Interim Professional Audit of Samenstelpraktijk

HeadHuntersTeam


Datum: 1 week geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
HeadHuntersTeam
  • ReferentieYC/F/302
  • SalarisN.o.t.k.
  • StandplaatsAmsterdam

Bedrijfsprofiel

De opdrachtgever is een middelgrote accountantsorganisatie met een regionaal sterk en goed aangeschreven naam. Het dienstenpakket bestaat uit accountancy en belastingadvies. De klanten die zij bedienen bestaan voornamelijk uit de middelgrote tot grote ondernemingen.

Bedrijfscultuur

Binnen dit kantoor kan de cultuur worden omschreven als no-nonsense, betrokken, hecht en collegiaal. De organisatie is verder te typeren als vooruitstrevend, dynamisch, innovatief en klantgericht. Verder staan opleidingsvoorzieningen en doorgroeimogelijkheden hoog in het vaandel.

Over de functie

Namens meerdere opdrachtgevers verspreid over het land zijn wij op zoek naar interim professionals die actief zijn in de accountancy. Dit zowel in de auditpraktijk als in de samenstelpraktijk. Als ZZP'er in de controlepraktijk ben jij zelfstandig inzetbaar om controles bij MKB en grotere bedrijven uit te voeren. Dit doe jij altijd samen in een team. Vanwege jouw ervaring in het verleden in de auditpraktijk ben jij direct van toegevoegde waarde. Dit kan op het niveau senior assistent of controleleider.

Als ZZP'er in de samenstelpraktijk kun jij juist goed en snel zelfstandig dossiers (risicogericht) samenstellen. De procedures, de werkzaamheden en de dossieropbouw zijn jou bekend en daarnaast ben jij bekend met diverse softwarepakketten (bijv. FDS en Audition). Je bent in staat om vanuit zelfstandigheid ingewikkelde dossiers met verschillende BV-structuren en posities op te stellen.

Onze opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk top 25 accountantskantoren waarbij de mogelijkheid bestaat om de opdracht hybride (of desgewenst remote) uit te voeren. Om tot een intensieve samenwerking te komen is het gewenst dat je voor minimaal 20 uur per week beschikbaar bent.

Ben je toe aan een nieuwe opdracht of ben je momenteel nog in loondienst en overweeg je de stap naar het ondernemerschap? Sluit je dan aan bij het interim netwerk van Headhuntersteam. Landelijk zijn er op dit moment ongeveer 160 interim finance professionals binnen de accountancy via Headhuntersteam in opdracht.

Functie eisen

  • Recentelijke ervaring binnen de accountancy;
  • Aantoonbare werkervaring met MKB en Non Profit;
  • Je bent communicatief sterk en pro actief;
  • Je werkt zelfstandig, maar kan ook in een team goed uit de voeten;
  • Goede balans tussen werktempo en kwaliteit.

Neem gerust contact op met Yoeri Claassen, Consultant Finance. Hij vertelt je graag meer over de opdrachten, opdrachtgevers en voorwaarden. Hij is bereikbaar via 06-81497708 of [email protected]

Noord-Holland | Projectmatig | N.o.t.k

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Asset Manager

Brunel, Amsterdam, Noord-Holland
3 uur geleden
Over deze functie Als Asset Manager zet jij je dagelijks in voor een optimale balans tussen organisatie, kosten en prestaties van de assets waar onze opdrachtgever verantwoordelijk voor is. Vanuit je vernieuwende karakter beoordeel en herzie je voortdurend huidige processen, onderhoudsconcepten en investeringsvoorstellen. Als Asset Manager draag jij de verantwoordelijkheid voor het beheren van assets. Je vindt het uitdagend om...
Brunel

Carhartt WIP Store Amsterdam Haarlemmerstraat - Sales Assistant (m/f/x) part time

Carhartt Work in Progress, Amsterdam, Noord-Holland
7 uur geleden
Carhartt WIP is part of the WIP Trading AG. Our family-owned business group started as a licensee and European distributor of the US workwear manufacturer Carhartt in the early 1990s. Since then, it develops its own collections based on workwear originals. Carhartt Work In Progress aims to continuously progress and evolve, without ever losing sight of its origins. Over the...
Carhartt Work in Progress

Logistiek Medewerker

Walters People, Amsterdam, Noord-Holland
€ 2.300 - € 3.000 per maand
1 dag geleden
Als Logistiek Medeweker maak je deel uit van een team van 5. Je hebt elke dag een druk logistiek programma en werkt in een dynamischl bedrijf. In deze rol pak je de uitgaande- en binnenkomende goederen aan, werk je efficiënt aan alle logistieke activiteiten en help je mee met magazijnbeheer. Daarnaast worden er veel opleidingen aangeboden om je kennis te...
Walters People