(Jr.) Adviseur contracten

Continu Professionals


Datum: 1 week geleden
Stad: Maastricht, Limburg
Salaris: € 2.500 - € 3.200 per maand
Contract type: Voltijd
Continu Professionals

Functieomschrijving

Ben jij een startende adviseur die op zoek is naar een uitdagende kans om zichzelf te ontwikkelen in het vak van contractmanagement? Misschien ben jij nog niet volledig bekend met wat dit precies inhoudt, maar één ding weet jij zeker: jij wilt een bijdrage leveren aan het verduurzamen, bereikbaar en leefbaar houden van Nederland, niet vanuit de techniek, maar vanuit het proces. In deze rol krijg jij volop de gelegenheid om dat te realiseren. Jij zult voornamelijk werken aan infrastructurele projecten waarbij contractmanagement een cruciale rol speelt. Of het nu gaat om het zitten met de beheerorganisatie van een gemeente om klanteisen op te halen, het fungeren als toets-coördinator voor een Rijkswaterstaat-project, of het opstellen van een aanbesteding leidraad, elke dag biedt nieuwe uitdagingen. Uiteraard zul jij veel tijd besteden aan de ontwikkeling van jouw kennis en skills, zodat jij straks de stap zet naar allround adviseur.

Dit vind jij mooi om te doen:

 • Samen met klanten de basis leggen voor een succesvol project;
 • De inhoud induiken en daar een passend contract bij maken;
 • Samenwerken in een groep van young professionals;
 • Leren van collega’s en jezelf verder ontwikkelen in het vakgebied;
 • Actuele thema’s zoals circulariteit, digitalisering, energietransitie en de vervangingsopgave vertalen naar contractvorming.

Met wie werk jij samen?

Uiteraard werk jij in jouw projecten nauw samen met klanten. In veel gevallen gaat het dan om overheden waar je vooral schakelt met inkoop- én domeinexperts. Maar jij wordt ook ingezet bij aannemers en ontwikkelaars. Daarnaast trek je in jouw kennisontwikkelingstraject intensief op met een ervaren collega die jou coacht en begeleidt.

Functie-eisen

 • Een afgeronde opleiding (Technische) Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Civiele Techniek minimaal op hbo-niveau;
 • Goede schrijfvaardigheid;
 • Kennis van aanbestedingsstrategieën, contractvormen en EMVI-modellen;
 • De gave om het werk goed te plannen en deadlines te halen;
 • Organisatietalent: je regelt graag dingen, werkt ordelijk en houdt niet van half werk;
 • Je hebt affiniteit met thema’s als circulariteit, digitalisering, energietransitie en de vervangingsopgave.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een marktconform salaris tussen de € 2500 tot € 3200
 • Opleidings- en trainingsmogelijkheden
 • Dynamische omgeving
 • Werksfeer die motiveert en inspireert.

Info over het bedrijf

De opdrachtgever is een toonaangevend ingenieursbureau, werkzaam in multidisciplinaire projecten. Het is een partij waarbij de medewerker centraal staat. Er is veel ruimte voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Binnen een team van zeer ervaren en aanstormende adviseurs werk je aan projecten binnen natte en droge infra. Heb je nog geen ervaring met deze projecten, dan krijg je bij onze opdrachtgever de kans om je hierin te ontwikkelen.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Logistiek medewerker

Covebo, Maastricht, Limburg
€ 15 per uur
2 weken geleden
Bedrijfsomschrijving Onze klant is een innovatieve leverancier van infectiepreventie producten er services in de gezondheidszorg. Zij zijn gespecialiseerd in de volgende segmenten: Medische artikelen voor eenmalig gebruik tijdens endoscopische ingrepen, zoals steriele kleppen en irrigatieslangen. Waterzuiveringssystemen voor dialysecentra, inclusief reinigingssystemen. Tandheelkundige in eenmalig te gebruiken infectiepreventieproducten voor mondzorg, zoals gezichtsmaskers, sterilisatieproducten, doeken, slabbers etc. Functieomschrijving Spin in het web, binnen...
Covebo

Operator

Pro industry, Maastricht, Limburg
€ 3.000 - € 3.300 per maand
3 weken geleden
Ben je geïnteresseerd in een operatorpositie bij een toonaangevend bedrijf in de staalsector, waarbij je in een ploegendienst van drie shifts zult werken? Ben je vastberaden om je persoonlijk te ontwikkelen en streef je naar een aanvangssalaris tot €3.300,- bruto per maand, inclusief ploegentoeslag? Als operator aan de laslijn krijg je de kans om bij uitstekende prestaties andere verantwoordelijkheden aan...
Pro industry

Bijbaan winkelmedewerker

Stadion Uitzenden, Maastricht, Limburg
3 weken geleden
Locatie: Maastricht Uren: 32 u p/w Startdatum: Vanaf 13-11-2023 Werktijden: 08:00-17:30 Publicatiedatum: 2023-11-03 Werkgever: Stadion Uitzenden B.V. Wat ga je doen? Jouw mogelijk toekomstige opdrachtgever is gevestigd in Vaals, de nieuwe bakkerij zal in juni opengaan. Wil jij deel uitmaken van een groeiend bakkersbedrijf die hun 10e winkel zal gaan openen? Dan is dit de vacature voor jou! Als winkelmedewerker...
Stadion Uitzenden