Corporate recruiter

Adecco.


Datum: 1 week geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Adecco.
About the role

Als Corporate Recruiter ga jij hét verschil maken voor de sollicitant en jouw klant. Je gebruikt jouw mensenkennis en commerciële flair om mensen aan hun droombaan te helpen. Zo ga je vacatures schrijven, kandidaten interviewen, en de connectie zoeken tussen de kandidaat en klant. Daarnaast ben jij ook het aanspreekpunt en gezicht van onze Adecco vestiging.

Bij The Adecco Group willen wij ook actief bijdragen aan jouw persoonlijke en professionele groei. Dit doen wij onder andere door een mooi startsalaris aan te bieden + goede secundaire arbeidsvoorwaarden, en bieden wij ook interne opleidingen om jouw talenten nog beter te kunnen laten ontwikkelen!

What you’ll be doing

Als Corporate Recruiter ga je op zoek naar de perfecte kandidaat voor jouw klant. Je luistert naar de behoefte van de klant en kunt aan de hand daarvan de juiste kandidaten zoeken.

De kandidaten ga je zoeken op: job boards, sociale media, jobbeurzen, scholen, etc. Daarnaast zal je ook je eigen vacatures gaan schrijven om kandidaten te triggeren zodat ze gaan solliciteren. Ook zal je contact onderhouden met uitzendkrachten, en wekelijkse de klanten bezoeken om eventuele problemen of onzekerheden te bespreken.

Met jouw enthousiasme weet jij de juiste kandidaten te matchen aan de vacatures die jij in beheer hebt!

Kortom: een leuke veelzijdige functie waarin jij niet alleen jouw talenten in kwijt kunt, maar ook ontzettend veel kunt leren!

About you

Mensenkennis:
Je beschikt over de nodige mensenkennis en empathie om de capaciteiten, gevoelens en wensen van mensen goed in te schatten. Hierdoor ben je in staat om de verborgen talenten van kandidaten te ontdekken en benutten, wat jouw succes als Corporate Recruiter bevordert. Je bent een goede luisteraar en weet de juiste vragen te stellen om tot de kern te komen.

Interesse in mensen:
Je omringt je graag door mensen en houdt van diepgaande gesprekken. Je bent oprecht geïnteresseerd in de kandidaten; wie ze zijn en wat willen ze bereiken?

Warme persoonlijkheid:
Als Corporate Recruiter ben jij de gesprekspartner en adviseur van jouw eigen klant. Je gaat gesprekken voeren met de hiring manager(s) van het bedrijf waarmee je samenwerkt om erachter te komen welke profielen ze zoeken voor openstaande vacatures. Je onderzoekt wat voor soort mensen ze zoeken en wat de vereisten zijn. Vervolgens ga jij aan de slag en zoek je de juiste kandidaten en interview je ze. Met jouw enthousiasme en vriendelijke uitstraling weet jij de juiste nieuwe medewerkers aan je te binden om bij jouw klant te komen werken.

Commerciële flair:
Je beschikt over een commerciële instelling en weet de vacature op een aantrekkelijke manier te communiceren richting de juiste doelgroep. Daarnaast weet je kandidaten op een positieve manier te presenteren aan de klant, waarbij je hun sterke punten goed weet te benadrukken. Je bent oplossingsgericht en gaat uitdagingen niet uit de weg, waarbij je het belang van positieve commerciële resultaten nooit uit het oog verliest.

Taalkennis:
Je spreekt vloeiend Nederlands en kan met Engels goed uit de voeten.

Why choose us?

Wij bieden:

 • Een salaris tussen € 2.300 - € 2.600 bruto o.b.v. 40 p/w, afhankelijk van je meegebrachte ervaring;
 • De mogelijkheid om twee dagen per week thuis te werken;
 • Royale secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitbetalingen zoals:
  • vaste 13e maand;
  • 13 ADV dagen, die in het eerste jaar maandelijks uitbetaald worden;
  • vakantietoeslag, die ook maandelijks uitbetaald kan worden;
  • incentive regeling, welke gebaseerd is op jouw resultaten;
  • winstdelingsregeling;
  • netto vaste kostenvergoeding;
  • en meer! Neem een kijkje: https://www.adecco.nl/over-adecco/werken-bij-adecco/dit-bieden-wij-jou
 • Toegang tot een groot aanbod aan trainingen via onze Academy, zowel online als offline.
A journey to bring out the best in you

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

ABM + Field Marketing Manager (Nordics)

Verkada, Amsterdam, Noord-Holland
19 uur geleden
Who We Are Verkada is the largest cloud-based B2B physical security platform company in the world. Only Verkada offers six product lines — video security cameras, access control, environmental sensors, alarms, workplace and intercoms — integrated with a single cloud-based software platform. Designed with simplicity and scalability in mind, Verkada gives organizations the real-time insight to know what could impact...
Verkada

TPM Analyst (Transaction and Position Management)

ITSync, Amsterdam, Noord-Holland
1 dag geleden
Vattenfall is een Europees energiebedrijf met ongeveer 20.000 werknemers werkzaam in diverse landen. Al meer dan 100 jaar houden we ons bezig met het electrificeren van industrieën, het leveren van energie aan de huizen van mensen en het moderniseren van onze manier van leven door innovatie en samenwerking. Vattenfall wil een fossielvrij leven mogelijk maken binnen één generatie. We lopen...
ITSync

Logistiek Medewerker

Walters People, Amsterdam, Noord-Holland
€ 2.300 - € 3.000 per maand
2 dagen geleden
Als Logistiek Medeweker maak je deel uit van een team van 5. Je hebt elke dag een druk logistiek programma en werkt in een dynamischl bedrijf. In deze rol pak je de uitgaande- en binnenkomende goederen aan, werk je efficiënt aan alle logistieke activiteiten en help je mee met magazijnbeheer. Daarnaast worden er veel opleidingen aangeboden om je kennis te...
Walters People