Medewerker receptie Fryslân (Wetterskip)

Yes Public


Datum: 1 week geleden
Stad: Leeuwarden, Friesland
Contract type: Voltijd
Yes Public

Introductie

Wetterskip Fryslân zoekt een Medewerker receptie in de periode van 11 december 2023 tot en met15 maart 2024 voor 32 uur per week

Leeuwarden

32 - uur

MBO

€ -,=

Dit is wie jij bent

 • Jij hebt minimaal een afgeronde opleiding op mbo 4 niveau.
 • Jij hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Jij hebt een bhv diploma of is bereid deze (op korte) termijn te halen.
 • Jij bent bereid om ook eens in de avond werkzaam te zijn.
 • Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en de Friese taal in woord.
 • Jij bent representatief en heeft aandacht voor de klant.
 • Jij denkt graag mee om de dienstverlening te verbeteren en te vernieuwen.
 • Jij beheerst de Friese taal in woord en geschrift.

Wat ga je doen

Ga tijdelijk aan de slag bij Wetterskip Fryslân en duik in de uitdagende wereld van het waterbeheer. Als Wetterskipper krijg je vertrouwen, verantwoordelijkheid en de ruimte om je werk op jouw manier in te vullen. Met duizend-en-één expertises in huis kun je hier verrassend veel kanten op. En wát je ook doet, als Wetterskipper maak je altijd een verschil in de wereld om je heen. Je draagt bij aan een veilige en leefbare provincie. Voor mens en natuur. Voor huidige en volgende generaties. En wat doe jij morgen met water?

Deze tijdelijke opdracht is bij onze vakgroep Dienstverlening waar in totaal ruim 40 bevlogen en deskundige medewerkers werkzaam zijn. De vakgroep dienstverlening faciliteert de primaire processen binnen Wetterskip Fryslân en bestaat uit een klantcontactcentrum, servicemeldpunt en ondersteuners.

De vakgroep zorgt voor een goede werkomgeving en biedt collega's de middelen om hun werkzaamheden zo optimaal mogelijk uit te voeren. In deze tijdelijke functie wordt je ingezet bij de receptie, nu nog onderdeel van het klantcontactcentrum (KCC). Zeer binnenkort wordt de receptie verbouwd en wordt ook het uitgiftepunt van het servicemeldpunt aan de receptie toegevoegd.

Verantwoordelijkheden

De tijdelijke opdracht voor medewerker receptie houdt in:

 • JIj bent het gezicht van Wetterskip Fryslân
 • Jij ontvangt bezoekers op een gastvrije manier, biedt een kop koffie aan en vewijst de bezoeker naar de juiste ruimte of zorgt dat de juiste collega gebeld wordt.
 • Jij beheert de bezoekersregistratie en schrijft collega's aan die de bezoeker vergeten is aan te melden.
 • Jij geeft, door collega's, gereserveerde boot- en/of NS kaarten, fiets- en autosleutels uit.
 • Verricht ligt administratief werk in verschillende systemen zoals Outlook, Topdesk, Excel en Word.

Dit kun je verwachten

 • Marktconform salaris;
 • Je zal worden gedetacheerd bij Wetterskip Fryslân

Dit is Het bedrijf

Ga aan de slag bij Wetterskip Fryslân en duik in de uitdagende wereld van het waterbeheer. Een diverse wereld, waarin water een hoofdrol heeft. We houden water tegen, brengen het op peil en maken het schoon.

Goed waterbeheer is belangrijker en uitdagender dan ooit, nu de zeespiegel stijgt, we vaker te maken hebben met extreme neerslag én extreme droogte. Niet alleen het klimaat, maar ook ons speelveld verandert. Als overheid staan we middenin de samenleving en zoeken we de verbinding met collega-overheden, bedrijven, boeren en burgers. Samen vinden we grensverleggende oplossingen voor nieuwe uitdagingen. Denken we vooruit, met de kennis en ervaring van eeuwen in ons achterhoofd.

We bieden je een dynamische baan in een stabiele organisatie. Met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een unieke werkplek; binnen, in ons moderne en open kantoor of buiten, in het Friese landschap. Je krijgt vertrouwen, verantwoordelijkheid en de ruimte om je werk op jouw manier in te vullen.

Samen met collega’s binnen en buiten je cluster werk je aan onze maatschappelijke opgaven. Wetterskippers zijn bevlogen mensen, betrokken bij hun werk en bij elkaar. Ze zoeken elkaar op, versterken elkaar en zijn bereid elkaar te helpen. Het zijn nuchtere doeners, maar ook slimme vernieuwers. Vandaag bezig met het waterbeheer van morgen.

Wij geloven: een organisatie blijft alleen in beweging als mensen dat doen. Met een stevig jaarlijks opleidingsbudget kun je jezelf blijven ontwikkelen. Je kennis verdiepen, verborgen talenten aanspreken of een heel nieuw vakgebied verkennen. Met duizend-en-één expertises in huis kun je bij Wetterskip verrassend veel kanten op.

En wát je ook doet, als Wetterskip maak je altijd een verschil in de wereld om je heen. Je draagt bij aan een veilige en leefbare provincie. Voor mens en natuur. Voor huidige en volgende generaties.

En wat doe jij morgen met water?

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Logistiek medewerker ODSecurity

SMI Groep, Leeuwarden, Friesland
1 week geleden
LOGISTIEK MEDEWERKER Wil jij een magazijn beheren bij een innovatieve organisatie waar je werkzaam bent in een prettige en sociale werkomgeving? We zijn op zoek naar een logistiek medewerker die ons team in het magazijn in Leeuwarden komt versterken. Als Logistiek Medewerker bij ODSecurity zorg je ervoor dat alles in ons magazijn op rolletjes verloopt. Je zit bovenop de goederenstromen...
SMI Groep

Secretaresse oncologiecommissie MCL

Medisch Centrum Leeuwarden, Leeuwarden, Friesland
€ 2.241 - € 3.318 per maand
3 weken geleden
Opleidingsniveau mbo Arbeidscontract 20-24 uur per week Salaris €2241 - €3318 Solliciteer tot en met 12 november 2023 Ben jij een secretaresse met affiniteit met de oncologische zorg? Zorg jij er graag voor dat alles tot in de puntjes geregeld is? Vind je het belangrijk dat er rust en overzicht gecreëerd wordt? Wil jij bijdragen aan de kwaliteit van de...
Medisch Centrum Leeuwarden

Beheerder Bovengrondse infra

Gemeente Leeuwarden, Leeuwarden, Friesland
€ 4.537 per maand
3 weken geleden
We zoeken een enthousiaste collega die graag werkt in een dynamisch werkveld. Je hebt immers te maken met onderwerpen die zowel maatschappelijk als politiek toenemende aandacht krijgen. Je bent een netwerker, verbinder en iemand die in oplossingen denkt en resultaatsgericht werkt. Je hebt relevante ervaring met beheer- en onderhoudscyclus en hebt kennis van- en/of affiniteit met het vakgebied bovengrondse infra....
Gemeente Leeuwarden