Managementassistent

College ter Beoordeling van Geneesmiddelen


Datum: 1 week geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Contract type: Voltijd
College ter Beoordeling van Geneesmiddelen

Iedereen die een medicijn gebruikt, moet daarop kunnen vertrouwen. Dat is waar ruim 500 medewerkers van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) elke dag aan werken, in Nederland én in Europa. Wij beoordelen de werkzaamheid en de veiligheid van medicijnen voor mens en dier, om te bepalen of ze op de markt mogen komen. Daarnaast houden we, na toelating, ook alle risico’s en bijwerkingen van een medicijn scherp in de gaten.
Goede medicijnen, goed gebruikt. Dat is de kern van ons werk!

Klik hier voor meer informatie over het CBG

Managementassistent

Het CBG is een platte organisatie met korte communicatielijnen. We hebben drie divisies, elke divisie bestaat uit een aantal afdelingen en elke afdeling wordt aangestuurd door een manager.
In totaal zijn dat 25 managers, die allemaal kunnen rekenen op professionele ondersteuning door het team van managementassistenten.

Als managementassistent ben jij de rots in de branding voor “jouw” managers of afdelingen. Jij beheert, regelt en plant. Je hebt vaak aan een half woord genoeg. Je hebt veel vrijheid om je werk uit te voeren zoals jij dat wil: het gaat om de verantwoordelijkheid en om het resultaat, we vertrouwen je in jouw aanpak.

Een greep uit je werkzaamheden:

 • beheren van agenda’s (in Outlook);
 • plannen & organiseren van vergaderingen en bijeenkomsten;
 • opstellen van brieven;
 • bewerken van presentaties;
 • verzamelen van vergaderstukken;
 • bestellen en versturen van attenties;
 • reserveren van externe locaties en catering;
 • boeken van zakenreizen;
 • afhandelen van declaraties.
De afdeling

De afdeling Facilitair & Managementondersteuning (FMO) bestaat uit directie- en managementondersteuning, receptie en facilitaire zaken. De ondersteuning heeft drie teams: directieondersteuners, managementassistenten en procesondersteuners.

Het team managementassistenten bestaat uit zes collega’s die ieder hun eigen aandachtsgebied hebben, maar die elkaar helpen en vervangen als dat nodig is. De onderlinge sfeer is vrolijk. Je voelt je betrokken bij je collega’s van FMO en er wacht je ook een warm welkom door de afdeling(en) die je ondersteunt. Zo voel je je snel thuis bij het CBG!

Dinsdag is een dag waarop de hele afdeling FMO naar kantoor komt om te werken en samen te lunchen. Je werkplek voor de rest van de week kan je in overleg met je team indelen, waarbij we verwachten dat je in ieder geval twee dagen per week op kantoor in Utrecht aanwezig bent.

Jouw profiel

Als ervaren managementassistent weet jij hoe je in alle situaties het overzicht kunt behouden. Je bent een kei in snel schakelen tussen verschillende opdrachten en je voelt je betrokken bij je werk.
Je kunt bergen werk verzetten, maar tegelijkertijd kun je ook duidelijk grenzen stellen. Je blijft daarbij vriendelijk en klantgericht in je communicatie.

Verder neem je de volgende kwalificaties mee:

 • werk- en denkniveau op minimaal mbo-4 niveau;
 • een aantal jaren relevante werkervaring;
 • goede vaardigheden in MS Office programma’s zoals Outlook, Excel, Word en Sharepoint;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is een pré.
Arbeidsvoorwaarden
 • De functie van Managementassistent valt in schaal 6 van het Functie Gebouw Rijk (FGR). Dit betekent een bruto maandsalaris (afhankelijk van je kennis en ervaring) tussen € 2.595,- en maximaal € 3.238,- (peildatum 01.01.2024) bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
 • Een jaarcontract met de intentie om aansluitend te verlengen voor onbepaalde tijd. Met een arbeidsomvang van 28, 32 of 36 uur per week.
 • Individueel Keuze Budget: 16,37% van je salaris (incl. 8% vakantie-uitkering) en 64 IKB verlofuren.
  >> Het budget kan je sparen of laten uitbetalen, gebruiken om extra verlofuren te kopen, of voor fiscaal vriendelijke doelen zoals een fiets (of een batterij voor je elektrische fiets), bedrijfsfitness of verduurzaming van je woning;
  >> De IKB verlofuren kan je opnemen als vrije tijd, laten uitbetalen in geld (tot 32 uur per jaar) of opsparen zónder dat er een vervaldatum aan hangt (tot 3600 uur).
 • Hybride werken naar eigen inzicht, natuurlijk wel in onderlinge afstemming met je team.
  >> Ons kantoor is op loopafstand van station Utrecht Centraal. We bieden je een fijne en lichte werkplek met uitzicht over Utrecht, dagelijks (en zonder kosten) vers fruit, en een volledige vergoeding van je OV kosten;
  >> Als je thuis werkt dan zijn er goede voorzieningen om een ergonomische werkplek in te richten, er is een vergoeding voor thuiswerkdagen en een budget van € 750,- per vijf jaar voor extra aankleding van je thuiswerkplek.
En aanvullend:
 • Aanvullende vergoedingen t.o.v. de wet Arbeid en Zorg op het gebied van onder andere geboorteverlof of ouderschapsverlof en bij zorgverlof.
 • Ruime vergoeding van je studiekosten én studietijd bij opleidingen die bijdragen aan je functie of loopbaan.
 • Pensioenopbouw (middelloonregeling) bij het ABP met een eigen bijdrage van 8,37% (de verhouding van de werkgevers- en werknemersbijdrage is resp. 70/30).

