Chauffeur C

Consolid


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Salaris: € 17,29 per uur
Contract type: Voltijd
Consolid
Ga jij via Consolid aan de slag als chauffeur met een C-rijbewijs in Den Bosch voor onze opdrachtgever, reageer dan nu

Wat bieden wij?

Als bakwagenchauffeur ervaar je een hoge mate van vrijheid en verantwoordelijkheid. Bij een succesvolle start, waarbij beide partijen tevreden zijn, maak je kans op een vast contract. Bij Consolid profiteer je van:

  • Een competitief salaris tot maximaal €17,29 bruto per uur (afhankelijk van ervaring), exclusief toeslagen.
  • Reiskostenvergoeding volgens de cao.
  • Zowel parttime als fulltime mogelijkheden in vroege- en avonddiensten, waarbij de planning wordt verzorgd door Consolid. Uiteraard ontvang je ruim van tevoren informatie over jouw werkdagen en -tijden.
  • Toeslagen van 20 tot 40% op je uurloon bij werken op zaterdag, 's avonds of 's nachts, en een toeslag tot 100% op zon- en feestdagen.
  • 25 verlofdagen (op basis van fulltime), 8,33% vakantiegeld en een solide pensioenregeling.
  • Mogelijkheden voor opleidingen richting CE, en persoonlijke begeleiding van jouw toegewijde zaakwaarnemer bij Consolid en een coach.

Functieomschrijving Chauffeur C

Als chauffeur met C-rijbewijs, rijd je van depot naar depot en van en naar klanten, waaronder HUB-locaties, de Belastingdienst, My-Jewellery en diverse andere grote en kleine bedrijven. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het ophalen, vervoeren en afleveren van rolcontainers met brieven en/of pakketten, hoofdzakelijk in Nederland. Dit doe je in een modern, vaak nieuw, wagenpark met uitstekend onderhoud. Je start de dag met een kop koffie in de kantine, maakt een praatje met collega's en coaches, waar iedereen behulpzaam is en elkaar wil leren kennen. Een grondig inwerktraject zorgt ervoor dat je op je gemak voelt en je ontvangt alle benodigde ondersteuning om je werk uitstekend te kunnen doen. Met een flexibele instelling bouw je een goede band op met collega's en coaches, en maak je bovendien kans op een vast contract bij onze opdrachtgever of bij Consolid.

Functie eisen Chauffeur C

Bij Consolid hechten we waarde aan jouw geldig rijbewijs C, Code 95, bestuurderspas en daarnaast verwachten we dat je flexibel en fysiek fit bent om rolcontainers te verplaatsen. Als echte teamspeler ben jij een expert aan het dock.

Interesse gewekt? Reageer dan nu via Consolid.

Terug naar het overzicht

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Begeleider Jongeren Homerunhuis Den Bosch

Humanitas DMH, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 3.535 per maand
2 dagen geleden
Den Bosch 24 - 32 uur Wil jij werken aan een betere en fijne toekomst voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en multi-problematiek? Dat kan! In verband met een groeiend aantal jongvolwassenen dat onze locatie weet te vinden, willen wij ons team uitbreiden. Ben jij de energieke en humoristische collega en heb jij een mbo 4 opleiding of een...
Humanitas DMH

Medewerker Frontoffice

Bergman Clinics, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 2.187 - € 3.255 per maand
3 dagen geleden
Als Medewerker Frontoffice bij Bergman Clinics in Den Bosch is jouw toewijding aan gastvrijheid en nauwkeurigheid van onschatbare waarde. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten. Daarmee vervul je een cruciale rol in het creëren van een fijne en hartelijke zorgervaring. Dankzij jouw proactieve benadering en begrip van de individuele behoeften van patiënten, lever je direct een bijdrage aan...
Bergman Clinics

Medewerker Planning en Klantcontact

Mental Care Group, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 2.081 - € 3.262 per maand
6 dagen geleden
Den Bosch, NB Hoofdkantoor Fulltime 32 - 40u per week Salarisindicatie € 2081 - 3262 Werkervaring 2 - 3 jaar Kwalificatie Beroepsmatig Vragen? Neem contact met mij op: Julia Jongbloed Recruiter 06 1616 86 37 [email protected] Vacature informatie Heb jij ervaring met complexe (cliënt) administratie, voel jij je daarnaast prettig in telefonisch contact, help je daarnaast graag mee om kinderen...
Mental Care Group