Logistiek medewerker ODSecurity

SMI Groep


Datum: 1 week geleden
Stad: Leeuwarden, Friesland
Contract type: Voltijd
SMI Groep

LOGISTIEK MEDEWERKER

Wil jij een magazijn beheren bij een innovatieve organisatie waar je werkzaam bent in een prettige en sociale werkomgeving?

We zijn op zoek naar een logistiek medewerker die ons team in het magazijn in Leeuwarden komt versterken. Als Logistiek Medewerker bij ODSecurity zorg je ervoor dat alles in ons magazijn op rolletjes verloopt. Je zit bovenop de goederenstromen en leidt het geheel in goede banen. Dankzij jouw inzet en vermogen om overzicht te bewaren, is het magazijn een geoliede machine. Je volgt binnenkomende en uitgaande goederen nauwlettend. Jij zorgt ervoor dat goederen op de juiste plek in het magazijn en in het administratieve systeem terecht komen. Je zorgt ervoor dat de onderdelen maar ook dat ze van de juiste etiketten zijn voorzien en zaken verzendklaar zijn zodra het weer de deur uit moet.

WIE ZIJN WIJ?

ODSecurity is onderdeel van de SMI Groep, die bestaat uit drie divisies: SMI Manufacturing, SMI Maritime en SMI Security waar ODSecurity onder valt. In totaal zitten er negen bedrijven in de groep waarvan 3 maak- en 6 productbedrijven. In de hele groep wordt er veel aan productontwikkeling gedaan. Producten die allemaal zelf worden geëngineerd, gebouwd en wereldwijd worden geleverd, geïnstalleerd en onderhouden.

ODSecurity ontwikkelt en produceert body scanners die worden gebruikt om verboden middelen te detecteren op en in het lichaam. Deze apparaten worden ingezet bij gevangenissen, politie en douanes en dragen bij aan de veiligheid op die locaties. ODSecurity blijft continu innoveren en is wereldwijd koploper met de ondersteunende software die wij bieden. De meest recente ontwikkeling bestaat uit AI algoritmes die contrabanden kunnen identificeren. Als Logistiek Medewerker zal je een belangrijke bijdrage leveren in samenwerking met het huidige team van Assemblage Specialisten en Inkoper aan het succes.

WIE BEN JIJ?

De logistiek is voor jou bekend terrein. Je bent niet vies van hard werken en houdt wel van een beetje afwisseling. Het ene moment zit je op de heftruck of stapelaar om goederen op hun plek te leggen in het magazijn, het andere moment zit je achter de computer om administratie te doen in het systeem. Beide liggen jou goed.

Daarnaast ben je een goede gesprekspartner voor onze afdelingen Assemblage, Werkvoorbereiding en Inkoop. Je laat je niet uit het veld slaan door een kritische vraag, bent bereid om je aan te passen, maar durft ook je eigen ideeën over de verbetering van de logistieke processen naar voren te brengen.

Verder ben/heb jij:

 • Minimaal een afgeronde opleiding als Logistiek teamleider op MBO-3 niveau
 • Heb je ervaring opgedaan met de logistieke processen
 • Ben je in het bezit van een geldig heftruckcertificaat
 • Goede administratieve vaardigheden
 • Kun je gestructureerd werken
 • Een flexibele instelling
 • Stressbestendig
 • Fulltime (38 uur per week) beschikbaar

WAT BIEDEN WIJ?

Binnen de SMI Groep werken we met hoogwaardige producten. Onze collega’s delen hun passie voor techniek, daar zijn we dagelijks mee bezig. Je krijgt een functie met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid als onderdeel van een klein, hardwerkend team. Ondanks de hectiek van de dag werken we in een open, gezellige sfeer.

Verder kun je het volgende verwachten:

 • Een uitdagende baan binnen een dynamisch en groeiend bedrijf
 • Salaris en andere voorwaarden op gebaseerd op cao Metaal en Techniek, passend bij jouw achtergrond en ervaringsniveau
 • Ruime aandacht voor opleiding en training

Wordt jij onze nieuwe medewerker Magazijn? We zien je cv en korte motivatie graag verschijnen.

Neem contact op met Martin v/d Kaap ([email protected]) of Robert de Vries voor inhoudelijke vragen en stuur je CV en motivatie naar Robert de Vries ([email protected]) van de afdeling HRM.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Woonzorgondersteuner, Meckamastate somatiek (Kollum)

Noorderbreedte, Leeuwarden, Friesland
3 weken geleden
Krijg jij een glimlach op je gezicht als je ziet dat iemand een fijne, waardevolle dag heeft? Help jij graag ouderen die ondersteuning kunnen gebruiken? Doe je dat door te kijken naar wat iemand ook nog zelf kan en dan pas te helpen? Lijkt het je leuk te ondersteunen bij het schoonhouden van iemands kamer, het lezen van de krant,...
Noorderbreedte

Bedradingsmonteur

Aditech B.V., Leeuwarden, Friesland
€ 3.030 per maand
3 weken geleden
BedrijfsomschrijvingDe beste werkplek regelen voor vakmensen binnen de elektrotechniek, zoals bedradingsmonteurs, dat is wat we bij Aditech al bijna 30 jaar doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken met veel bedrijven samen, van lokale ondernemers tot landelijke spelers.Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we...
Aditech B.V.

Traineeship sales & accountmanagement financiële dienstverlening

Alpina Group, Leeuwarden, Friesland
€ 2.250 - € 3.000 per maand
4 weken geleden
Alle kneepjes van het uitdagende salesvak leren en vanaf de eerste dag betaald worden? Dat kan, als sales trainee bij Alpina Group. Wat wij van jou vragen? Enthousiasme, motivatie en affiniteit met de financiële dienstverlening. Verder beschik jij over: Interesse in het sales- en verkoopvak (jij hoeft geen ervaring te hebben); Tijd, motivatie en de wil om een tweejarige hbo-associate...
Alpina Group