan wetenschappelijk relevant onderwijs en onderzoek.

Functie-eisen

 • Je hebt een hbo- of wo-diploma, bij voorkeur in bedrijfseconomie, of een master of science in controlling.
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als businesscontroller.
 • Je voelt goed aan hoe je financieel complexe zaken op de juiste manier kunt uitleggen en past daarbij je manier van communiceren aan je gesprekspartner aan.
 • Je werkt graag en goed samen, en leg makkelijk nieuwe verbindingen met en tussen mensen.
 • Je snapt de financiële verbanden in een grote en complexe organisatie.
 • Je hebt een constructief-kritische en oplossingsgerichte instelling.
 • Je communiceert helder in het Nederlands en het Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
 • Een functieomvang van 32-38 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 11 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €4.332,- en een maximum van €5.929,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

TU Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Universiteitsdienst - Finance

De ambitie van de TU Delft vraagt om investeringen in onderzoek, techniek, en onderwijs, en dat zegt direct alles over het belang van Finance. Wij adviseren het College van Bestuur, de faculteiten en diensten over financiële vraagstukken op het gebied van business control, procurement, treasury management, fiscaliteiten en verzekeringen. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de planning- en controlcyclus en de gehele financiële administratie. Dit alles is onmisbaar voor de TU Delft om hun ambities waar te maken. Je bent van harte uitgenodigd om hiervan deel uit te maken.

Additionele informatie

Wil je meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Corrine de Vries-Posthoorn, finance manager, via 06 - 24 86 15 27 of [email protected].

Sollicitatieprocedure

5Ben jij onze nieuwe businesscontroller? Upload uiterlijk 5 december 2023 jouw motivatie en CV door gebruik te maken van het sollicitatieformulier. Je kunt je sollicitatie richten aan Corrine de Vries-Posthoorn.

 • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
 • Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

FACULTY/DEPARTMENT

University Corporate Office – Finance

JOB TYPE

Finance

SCIENTIFIC FIELD

not applicable

HOURS PER WEEK

32-38

SALARY

€ 4.332,00 - € 5.929,00

DESIRED LEVEL OF EDUCATION

Higher Professional Education +

VACANCY NUMBER

TUD04475

Apply Now

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Gangway Operator Mechanic - Brunei

Ampelmann, Delft, Zuid-Holland
2 dagen geleden
Brunei Darussalam Your phone rings. On the other side of the line, the Crewing Coordinator asks you if you can go offshore next week. With your flexible and pro-active attitude and high sense of responsibility, this is not an issue for you. Does this sound like you? Then this might be the next step in your career! Read this vacancy...
Ampelmann

Leerkracht Basisonderwijs Delft

SCO Delft e.o., Delft, Zuid-Holland
1 week geleden
Functie Omschrijving Vanwege groei binnen onze school zijn wij voor onze locatie Brahmslaan op zoek naar een leerkracht voor een nieuwe kleutergroep. Je gaat dit doen in een prettige werkomgeving waarin veel met elkaar wordt samengewerkt, ruimte is voor eigen initiatief en verdere ontwikkeling. Je werkt nauw samen met een onderwijsassistent in de groep. Een enthousiast team werkt dagelijks ontwik...
SCO Delft e.o.

Onderwijsadviseur

TU Delft, Delft, Zuid-Holland
€ 3.226 - € 5.090 per maand
3 weken geleden
Functieomschrijving Wil jij samen met docenten en studenten werken aan de kwaliteit van het onderwijs op de faculteit Bouwkunde? Houd jij je graag bezig met de implementatie van onderwijsvernieuwingen, toetsing en continu verbeteren? Dan zoeken wij jou als Onderwijsadviseur! Dit ga je doen: Als Onderwijsadviseur draag je initiatieven aan waarmee je onze onderwijsprogramma’s een kwaliteitsimpuls geeft. Je houdt je bezig...
TU Delft