Wil je nog meer weten over onze arbeidsvoorwaarden, kijk dan op cao Rijk en het Personeelsreglement van het ministerie van VWS

Meer informatie

Neem voor meer inhoudelijke informatie over de functie contact op met Sheila Tolboom, afdelingshoofd FMO, via tel. 088 224 8173. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Jessica Khamis, sr. recruiter, via tel. 06 3102 0598.

Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]

Solliciteren

We kijken uit naar jouw sollicitatie (cv en motivatie), gebruik daar de digitale “” knop voor. Binnen drie werkdagen na sluiting van de publicatietermijn ontvang je een inhoudelijke reactie. Een selectieprocedure bij het CBG bestaat meestal uit twee gespreksrondes die we het liefst op ons kantoor in Utrecht plannen.

Bijzonderheden
 • Het CBG streeft naar een diverse samenstelling van haar personeelsbestand en naar een inclusieve organisatie. In een inclusieve werkomgeving komen alle (toekomstige) werknemers tot hun recht, ongeacht zaken zoals leeftijd, geslacht, herkomst, religieuze overtuiging of seksuele geaardheid. Alle medewerkers worden gerespecteerd, en verschillen worden gewaardeerd en zelfs gezocht om voor de organisatie in te zetten.
  Klik hier voor meer informatie over het D&I beleid van de rijksoverheid
 • Het CBG zet zich in om medewerkers in dienst te nemen die onder de doelgroep van de Wet banenafspraak vallen. Sta je in het doelgroepenregister? Dan nodigen we jou uit om te reageren! Samen kijken we dan of en hoe je eventueel invulling kunt geven aan deze functie. Iedereen is welkom bij het CBG.
 • Na sluitingsdatum is de vacaturetekst online niet altijd meer zichtbaar. We raden je aan om de tekst te downloaden en op te slaan nadat je hebt ge
 • d.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Deadline: 26-11-2023, 16:59 Locatie: Graadt van Roggenweg 500, 3531 AH, Utrecht, Netherlands Afdeling: Facilitair & Managementondersteuning Werk-/denkniveau: MBO Dienstverband: Tijdelijke aanstelling / Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd Salarisniveau: schaal 6

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medior Communicatieadviseur

Yacht, Utrecht, Utrecht
€ 4.200 per maand
1 week geleden
Functieomschrijving Bij de Belastingdienst, in het hart van de communicatie over belangzaken en dienstverlening, hebben wij een uitdagende positie beschikbaar voor een ervaren en gedreven Medior Communicatieadviseur. Als onderdeel van het dynamische team binnen de afdeling Communicatie Burgers en Bedrijven krijg je de kans om een significante rol te spelen in het ondersteunen van de directie Klantservices en Interactie. Over...
Yacht

Operations Manager

Kuehne+Nagel, Utrecht, Utrecht
1 week geleden
Wil jij werken aan het realiseren van een nieuwe site? Wordt jij blij van automatisering, mechanisering en het creëren van nieuwe teams? Ben jij in staat om projectmatig te werken en in een korte tijd alles te leren van BU Returns, zodat je dit kunt toepassen op de nieuwe locatie? Zie jij het als een uitdaging om uiteindelijk als Operations...
Kuehne+Nagel

Traineeship Rabobank

Talent&Pro, Utrecht, Utrecht
€ 2.654 per maand
1 week geleden
Als Junior Consultant ben jij de steun en toeverlaat van jouw klantbestand. Een directeur wil weten of hij een extra krediet kan lenen voor zijn bedrijf, de plaatselijke slager heeft problemen met zijn pinautomaat en de horecaondernemer gaat zijn koelinstallatie verzekeren: dit ga jij samen oplossen. Jij wordt dé specialist om ondernemingen met deze vraagstukken vooruit te helpen! Voor jou...
Talent&Pro